Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Catit og Catit Senses

Catit er produkter udviklet til at holde katte aktiverede og skærpe deres sanser. De bliver produceret som et subbrand til Hagen, der er et amerikansk familieejet firma, der blev grundlagt i 1955. De specialiserer sig i tilbehør til kæledyr og har produkter til katte, hunde, akvarier, reptiler, fugle og små kæledyr. Fokus i udviklingen af alle deres produkter er, at dyrene er i fokus. Det er også tilfældet i udvikling og design af produkterne fra Catit, hvor der er tænkt på alle detaljer, og på hvordan katten kan få den bedste oplevelse.

Hos lavprisdyrehandel.dk fører vi Catit-produkter i Senses-serien. Catit Senses er en serie produkter, der stimulerer kattens sanser; den skal se, høre, føle og smage. Serien består af flere forskellige typer aktivitetslejetøj til katte. Der er aktivitetslegetøj, hvor katten skal arbejde for at få sit mad ud af huller, fordybninger og rør. Der er wellnesscenter, hvor katten kan massere sig op ad forskellige børster og gummidele, så krop, pels og gummer bliver masseret og vedligeholdt. Der er kuglebaner, hvor katten kan lege med en kugle, der er i en delvist lukket kuglebane og på den måde kan blive aktiveret og stimuleret.

Kattens naturlige instinkter

Katte er fra naturens side jægere, og de har brug for at få stimuleret alle deres sanser. Selvom de tamkatte vi har som kæledyr har et liv, der er meget langt fra deres vilde familiemedlemmers, har de stadig brug for at blive stimuleret. I naturen er kattedyrene som losser, geparder og tigre altid på jagt efter mad og må kæmpe for at få stillet deres sult. De må bruge deres smidighed, opfindsomhed og tålmodighed for at få mad, mens tamkatte får maden serveret og derfor ikke skal anstrenge sig for at få mad. Med Catit Senses og Catit Senses 2.0 kan tamkattene få deres naturlige instinkter stimuleret i situationer, der minder om naturen, selvom de måske er indekatte. I naturen kan katte lege i træerne, gnubbe sig op ad rødder og spise græsset, mens de er lidt mere begrænsede, når de bor i huse sammen med mennesker.


Catit efterligner naturen, så kattene kan lege og trives på en naturlig måde, selvom de er blevet tamkatte, der bor inde og måske ikke kommer ud hver dag. Med Catit Senses kan tamkatte blive udfordret og stimuleret til at vedligeholde deres naturlige instinkter.

Catit Senses-produkter

Catit Senses 2.0 Self Groomer kattebørste. Med denne børste, der kan sættes op på vægge eller hjørner, kan katten selv børste sig og pleje pels og hud. Børsten opsamler løse hår og giver massage på kroppen for katten. Den er god mod kløe og irritationer og generelt for at katten kan pleje sig selv. I naturen vil katte finde et træ eller lignende at gnubbe sig op ad, men med Catit kattebørste kan du hjælpe katten med at pleje sig selv indendørs. Det er muligt at tilføje lidt catnip til børsten, så katten bliver tiltrukket og føler sig veltilpas.


Catit Senses 2.0 Food Tree foderlabyrint. I denne foderlabyrint kan du lægge din kats tørfoder og godbidder og katten bliver udfordret og får aktiveret sine jagtinstinkter. Hvis din kat har tendens til at spise for hurtigt, er det en fordel med en foderlabyrint, da spisetempoet helt naturligt bliver sat ned, når katten skal arbejde for at få alle bidderne ud af labyrinten.


Catit Senses 2.0 Play Circuit kuglebane. En smart delvist overdækket kuglebane der aktiverer katten til at skubbe til en bold og fange den igen. Den stimulerer kattens naturlige instinkt for jagt og leg, og du slipper for at hente vildfarne bolde rundt i hele huset, da bolden bliver inde i kuglebanen.


Catit Senses 2.0 Digger. En rund plade med påsatte bægre i forskellige højder og bredder, hvori du kan lægge tørkost eller godbidder. Katten er nødt til at bruge sine poter for at få maden ud og på den måde spiser den langsommere og skal arbejde for føden, hvilket simulerer en mere naturlig situation for katten.


Catit Senses 2.0 Wellness Center massagecenter. En plade med forskellige påsatte gummidutter og børster, så katten selv kan massere krop og gummer og børste sin pels. På den måde kan den pleje og vedligeholde sig selv, på samme måde som den ville gøre ude i naturen. Den kan fyldes med catnip, så katten bliver tiltrukket og føler sig godt tilpas.


Catit Senses 2.0 Grass Planter græspotte. I denne særlige græspotte kan du så og dyrke kattegræs, som er et godt supplement til din kat. Katte spiser naturligt græs og andre planter, da det hjælper med at fjerne hårboller i maven på dem og de har ofte en forkærlighed for husets potteplanter. Men med kattegræs kan du styre, hvilke planter den spiser og få dine potterplanter i fred, mens katten får opfyldt sit behov for at spise grønt.


Catit Senses Scratch Pad kradsecenter. En plade med papstykker med forskellige huller og fordybninger i, der giver din kat mulighed for at kradse, uden det går ud over dine møbler. Katte kradser for at slappe af, strække deres muskler og afsætte duftmærker. Det er en vigtig ting for deres instinkter at kradse og med dette legetøj kan du styre, hvor katten kradser. Der kan fyldes catnip i legetøjet, så katten bliver tiltrukket og får lyst at kradse lige netop her.


Catit Senses 2.0 Scratcher kradsetræ. Et kradsetræ i pap, der kan sættes sammen på forskellige måder og giver din kan mulighed for at få dækket sine behov for at kradse.

Fælles for alle produkter fra Catit gælder, at de er nemme at rengøre. De kan nemt skilles ad og renses, og der er tænkt på alle detaljer i designet.

Tilbehør til Catit Senses

Hos lavprisdyrehandel.dk kan du også finde tilbehør til det forskellige legetøj og aktivitetscentre. Du kan få ekstra dele til kuglebanen, så den kan bygges ud og bygges om og forandres, så katten hele tiden er udfordret af nye indtryk. Du kan købe ekstra kattegræsfrø og catnip og ekstra kradseplader til de forskellige kradseprodukter. På den måde kan din kat bruge sine Catit-produkter i mange år frem.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk