Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Firmaet bag Canikur

Canikur er et produktmærke designet og udviklet af et stort og anerkendt firma ved navn Boehringer Ingelheim. Firmaet blev i sin tid grundlagt i Tyskland i 1885 med små 28 mennesker som ansatte. I dag er det et stort internationalt firma med omkring 50.000 ansatte. Boehringer Ingelheim er et farmaceutisk firma med mange forskellige kvalitets produkter på hylderne. Dog har de valgt at have dyrevelfærd som et af deres primære fokuspunkter. De tilbyder derfor en bred vifte af produkter, som er gavnlige for hunde og kattes fysiske helbred. Deres grundlæggende tanke bag Canikur er da også at skabe balance i hverdagen både for ejer som kæledyr.

Hvorfor skal jeg købe Canikur?

Når vi som ejere kigger på vores dyr, er vi normalt altid i den overbevisning, at de er sunde og raske. Vores kæledyr ser ud til at have det godt, og de giver ikke yderligere tegn på eller udtryk for mangler eller problemer. Det er derfor altid en fin balancegang at finde ud af, hvad ens kæledyr har brug for, for at være sikker på, at de er dækket ind med diverse vitaminer og mineraler. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i forskellige kosttilskud. Da vores kærlige venner ikke kan fortælle os det med snak, må vi observere vores dyr og gribe sagen an derefter. Lavprisdyrehandel.dk forhandler en lang række kosttilskud, som er nemme at anvende. Derudover kan kosttilskuddene købes til en meget rimelig pris, så du altid kan give dit dejlige kæledyr det, det har brug for. Canikur er et af de produkter, som kan gøre, at dit kæledyr føler sig godt tilpas, sundt, raskt og stærkt. Boehringer Ingelheim har flere produkter i deres sortiment, som du bør overveje at tage med ind i hjemmet. Eksempelvis har de Canikur Pro, som er et diætetisk fodertilskud til stabilisering af den fysiologiske fordøjelse hos hund og kat. Produktet bruges med fokus på at støtte og vedligeholde en velfungerende tarmflora, specielt i perioder med stress, behandling med antibiotika eller andre udfordringer, der kan forstyrre den naturlige tarmflora.

Canikur giver dit kæledyr overskud og fornyet energi

Canikur er produceret for at støtte vores kæledyrs daglige foderoptag. Canikur Pro har en positiv effekt på hunde og katte ved at give dem det ekstra energiboost, de skal bruge. De fleste hunde elsker den kødlignende smag og vil derfor lystigt spiste direkte fra tuben/sprøjten. Nogle hunde kan være mere tilbageholdende over for tuben/sprøjten med Canikur Pro, da de kan være sensitive i og omkring munden. Her vil det i stedet være en god idé at blande Canikur Pro i hunden daglige foder. Det samme gælder for katte, men da katte er dygtige til at dosere deres fodermængde selv, er det en idé at vænne dem til at få det direkte fra tuben i munden. Det anbefales dog altid, at du langsomt vender dit kæledyr til tuben/sprøjten, da det vil have den bedste og mest direkte virkning.

Canikur Pro kan sagtens gives samtidig med anden receptbaseret medicin, som dit kæledyr måtte have fået fra dyrlægen. Det anbefales, at der altid er frisk vand til rådighed, så man forebygger dehydrering. I forhold til hvilket foder din hund eller kat bør spise, mens det behandles med Canikur Pro vil ofte være relevant lige at diskutere med din dyrlæge. Normalt vil dyrlægen dog rekommandere et naturligt foder på eksempelvis kogt kylling uden ben og ris.


Find balancen i ubalancen

Viser dit kæledyr symptomer på stress, enten ved diarré eller mistet lyst til at spise, anses dette som en ubalance i deres hverdag. Stress kan som bekendt komme fra mange ting, og det varierer også fra dyr til dyr i hvor stort et omfang, det bliver ramt. Det kan eksempelvis være, at dit dyr har separationsangst og derfor får dårlig mave af at være alene hjemme. Det kan også være, at du er ejer af en udstillings- eller konkurrencehund, som bliver stresset af at komme ud på en konkurrenceplads med masser af støj og jag. Det kan også være, at din hund eller kat reagerer dårligt på at komme til dyrlægen eller på at skulle på en længere tur på ferie til udlandet. Alle disse situationer, som vi mennesker normalt anser som overskuelige, kan nemt blive uoverskuelige for vores kæledyr og dermed bringe dem i ubalance. Det første tegn på stress hos vores kæledyr er, at de får tynd mave. Dette kan blive et stort og trættende arbejde at skulle rydde op efter hele tiden. Ud over det er det både trættende og meget dehydrerende for vores kæledyr. Med Canikur Pro kan dette undgås. I den forbindelse er det en god idé at påbegynde behandlingen dagen før stressperioden forventes at starte og fortsætte indtil dagen efter, den er overstået. Ved decideret diarré skal du fortsætte kuren, indtil symptomerne er helt væk.

Hvordan skal jeg bruge Canikur?

Canikur findes i flere forskellige varianter. Det er vigtigt, at du med omhu vælger det, som dit kæledyr skal bruge. Canikur Pro er et fodertilskud, som kommer i en tube/sprøjte, og som er meget let at anvende. For at dosere skal du dreje ringen på sprøjtens cylinder til den ønskede dosis er opnået. Det er super let! Husk altid at sætte låget på sprøjtens spids igen for at undgå propdannelser og udtørring. Canikur Pro bruges skal bruges i mindst tre dage men kan bruges i længere tid, afhængig af dit kæledyrs tilstand og efter aftale med din dyrlæge.

Canikur findes også som tabletter. De anvendes ved akut diarré men kan også bruges efter en periode af stress eller ubehag, hvis hunden viser tegner på at være sløj. 1-6 tabletter gives med et mellemrum af 8-12 timer. Du skal altid være opmærksom på din hunds vægt, når du doserer. Er du i tvivl om doseringen, så bør du kontakte sin dyrlæge. Canikur indeholder ingen antibiotika.

 

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk