Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Familieejet firma med sans for kvalitet

Canosan er et mærke produceret af det anerkendte firma Boehringer Ingelheim. De har i over 130 år produceret lægemidler til mennesker og dyr. Boehringer Ingelheim er et af medicinalindustriens top 20-selskaber og har i dag godt 50.000 medarbejdere verden over. Deres store fokusområde er, at miljøbeskyttelse og bæredygtighed skal være en integreret del af alle deres virksomheds aktiviteter. Boehringer Ingelheim startede som et lille familieejet firma i Tyskland, som sidenhen har vokset sig stort og i dag er et internationalt foretagende.

Boehringer Ingelheim er et firma som blandt andet udvikler produkter, der kan gøre svære situationer en del nemmere for vores kæledyr. Et af disse produkter er Canosan, der støtter dit kæledyrs led, sener og muskler.

Canosan til hund

Canosan er til hunde af alle aldre, gamle som unge. Derudover kan produktet også bruges til hunde med såvel lavt som højt aktivitetsniveau. Canosan hjælper med at opbygge stærke muskler, ledbånd og sener samtidig med, at det reducerer de inflammatoriske processer, som kan risikere at komme med alderen. Canosan består af økologiske muslinger, som er høstet på netop det tidspunkt af året, hvor de har størst mulig næringsværdi. Muslinger er kendt for at have en meget positiv effekt på hundes led og ledbånd, idet de går ind og smører leddene og ledbåndene. Canosan hjælper desuden med at opløse blokeringer i cirkulationen, således værdifulde næringsstoffer kan blive transporteret rundt i kroppen til de destinationer, som trænger. I sidste ende er raske blodkar det, som er med til at sikre sunde led, ledbånd og sener.

Din hund kan heldigvis give indtil flere tegn på, at den har ondt i sine led eller muskler. Det kan for eksempel være, at din hund pludselig er mere modvillig i forhold til at gå op af trapper eller tøver med at klatre op i sofaen. Nogle hunde vil også miste appetitten grundet smerter. Den mest almindelig grund til at hunde får problemer med deres led, ledbånd, muskler og sener er overvægt. Derfor bør du altid være meget observant på ændringer i din hunds adfærd, særligt hvis du er ejer af en ældre hund. Opdager du ændringer i din hunds adfærd eller pludselige ændringer i din hunds vægt, bør du altid lige tage den med et smut forbi din dyrlæge for at sikre dig, at der ikke er noget alvorligt galt. Canosan skal betragtes som et kosttilskud, der kan være relevant at indføre i dagligdagen.

Canosan kommer i to forskellige former til hund. Canosan fås både som tyggetabletter og som pellets. De har begge samme virkning, men Canosan pellets kan med fordel bruges af hundeejere med større- eller flere hunde, da det er lettere at administrere sådan et produkt. Udover det vil det være billigere i længden at købe pellets. Tyggetabletterne kan fint anvendes, hvis du kun har en hund, og hvis den tilhører den gruppe af hunde, som elsker at tygge på godbidder. Canosan er et letanvendeligt produkt, som fås til en meget overkommelig pris.

Canosan til kat

De fleste katte har som bekendt en ufattelig god evne til at hoppe højt, spurte hen ad gulvet og til at bære sig selv helt lydløst afsted. Alle disse ting kræver stærke led og muskler. Det er vigtigt, at din kat led, sener og muskler arbejder sammen som en enhed og arbejder let og upåvirket af smerter. Så snart smerterne træder ind, bliver katten hæmmet i at gøre det, som den elsker allermest. Canosan til katte er et naturligt kosttilskud, der bidrager til at sikre, at din kat har stærke led i alle dens livsfaser uanset aktivitetsniveau. Mange katte, specielt over 8 år, rammes af kroniske ledsygdomme. Stofskiftet falder og næringsstofferne bliver ikke optaget på samme måde som før. Canosan til katte går ind og forebygger blokader i senerne og leddene, så cirkulationen og optagelsen fortsætter. Ligesom hunde giver katte også tegn igennem deres adfærd, hvis der er noget som gør ondt eller trykker de forkerte steder. Disse tegn kan eksempelvis vise sig på deres ellers meget elegante gang, som hurtigt vil ændre sig til at blive mere stiv og kantet. Det kan også vise sig ved, at din ellers meget kælne kat pludselig ikke vil berøres mere. Canosan indeholder komplekse kulhydrater, som bidrager til at nedsætte mængden af betændelsesfremkaldende elementer i blodkarrene og dermed mindsker risikoen for eventuelle inflammatoriske tilstande.

Canosan skal betragtes som et kosttilskud, men før du tilføjer dette produkt til din kats diæt, er der indtil flere ting, som du bør have med i dine overvejelser. For det første er det vigtigt, at din kat ikke er overvægtig. Overvægt skaber ofte problemer i forhold til kæledyrs led, da det giver for meget slid. Udover det er det altid vigtigt, at du får dit kæledyr tjekket for yderligere sygdomme hos din dyrlæge, før du begynder på et nyt kosttilskud. Canosan til katte fås som tyggetablet. Det er derfor meget let og overskueligt at bruge dette produkt. Hver tablet indeholder kun 2 kcal, og man skal derfor ikke være bange for at tilskuddet vil tilføje for meget sukker, fedt eller andre uønskede sager, som ens kat helst skal undgå.

Skarpe priser til dig!

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du altid finde kvalitetsprodukter til super gode priser. Vi handler altid stort ind,og kan derfor tilbyde op til 50 % rabat på vores sortiment. Når du køber ind hos os, behøver du som kæledyrsejer aldrig være i tvivl om, at du får sikre produkter af høj kvalitet med dig hjem. Vores kosttilskud, såsom Canosan, er kvalitetsprodukter, som vi sætter en stor ære i at kunne sælge hos os. Har du problemer med produktet, eller søger du noget lignende, skal du endelig kontakte vores kundeservice, som vil besvare din mail indenfor 24 timer. Finder du produktet billigere et andet sted, tilbyder vi også gerne prismatch.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk