Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag loppemidlet: Capstar Vet

Det populære loppemiddel Capstar Vet produceres af firmaet Novartis. Virksomheden har siden 1996 produceret medicinske præparater til såvel mennesker som dyr og er i dag et af de mest anerkendte firmaer indenfor fremstillingen af farmaceutiske præparater på verdensplan. Produktudviklingen i Novartis sker med udgangspunkt i de fire hjørnesten, som Novartis kalder: Patienter, forretningsførelse, mennesker & samfund og miljøhensyn.

Hvad er Capstar Vet loppemiddel?

Capstar Vet er et nyere hurtigtvirkende loppemiddel til hunde og katte, som blev godkendt i 2002 og i 2007 blev tilladt til salg og håndkøb i detailhandlen. Der er her tale om en effektiv tabletkur, som bruges til bekæmpelse af lopper. Tabletten kan du enten blande i kæledyrets mad eller give den direkte i munden. Førstnævnte er nok den nemmeste løsning. Tabletkure er dog ikke så anvendt i Danmark som i udlandet, hvilket kan undre lidt, da de er særdeles effektive. Capstar Vet dræber de voksne lopper på hunde og katte. Capstar Vet indeholder stoffet nitenpyram, som forstyrrer nervetransmissionen hos de voksne lopper og derved dræber dem hurtigt. Med Capstar Vet dør de fleste lopper inden for 30 minutter, og efter 6 timer vil op til 95 procent af lopperne være døde. Den optimale effekt fås først inden for 24 timer. Capstar Vet har dog ingen langtidsvirkning, ligesom de fleste andre loppemidler, hvorfor det er vigtigt, at du udover hunden eller katten også behandler dit hjem for lopper. Da Capstar Vet ikke har nogen langtidsvirkning, er det et godt produkt at bruge, hvis din hund eller kat lige er blevet smittet med lopper. Har din hund eller kat haft lopper i et godt stykke tid, så har lopperne nået at lægge æg og larver i de nære omgivelser ligeså. Og disse nyudklækkede lopper vil så atter springe på dit kæledyr. I disse tilfælde er det en rigtig god idé at supplere behandlingen af lopper med Program Vet, som har en længerevarende effekt overfor æg og larver og simpelthen hæmmer udviklingen af disse. Hvis du anvender begge produkter på samme tid, kan du sagt med andre ord effektivt udrydde de eksisterende lopper samtidig med, at du kan forhindre fremtidige loppeangreb. Dermed kan man sige, at loppebekæmpelse altid er en to-trins-proces, hvor du først behandler dit kæledyr og derefter lopperne i dit hjem.

Hvad er lopper?

Loppen er en parasit, der kan være en dødirriterende plage for din hund eller kat i form af en nærmest ulidelig kløe. Derudover kan lopper også være smittebærer for bændelorm. Loppens livscyklus er komplet afhængig af såvel fugt som varme. Alt afhængig af temperatur og luftfugtighed, så udvikles der en puppe for hver ny loppe indenfor en periode på 12 dage og op til ca. 1 år. Med lidt hovedregning kan man således hurtigt nå frem til, at det kan blive et kæmpe antal lopper. Derfor er det vigtigt, at du behandler dit kæledyr med et lægemiddel, såsom Capstar Vet, som slår lopperne ihjel, før de begynder at lægge deres mange æg. Så snart æggene klækkes, vil de nye lopper springe på dit kæledyr.

Jeg er i tvivl: Har min hund eller kat lopper?

Dette er et af de spørgsmål, som vi ofte modtager i kundeservice. Hvis din hund eller kat har mange lopper, så er du som regel ikke i tvivl, da dit kæledyr i så fald vil klø sig helt forfærdeligt. Hunden eller katten vil typisk være særligt plaget bag ved ørerne, i nakken, på brystkassen, halsen og ved lysken. Derudover vil dit kæledyr ofte få hårtab ved haleroden og du vil derfor let kunne se de levende lopper i dette område. Alternativt er det en god idé at lede efter ekskrementer fra lopper. Hertil er en loppekam særdeles effektiv. Dette gør du bedst ved hjælp af et fugtigt stykke hvidt papir. Er der tale om loppeekskrementer, så vil de blive opløst og rustfarvede, da der er tale om små pletter af tørret blod. Udover at behandle dit kæledyr med Capstar Vet kan det også blive nødvendigt, at give din hund eller kat medicin mod loppeallergi. Når lopperne bider, så efterlades der nemlig spyt, som kan udløse loppeallergi hos kæledyret.


Sådan behandler du effektivt din hund eller kat ved loppeangreb

Ved angreb af lopper giver du bare Capstar Vet. Så får du hurtigt angrebet under kontrol. Er det et voldsomt loppeangreb, kan det være nødvendigt at behandle din hund eller kat hver dag eller hver anden dag. Hvis lopperne vender tilbage med fornyet styrke, så genoptager du blot behandlingen, dog skal der ikke behandles mere end en gang dagligt. Når du behandler din kat eller hund for loppeangreb med Capstar Vet, så skal du være opmærksom på, at dit kæledyr godt kan opleve lidt ekstra kløe den første tid efter behandlingen. Dette er helt normalt. Capstar Vet kan købes i to forskellige styrker: En på 11,4 mg til hunde og katte mellem 1-11 kg og en på 57 mg til hunde over 11 kg.

Køb Capstar Vet loppemiddel hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et bredt udvalg af effektivt loppemiddel til hunde og katte. Vi har Capstar Vet loppemiddel til såvel hunde som katte. Når du køber Capstar Vet loppemiddel hos os, er du sikker på at få loppemiddel af høj kvalitet til markedets absolut skarpeste pris. Bestil dit loppemiddel hos os i dag og få det leveret direkte hjem til din dør inden for 1-4 hverdage. Vær dog opmærksom på, at loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Er du i tvivl om, hvilket loppemiddel du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mailen: kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Så hjælper vi dig gerne. På den måde undgår du også at få købt det forkerte loppemiddel.

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk