Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Cesar gourmet vådfoder

For mere end 100 år siden havde en ung Frank C. Mars en drøm om at lave slik i sit hjem i Tacoma, Washington U.S.A. Det var en meget simpel start, og firmaet blomstrede for alvor først med produktionen af MILKY WAY baren. Mars blev verdenskendt på ingen tid men drog også ud i verden med mere end bare slik i tankerne. For Mars handler det altid om at skabe produkter, som folk vender tilbage til. Derfor valgte de at bevæge sig ind på nye områder, såsom kæledyrsartikler og foder. Hvis der er en ting, Mars kan finde ud af, så er det at skabe noget helt igennem lækkert! Eksempelvis har du Cesar -mærket, som er det foder ,de er mest stolte af indenfor dyreverden. Cesar er et mærke, der omfatter gourmet vådfoder til vores kære kæledyr, som vi elsker så højt. Ønsker du at forkæle din hund med umådeligt lækre måltider, så er fodermærket Cesar lige præcis det, som du skal have fat i! Cesar findes i et hav af smagsvarianter. Du kan altid være sikker på at finde netop det, din hund bedst kan lide indenfor smag, lugt og konsistens. Cesar vådfoder produceres som tidligere nævnt af Mars, som går meget op i at skabe smagfuldt vådfoder sprængfyldt med alle de gode ingredienser. Cesar vådfoder er kendetegnet ved naturlige og friske ingredienser. Mars’ fokus er på at få så mange mineraler og vitaminer med, som hunde behøver i løbet af dagen og deres liv. Proteiner, fedt og kulhydrater er alt sammen med til at skabe den mest varierede og balancerede diæt for dyrene, og det kan du nemlig skabe ved at købe Cesar vådfoder.

Hvem er hunden på forsiden af Cesar vådfoder?

I tilfælde af at du undrer dig over hvem hunden på Cesar vådfoder er, så kan vi oplyse, at det er en nær ven af producenten Mars. Hunden hedder Westie og bruges ofte som forsidefigur på Mars’ produkter. Westies glade og nærmest smilende udtryk er ikke et salgstrick. Ifølge Mars er det reelt sådan hunde ser ud, efter de har smagt Cesar vådfoder.

Hvorfor skal din hund prøve Cesar vådfoder?

Nogle hunde synes generelt ikke om at spise almindeligt tørfoder. Det kan skyldes, at tørfoderet simpelthen mangler smag og fylde. Undersøgelser har vist, at når først en hund har taget en bid af Cesar vådfoder vil den uden videre guffe resten i sig. Har du en kræsen hund, så prøv Cesar vådfoder.

Stort udvalg af Cesar vådfoder

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt udvalg af Cesar vådfoder, så du kan finde det helt rigtige vådfoder til din hund. Det kan måske ligefrem gå hen og blive svært for dig at vælge, hvad du næste gang skal forkæle din hund med, da der er så mange dejlige valgmuligheder. Vores hunde fortjener det bedste, og det kan Cesar tilbyde. Hvis du er i tvivl om, hvad din hund bedst kan lide, og du ikke ønsker at købe en fuld boks med kun én type vådfoder så fortvivl ikke! Cesar har nemlig også menubokse med indtil flere forskellige smage i, så du kan afprøve de forskellige smage på en gang. Prøv eksempelvis Cesar Country Selection og Cesar Classic Selection, som fås med eksempelvis kalkun, oksekød, lam og fjerkræ i et skønt mix. På den måde kan du nemt finde det, din hund elsker mest af alt, men du kan også fortsætte med disse velsmagende menubokse og på den måde altid tilbyde din hund noget nyt og lækkert til måltiderne.

Portionsanrettede måltider fra Cesar

Ud over at have et chikt udseende og være et gennemgående lækkert produkt er Cesar vådfoder let anvendeligt. Når du køber Cesar vådfoder, får du portionsanrettede måltider, som er velegnede til alle hunde, uanset race, aktivitetsniveau og alder. Der er således ingen grund til at have en vægt eller lignende i nærheden. Det eneste, som du skal tage højde for, er din hunds vægt. Ud fra din hunds vægt ved du, hvor mange poser din hund kræver per dag. Det er simpelthen så let at fodre din hund med Cesar vådfoder, som det overhovedet kan være. Du trækker filmen tilbage, hælder indholdet i din hunds madskål og voila! Din hund vil uden tvivl elske ikke at skulle stå og vente på sin servering. De portionsanrettede måltider fra Cesar indeholder alle de mineraler og vitaminer, som din hund behøver for at holde sig sund og rask. Så klik endelig ind og se vores gode tilbud på Cesar vådfoder. Cesar er et fodermærke af høj kvalitet, som alle har råd til. Du behøver derfor ikke gå fallit for at give din hund et sundt og ernæringsmæssigt korrekt måltid.

Produkter af høj kvalitet til rimelige penge

Hos Lavprisdyrehandel.dk sætter vi en stor ære i at sælge kvalitetsdyreartikler til skarpe priser, såsom Cesar. Hos os finder du altid mange gode og sikre produkter til dig og din hund. Vi har alt lige fra hundelegetøj og hundefoder til hundesenge og transportbure. Uanset hvad du søger til din hund,så finder du det her hos os.

Hos Lavprisdyrehandel.dk sørger vi for altid at købe stort ind. Det betyder selvfølgelig, at vores lager altid er fyldt med spændende varer men også, at vi kan skrue prisen langt ned. Du kan spare helt op til 50 procent på dine yndlings dyreartikler. Hos os er det bare nemt, overskueligt og billigt at shoppe løs til dit kæledyr. Gør en god handel og køb ind hos Lavprisdyrehandel.dk.

Vi forsøger desuden at gøre købsoplevelsen så god for dig som muligt. Er der mod forventning noget, som du ikke kan finde på vores hjemmeside eller blot noget, som du mener vi bør vide, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes på mail og svarer hurtigt, ja inden for 24 timer!  

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk