Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet Cédé

Cédé er et kvalitetsbevidst firma, som blev grundlagt tilbage i 1954 i Tilburg i Holland. Firmaet er familieejet og drevet med fokus på at skabe lækkert fuglefoder til alle de fugletyper og -arter, man overhovedet kan tænke sig til. I dag forhandles Cédés produkter også internationalt. Cédé-produkterne produceres med fokus på at indføre alle de vigtige vitaminer og mineraler, som fuglene behøver for at få et så langt og sundt fugleliv som muligt. Dette er blevet til virkelighed gennem et samarbejde med forskellige ernæringseksperter og fugleavlere. Gennem dette samarbejde sikrer Cédé sig foder, som er det bedste af det bedste. Prøv Cédé og se hvor godt din fugl vil trives.

Cédé er lig med kvalitets fuglefoder

Den primære ingrediens i Cédé fuglefoder er kyllingeæg. Dette er grundet det meget høje proteinindhold og aminosyrerne, som er til stede i kyllingeæggene. Æggeprotein er letoptageligt og er desuden kendt for at være en optimal kilde til animalsk protein for fugle. Eksempelvis ungfugle har behov for ekstra protein for, at deres lemmer og muskler vokser optimalt. Cédés fuglefoder udmærker sig eksempelvis ved måden, hvorpå de bearbejder kyllingeæggene og laver disse om til nærende ”æggekorn”. Processen begynder med en let dej, som bages, tørres og derefter smuldres til de æggekorn , som fuglene i sidste ende spiser. Bearbejdningsprocessen er fuldt ud automatiseret, hvilket også betyder, at Cédé-produkterne aldrig er i nærheden af menneskehænder. Dette mindsker risikoen for bakterier og fremmedlegemer i fuglefoderet. Når bearbejdningen er gennemført, bliver foderet pakket i folieposer, som er med til at sikre, at vitaminerne og mineralerne kan holde sig helt op til et år efter produktionsdatoen. Derudover gør Cédé også deres bedste for at gøre deres indpakninger så flotte og imødekommende, som muligt, så du aldrig er i tvivl om, at du står med et Cédé-produkt i hånden. Du vil desuden nemt kunne spotte, hvilket foder der vil egne sig til din fugl, da Cédé er suveræne til at visualisere på deres indpakninger, hvilke fugle der vil have gavn af de enkelte fodertyper.

Lori Premium fuglefoder

Cédé Lori fuglefoder er et komplet fuglefoder, som er velegnet til alle loriarter. Cédé Lori fuglefoder er let at fordøje og indeholder alle de nødvendige næringsstoffer for at holde dine fugle i optimal form og for at opnå de bedste yngleresultater. Cédé Lori fuglefoder indeholder blandt andet en række vigtige vitaminer og mineraler, som indføres gennem mange naturlige ingredienser. Ris, sojaproteiner og forskellige sukkerarter er bare nogle af de få ting, som kan nævnes. Cédé Lori fuglefoder har en dybdegående ingrediens liste, som kan ses på bagsiden af produktet for flere informationer.

Lori fuglefoder kan gives til dine fugle på indtil flere forskellige måder. Den bedste måde at få dine fugle til at indtage fuglefoderet på er imidlertid ved at blande det med vand. Virker det ikke kan du også vælge at hælde lidt flydende honning over fuglefoderet. Det er en rigtig god måde at få selv de mest kræsne fugle til at spise på.

Generelt om fuglefodring

Fugle er generelt ikke kræsne dyr, men de er gode til at sortere i deres fuglefoder og spise de lækre ting først. Derfor spiser fugle også altid de fede frø og mest velsmagende korn først, når de får en frøblanding. Denne lille uvane gør imidlertid, at dine fugle bliver for mætte til at spise de frø som rent faktisk er sundere for dem. Derfor er det vigtigt, at du giver dine fugle et fuglefoder, der indeholder en bred vifte af ingredienser, og som er produceret på sådan vis, at dine fugle ikke kan fiske. Med Cédé fuglefoder kan du sikre dig, at din fugl får alle de næringsstoffer, som den behøver for at holde sig sund og rask.

Undersøgelser har desværre vist, at fugle som bliver indenfor som kæledyr ofte lider af fejlernæring og et svækket immunforsvar. Derfor har de også tit en række sygdomme og lider ofte en alt for tidlig død. Dette understreger endnu en gang bare vigtigheden af, hvor vigtigt det er, at give sine fugle det rigtige fuglefoder, supplere med kosttilskud og sørge for, at de altid har rigeligt med friskt drikkevand. Udover dette skal du også være opmærksom på, at langt de fleste fugle vil have gavn af noget at bide i inde i deres bur. De fugle som tilhører papegøjefamilien vil eksempelvis have brug for noget hårdt træ eller nogle grene i deres bur, som de kan bide i, så de sliber deres næb. Et velslebent fuglenæb vil også gøre spisningen lettere og mere behagelig for fuglene. Slibning af fuglene næb skal derfor tages meget alvorligt. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt udvalg af fugletilbehør, så du kan give din fugl de bedste forhold i fugleburet.

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi noget til alle dyr

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid haft en idé om at skabe et velovervejet sortiment med noget til alle typer dyr - til meget favorable priser, naturligvis. Vi har derfor altid noget til heste, hunde, katte, fisk, fugle, gnavere og reptiler. Hos os finder du således produkter i alle prisklasser i et utal af mærker og størrelser med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Når vi køber ind, køber vi stort ind. På den måde sikrer vi, at vores kunder får de absolut bedste priser. Hos os kan du spare helt op til 50 procent på de vejledende udsalgspriser på alle de kendte mærker. På den måde kan du eksempelvis nemt sikre dig, at du altid har foder hjemme til din fugl. Udover vores store sortiment i fuglefoder har vi også legetøj, siddepinde, fuglebure og meget mere, som fugle ville kunne tænke sig. Priserne er blevet skruet helt i bund, så tøv ikke med at købe ind til dine kæledyr hos os. Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig på vores kundeservicemail, og vi svarer dig indenfor 24 timer.  

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk