Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Forkæl din kat med Cat’s Best Øko Plus kattegrus

Vi kender alle til det at have vores søde, bløde og kælne katte indenfor i hjemmet - måske endda 24 timer i døgnet! At have kæledyr bringer os megen glæde og vi må derfor også huske på deres behov. Eksempelvis skal katte også på toilet engang imellem, og de gør det lidt anderledes end hunde. Katte kan nemlig godt lide at have et kattetoilet, hvori der findes kattesand. Det er vigtigt for katte at have et rent og lugtfrit miljø, hvor de kan føle sig godt tilpasse, som de kan vende tilbage til. Dette vil også sikre, at de ikke laver stort eller småt uønskede steder i dit hjem. Med Cat’s Best Øko Plus kattegrus får du et økologisk produkt lavet af naturlige ingredienser, som er velegnet til alle typer katte.

Produceret i aller fineste kvalitet

Cat’s Best Øko Plus kattegrus er produceret af et firma ved navn J. Rettenmaier & Söhne (JRS), som har deres basei Tyskland. De er et innovativt familiejet firma, som i dag leverer deres produkter til det meste af verden.JRSer meget detaljeorienteret og har fokus på at skabe produkter af høj kvalitet fra organiske fibre afledt af vegetabilske råmaterialer, herunder cellulose, korn-, frugt- eller træfibre. Udover Cat’s Best Øko Plus kattegrus producerer JRS også mærker som CHIPSI, Dog’s Best og Tierwohl, derer produkter som Lavprisdyrehandel.dk også forhandler.

Vælg Cat’s Best Øko Pluskattegrus til din kat

Cat’s Best Øko Plus kattegrus er et kvalitetsprodukt lavet af naturlige ingredienser og er tilmed økologisk produceret. Cat’s Best Øko Plus kattegrus indeholder de fineste grantræfibre, som er 100 procent økologiske. Når der fældes et grantræ til brug i dette produkt, sørger JRS dog altid for at plante et nyt.

Kattegruset fra Cat’s Best indeholder ingen kunstige eller kemiske tilsætningsstoffer, så du skal ikke være bange for, at din kat kommer i kontakt med noget, den ikke kan tåle. Cat’s Best Øko Plus kattegrus er et virkelig godt og innovativt kattegrus, da det binder væske effektivt i de naturlige plantefibre. Du vil opnå et lugt- og giftfrit miljø for dig og din kat ved brug af dette produkt. Cat’s Best Øko Plus kattegrus er desuden et produkt, som er meget drøjt i brugt. En pose Cat’s Best Øko Plus kattegrus kan holde i helt op til 6 uger. En af grundene til dette er kattegrusets superklumpende effekt, som muliggør let og overskuelig rengøring. Du kan således nemt samle klumper op af urin eller afføring fra kattebakken med en speciel grusskovl. Derefter tilføjer du blot lidt nyt grus på toppen og blander det sammen med det øvrige grus. Har du ikke en grusskovl, kan du naturligvis også købe sådan en her hos os til en rigtig god pris.

Som tidligere nævnt er Cat’s Best Øko Plus kattegrus lavet af biologisk materiale, hvilket betyder, at du reelt set godt kan smide en klump fra kattebakken direkte ud i dit toilet. Klumpen vil nemlig blive opløst og så kan du skylde ud. Husk altid at skulle efter med vand hvis der forekommer rester i toilettet. Du kan også smide klumperne fra kattetoilettet direkte ud på din kompost. Cat’s Best Øko Plus belaster ikke vores økosystem på nogen måde.

Det ligger i navnet

Cat’s Best Øko Plus kattegrus har ikke kun det navn, fordi JRS ønskede det men også, fordi produktet har givet pote! Cat’s Best Øko Plus kattegrus var nemlig med i en test, hvor det konkurrede mod 29 andre typer kattegrus. Denne test blev udført i Østrig i 2014 af VKI (Verein für Konsumenteninformation) også kendt som Forening for forbrugeroplysning. Cat’s Best Øko Plus kattegrus blev nummer 1, hvor der i forbindelse med afgørelsen blev lagt stor vægt på, hvor miljøvenligt produktet var. Udover det var Cat’s Best Øko Plus kattegrus et af de allermest allergivenlige, let anvendelige, lugtfrie og absorberende produkter i testen. Så hvorfor ikke prøve Cat’s Best Øko Plus kattegrus!?

Økologisk men billigt

Cat’s Best Øko Plus kattegrus indeholder alle de ting, som forbrugerne efterspørger, når de køber kattegrus. For det første fås Cat’s Best Øko Plus til en overskuelig pris. Samtidig med detkommer Cat’s Best Øko Plus i poser med nogle gode kilo i, så du aldrig vil stå og mangle. Herudover er Cat’s Best Øko Plus kattegrus et økologisk produkt skabt med henblik på, at man ikke bringer noget som helst skadeligt ind i hjemmet. Cat’s Best Øko Plus kattegrus opsamler desuden diverse lugte og bakterier fra kattebakken. Det betyder dermed også, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt uønskede lugte og bakterier spreder sig i dit hjem. Selv om prisen på Cat’s Best Øko Plus kattegrus er lavere end på andre kattegrus, skal du ikke være bange for, at kvaliteten ikke hamler op med de andre mærker. Det gør den! Hos Lavprisdyrehandel.dk sætter vi stor fokus på altid at have vores lager fyldt med kvalitetsprodukter, så der er noget, som matcher alle køberes præferencer og budget.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter

Produkter såsom Cat’s Best Øko Plus kattegrus er kun et eksempel på de mange dyreartikler, som vi har i sortiment. Vi har mange forskellige mærker og designs, fra store som små producenter. Vi gør nemlig det hos Lavprisdyrehandel.dk, at vi giver kunderne en chance for at afprøve spritnye og til tider mærkværdige produkter. Dog kun produkter af høj kvalitet, som ikke er til fare for hverken ejer eller kæledyr. Du vil altid kunne finde dyreartikler hos os til en fast lav pris, da vi altid køber stort ind. Du kan faktisk spare helt op til 50 procent på dit yndlingsprodukt. Udover den høje kvalitet og kvantitet vi har hos os, tilbyder vi også levering direkte hjem til din dør. Du slipper dermed for at slæbe store og tunge pakker hjem og kan altid regne med at få dine produkter hurtigt fra os. Vi bestræber os nemlig på at levere indenfor 4 hverdage.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk