Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Vælg kvalitet – vælg Buster!

Buster er et dansk mærke, som produceres af virksomheden Kruuse, der ligger i Langeskov. Busters sortiment består af alt lige fra bløde hundesenge, praktiske hundejakker og flotte foderskåle til sprøde hundegodbidder, sunde vitaminer og spændende hundelegetøj. Buster er kendt for designmæssigt flotte produkter af høj kvalitet. Ja, som sangen af Nanna meget godt siger: ”Buster ka’ noget, andre ikke kan”!

Aktiver din hund med spændende hundelegetøj fra Buster

Der findes et væld af udfordrende og spændende hundelegetøj fra Buster, som er rigtigt godt til aktivering af din hund. Der findes eksempelvis forskellige former for hundelegetøj, som du kan fylde med sprøde hundegodbidder, så din hund skal arbejde lidt for sagen. Disse former for hundelegetøj er særligt velegnede til dage, hvor din hund eksempelvis skal være alene hjemme. Her kan vi anbefale de populære Cube-terninger fra Buster og den såkaldte Dogmaze-labyrint. Buster Cube fyldes med din hunds yndlingsgodbidder, hvorefter din hund skal forsøge at få disse ud ved at trille med terningen. På den måde stimuleres din hunds naturlige jagtinstinkt. Buster Dogmaze er derimod en foderlabyrint, hvor din hund kan lugte hundegodbidderne men ikke umiddelbart nå dem. Hunden skal således forsøge at skubbe dem hen til udgangen med sin snude eller sine poter. Herved stimuleres alle din hunds sanser. Derudover sikrer du, at hunden fortærer sine hundegodbidder forholdsvist langsomt, hvilket er en rigtig god ting, hvis du er den heldige ejer af en hund, som normalt sluger sin mad. Med Buster Cube og Dogmaze vil din hund således ikke kun blive udfordret på sin fysiske formåen men også mentalt. Buster Cube og Dogmaze findes i forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop den variant, som passer bedst til din hund.


Herudover finder du hos Lavprisdyrehandel også den innovative og ikke mindst populære Buster ActivityMat. Der er her tale om en aktivitetsmåtte, hvorpå der er monteret 35 trykknapper med ca. 10 centimeters afstand. Til aktivitetsmåtten medfølger der tre opgaver, som kan knappes på måtten: Åkande, kuvert og et kræmmerhus Det er muligt at knappe flere opgaver på aktivitetsmåtten ad gangen, så opgaverne dermed kan kombineres og varieres. Når opgaverne er monteret på aktivitetsmåtten, gemmer du en hundegodbid i forbindelse med hver opgave, som så foldes og lukkes. Herefter skal hunden så i gang med at prøve at få adgang til hundegodbidderne. Aktivitetsmåtten fra Buster leveres desuden med en smart opbevaringstaske. Med Buster ActivityMat er der således rig mulighed for morsom og interaktiv leg hund og ejer imellem. Du vil nyde at se din hund blive udfordret på denne måde.
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af aktivitetslegetøj til hunde fra Buster. Vi har alt lige reb med eller uden pivelyd og bolde til forskelligt bidelegetøj i plast.

Giv din hund en praktisk Buster regnjakke eller shoftshell vindjakke

Med en Buster regnjakke i slidstærkt polyester er din hund godt beskyttet mod det danske vejr. Buster regnjakker er både vand- og vindtætte. Giv din hund en Buster regnjakke på næste gang, I skal på tur i regnvejr. For det første vil du opleve en større glæde hos din hund over at være på tur i regnvejr, og for det andet vil du slippe for at få en sjask våd hund med hjem. Som de fleste hundeejere ved, vil en våd hund med næsten 100 procents garanti ryste sig, så snart den kommer inden for. Også dette irritationsmoment undgår du med en regnjakke fra Buster. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af Buster regnjakker. Vi har regnjakker i mange forskellige størrelser, design og ikke mindst farver. Alle Buster regnjakker er justerbare.
Udover Buster regnjakker har vi også et udvalg af softshell vindjakker til hunde. Med en softshell vindjakke er din hund varm og tør, selvom temperaturen udenfor dykker, og det blæser eller regner. Alle softshell vindjakkerne er justerbare og fås i forskellige størrelser samt farver.

Giv din hund søde drømme med en blød Buster hundeseng

Buster hundesenge fås i mange forskellige størrelser, design og farver. Du kan få alt lige fra en oval hundeseng til en firkantet hundeseng. Alle Buster hundesenge er kendetegnet ved, at de er lavet i en god og vaskbar kvalitet. Hvis du er ejer af en meget stor hund, bør du overveje en af Busters hundesenge i memory skum. Store hunde er meget tunge og bør derfor have en hundeseng, som giver dem god støtte for at undgå en øm krop. En Buster hundeseng i memory skum former sig efter din hunds krop og sikrer den en god komfortabel nattesøvn. Betrækket er desuden ekstra slidstærkt.

Smarte foderskåle fra Buster til hunde med lange ører

Har du en hund med lange ører, så kender du sikkert også til problemet med at din hunds ører tit lander i maden, når den spiser. Dette er jo for det første et værre svineri, men det er heller ikke just sundt for din hunds ører. Med en Incredibowl fra Buster undgår du dette. Foderskålen er lavet i fleksibel silikone i et smart design, som forhindrer din hunds ører i at falde ned i maden, når den spiser. Incredibowlen fås i to forskellige størrelser og farver.

Buster VitalChew

Hos Lavprisdyrehandel finder du også det populære kosttilskud fra Buster, der er kaldet Buster VitalChew. Der er her tale om et omega-3 tilskud, som kan gives i hundens madskål sammen med det almindelige foder, eller det kan gives som en snack. Tilskuddet er nemt at give din hund, og du undgår gener, oxidering og lugt, som opstår ved almindelig fiskeolie. Tilskuddet er pakket i færdige doseringer, hvilket sikrer, at din hund får den korrekte dosis hver dag. Sidst, men ikke mindst, så smager Buster VitalChew godt, og det har en høj dokumenteret effekt. Buster VitalChew fås i forskellige varianter, som er specielt sammensat mod at afhjælpe forskellige problemer, såsom svage led, uren hud og usund pels.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk