Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Vær ikke i tvivl: Køb Catrine Premium Super kattegrus til din kat

Når du skal vælge kattegrus til din kat, så er Catrine Premium Super kattegrus et rigtig godt valg. Catrine Premium Super kattegrus er kendetegnet ved, at der er tale om lugtfri, kompakt, finkornet og klumpende kattegrus. Catrine Premium Super kattegrus er meget populært blandt katteejere grundet dets klumpende og absorberende evner. Derudover reducerer Catrine Premium Super kattegrus også diverse lugtgener rigtig godt. Catrine Premium Super kattegrus er absolut ikke det dyreste produkt på markedet, men det betyder ikke, at du ved at vælge dette går på kompromis med kvaliteten. Catrine Premium Super kattegrus er nemlig lavet af micro bentonit, som er et naturligt og miljøvenligt lerprodukt. Leren har den egenskab, at den svulmer op og klumper sammen ved tilførsel af fugt. Bentonit-leren gør også, at Catrine Premium Super kattegrus næsten ikke støver, når din kat besørger. Catrine Premium Super kattegrus er faktisk 99 procent støvfri. Brugen af bentonit-ler betyder også, at Catrine Premium Super kattegrus uden problemer kan anvendes til langhårede katte, da kattegruset ikke sætter sig fast i deres pels og poter. Desuden indeholder Catrine Premium Super kattegrus en antibakteriel formel, der hæmmer udviklingen af bakterier. Catrine Premium Super kattegrus leveres i pakker a 7,5 kg og er meget drøj i brug. Det betyder, at du ikke behøver skifte kattegruset i kattebakken ud så ofte. Faktisk kan en pakke med Catrine Premium Super kattegrus holde i helt op til 6 uger.

Køb Catrine Premium Super kattegrus hos Lavprisdyrehandel og få det til markedets skarpeste pris. Vi køber nemlig stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Vi bestræber os på, at give op til 50 procent i rabat på vejledende markedspriser. Derudover har vi også vores fantastiske stempelkort-ordning, hvor du får hver 10. pakke kattegrus gratis. Hvis du er bange for at få hold i ryggen af at slæbe de tunge pakker hjem, så fortvivl ikke: Når du bestiller hos Lavprisdyrehandel, leverer vi dine varer direkte hjem til din adresse.

Når du skal skifte fra en type kattegrus til en anden...

Så er der lige nogle ting, som du skal være opmærksom på. Det vigtigste er, at du ikke bare tømmer kattebakken for al den gamle kattegrus og så ellers lystigt fylder op med den nye slags. De fleste katte skal nemlig lige vænne sig til følelsen og lugten af den nye type kattegrus. For at undgå total afvisning fra din kat, anbefaler vi derfor, at du starter med at strø et forholdsvist tyndt lag af den nye kattegrus ovenpå det gamle. Når din kat så har accepteret den nye type kattegus, så kan du smide al den gamle kattegrus ud.

Kattebakker one-on-one

En god huskeregel er, at du skal have lige så mange kattebakker, som du har katte. I nogle tilfælde kan to katte godt deles om én rigtig stor kattebakke, hvis du vel og mærke sørger for, at den er fyldt godt op med kattegrus og altid fremstår ren. Dernæst er spørgsmålet, hvor i lejligheden eller huset, at kattebakken skal placeres? Hvis ikke du placerer kattebakken det rigtige sted, så risikerer du nemlig, at din kat kategorisk nægter at bruge kattebakken. Den mest optimale plads i huset vil typisk være et sted mellem kattens spiseplads, og der hvor familien ellers opholder sig i løbet af dagen. Når du har fundet den helt rigtige plads til kattebakken, så lad endelig være med at flytte den, da katte jo er vanedyr og kan reagere voldsomt på forandringer. Måske ved at lægge en lille uønsket gave eller to i hjørnet af stuen? Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af kattebakker i et væld af farver, størrelser og design. Selvfølgelig til markedets skarpeste priser. Vi har også kattebakker med eller uden hus. De fleste katte foretrækker en kattebakke med hus, eftersom de her kan besørge uforstyrret. Ved at vælge en kattebakke med hus undgår du desuden kattegrus ud over hele gulvet, hver gang din kat besørger. Derudover findes der også kattebakker med integreret kulfilter, som hjælper med at mindske diverse lugtgener. Hos Lavprisdyrehandel finder du kattebakker fra alle de kendte mærker, såsom Ferplast, MPS, Savic, Trixie og Moderna.

Når du skal vælge den helt rigtige kattebakke, så skal du lige måle, hvor lang din kat egentlig er. Tommelfingerreglen er nemlig, at kattebakken skal være 1 ½ gang så lang som din kat. Derudover bør du også sikre dig, at kattebakken er omkring 5-10 cm i højden, for at der er plads nok til mængden af kattegrus.

Bløde Catrine kattesenge og kattehuler af premium kvalitet

Udover Catrine Premium Super kattegrus har vi her hos Lavprisdyrehandel også et udvalg af bløde Catrine kattesenge og kattehuler i et smart design, så du kan finde den helt rigtige soveplads til din kat. En katteseng eller kattehule fra Catrine vil pynte i de fleste hjem. Catrine kattesenge og kattehuler er generelt kendetegnet ved, at de er betrukket med det meget rengøringsvenlige og ruskindslignende stof, kaldet: Alcantara. Alcantara er produceret af 68 procent polyester og 32 procent polyurethan. Det særlige stof er udviklet ved hjælp af en helt speciel proces, som gør stoffet slidstærkt og vandafvisende. Mange katte foretrækker en kattehule frem for en katteseng. Dette skyldes primært, at katten føler sig tryggere i en lun hule, hvor den kan ligge i fred og ro. Derudover er det også nemmere for katten at holde sig varm og veltilpas i en hule. Alle kattesengene og kattehulerne fra Catrine er nemme at gøre rene. Små pletter kan eksempelvis nemt fjernes med en fugtig klud og diverse pelstotter kan støvsuges bort. Begynder kattesengen eller kattehulen at lugte lidt for meget af kat, så kan du sagtens smide den i vaskemaskinen og give den en tur på 40 grader.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk