Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

På udkig efter kvalitetsstrøelse? Så vælg Chipsi bundstrøelse

Chipsi bundstrøelse er et naturligt produceret produkt bestående af træ- og plantefibre. Der bruges ingen kemiske tilsætningsstoffer i fremstillingen og derfor kan Chipsi bundstrøelse anvendes til mange typer dyr, eksempelvis heste og gnavere. Træ er et rigtig godt materiale grundet dets exceptionelle sugeevne. Derfor vil dine dyr altid føle sig godt tilpas med at sove, bygge rede eller lege i Chipsi bundstrøelse. Ud over at Chipsi bundstrøelse fungerer som et tørt og spændstigt underlag for dine dyr, er det lugtneutralt og skal ikke udskiftes hver dag.

Det er meget vigtigt for vores dyr, at de har noget godt at ligge og gå på. Samtidig med det er det vigtigt at opretholde et højt hygiejneniveau, så risikoen for sygdomme og allergi formindskes. Med Chipsi bundstrøelse kan alt dette lade sig gøre.

Et firma med omtanke for verden

Chipsi bundstrøelse er produceret af et firma kaldet J. Rettenmaier & Söhne (JRS), som har base i Tyskland. Firmaet skaber deres produkter udelukkende ud fra naturlige materialer og har derfor produkter, som er velegnet til selv de mest allergiske kæledyr. Chipsi bundstrøelse findes i flere forskellige varianter, eksempelvis træ, cellulose, hø, majs og hamp. Det træ som er anvendt til Chipsi bundstrøelse kommer fra tyske grantræer. Når et træ bliver fældet, er det dog altid med henblik på at skabe et produkt, som er holdbart og levedygtigt. Efter træet er fældet, sikrer JRS derfor også altid, at et nyt bliver plantet og plejet, så vores planets livscirklus opretholdes. Produktet Chipsi er imidlertid kun et af de mærker, som JRS har udviklet hen over årene. JRS er desuden producent af de kendte mærker Cat’s Best, Dog’s Best og Tierwohl, som du også kan finde her hos os på Lavprisdyrehandel.dk.

Vælg Chipsi for dit dyrs velfærd

Der er mange fordele ved at bruge Chipsi bundstrøelse. Først og fremmest har videnskabelige undersøgelser bevist, at bundstrøelse i form af spåner, ligesom Chipsi, er sundere for dit kæledyrs helbred. Dette skyldes blandt andet, at spåner støver mindre end eksempelvis halm og derfor også kan bruges til dyr, som døjer med vejrtrækningsproblemer. Udover de sundhedsmæssige fordele er spåner utrolig lette at have med at gøre, da de nemt og hurtigt kan skiftes ud fra den ene gang til den anden. Spåners sugeevne er desuden helt optimal, så du kan sikre, at dine dyr ligger eller står rent og tørt. Denne egenskab vil eksempelvis også hjælpe med at forebygge sygdomme såsom sur stråle ved heste, der kan give voldsomme smerter i hestens hov. Chipsi bundstrøelse findes som tidligere nævnt i forskellige typer spåner i forskellige materialer, hvorfor du derfor altid kan finde bundstrøelse hos os, som passer til dit dyrs behov.

Da Chipsi bundstrøelse er lavet af naturlige materialer kan de fleste af produkterne også fordøjes af dyrene, hvis de nu engang begynder at spise det. Det er faktisk meget sandsynligt, at dine dyr på et eller andet tidspunkt vil komme til at spise spånerne, enten fordi deres foder ligger på det, eller fordi de måske synes det smager godt. Hvis dit dyr spiser spånerne i små mængder, er det ikke noget problem, da Chipsi bundstrøelse allerede tager højde for dette. Spånerne vil først og fremmest ikke få dit dyr til at tage på, og for det andet er spånerne letfordøjelige. Det vil derfor komme igennem tarmsystemet uden at skabe propper. Så det skal du naturligvis også være opmærksom på, når du vælger bundstrøelse.

Hampstrøelse - kongen over alle

Chipsi bundstrøelse har efterhånden eksisteret i mange år i form af spåner af ikke-giftige materialer fra naturen. Dog har et nyt produkt fra JRS set dagens lys: Hampstrøelse. Denne form for bundstrøelse har vist sig at være ekstrem effektiv. Hamp øger dyrenes velbefindende og sundhed, da det har en høj sugeevne og er meget økonomisk i brug. Desuden har hamp en lindrende effekt på lungerne ved eksempelvis hoste. Herudover er hampstrøelse rigtig godt at bruge som bundstrøelse i stalde, da ammoniak-lugten bliver bundet. Hampstrøelse er desuden let at have med at gøre, idet der er tale om små stumper, der let kan rystes igennem grevens tænder. På den måde får du alle de beskidte dele af boksen med ud og kan beholde det rene hamp. Dette vil formindske forbruget af bundstrøelse og dermed også hjælpe betydeligt på pengepungen.

Hampstrøelse er desuden utroligt blødt at ligge på og vil derfor også være med til at forebygge skader, sår og hævelser. Store dyr såsom heste elsker at ligge ned, og de fortjener et blødt underlag, så de ikke får ondt. I forhold til de mindre dyr er det altid vigtigt at have i tankerne, at deres hoved og poter ofte vil komme i berøring med bundlaget. Det er derfor utrolig vigtigt, at du sørger for at holde bundlaget rent, så deres kroppe holder sig tør og fri for snavs.

Et kvalitetsprodukt som alle kunder har råd til

Chipsi er et kvalitetsprodukt som fås til en rigtig skarp pris. Hos os på Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt udvalg af bundstrøelse i poser af forskellige størrelser, så du kan få præcis den mængde bundstrøelse, som du har behov for til dit kæledyr – uanset om du har en gnaver eller en hest. Hos os er vores lager altid fyldt op med kvalitetsprodukter til skarpe priser. Vi vil være de billigste på markedet indenfor kæledyrsartikler. Du kan spare helt op til 50 procent på de vejledende udslagspriser ved at lægge din ordre hos os. Vi sætter en stor ære i at kunne sælge kvalitetsprodukter som Chipsi bundstrøelse, der har så god en indflydelse på vores kæledyrs helbred.

Er du i tvivl om et produkts egenskaber eller har du andre forespørgsler så kontakt os endelig på vores kundeservicemail. Vi svarer altid indenfor 24 timer, så du er sikret at få den absolut bedste købsoplevelse hos os.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk