Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om det succesfulde firma bag Brit hundefoder og kattemad

Brit er et familiejet tjekkisk firma, som blev grundlagt tilbage i 1994. Brit har således mere end 20 års erfaring indenfor produktion af premium hundefoder og kattemad. I dag arbejder der omkring 180 ansatte i Brit og deres hundefoder og kattemad eksporteres i dag til 66 lande verden over. Nogle af de mest kendte fodermærker er Brit Premium og Brit Care. Firmaet Brit er kendetegnet ved, at de brænder for at bruge naturlige ingredienser i deres hundefoder og kattemad. Målet er da også at skabe et så godt foder som muligt af høj kvalitet lavet af rene og sunde ingredienser. Det betyder dermed også, at Brit hundefoder og kattemad hverken indeholder soja, risikostoffer eller genmodificerede produkter.

Brit Premium hundefoder til hvalpe, voksenhunde og seniorhunde

Uanset om du har en hundehvalp, voksenhund eller seniorhund, så kan du finde dit næste hundefoder fra Brit her. Brit Premium hundefoder er udviklet med udgangspunkt i de specielle ernæringsmæssige behov, som din hund har på de forskellige livsstadier.
Brit Premium hundefoder er kendetegnet ved, at der her er tale om et rigtig godt all-round hundefoder, der indeholder ekstra vitaminer og mineraler, og som er tilsat omega-3 fedtsyrer. Brit Premium hundefoder fås både med smag af kylling og med lam. Brit hundefoder med lam er særligt velegnet til sensitive hunde med allergi. Herudover findes der i Brit Premium-serien også hundefoder, som er specielt udviklet til hunde, der er meget aktive udendørs og hunde, som har tendens til overvægt. Alle varianterne i Brit Premium-serien indeholder ris.

Brit Premium hvalpefoder er udviklet på en sådan måde, at det sikrer din hvalp alle de næringsstoffer, som den behøver, mens den vokser op. En hundehvalp er som bekendt meget aktiv og har derfor brug for et godt og næringsrigt hvalpefoder. Brits hvalpefoder er eksempelvis kendetegnet ved, at det indeholder kalcium og fosfor, som sikrer din hvalp stærke knogler. Derudover er Brit hvalpefoder også utrolig let for din hvalp at fordøje.

Brit Premium voksenfoder indeholder blandt andet et nøje udvalg af E-vitaminer og naturlige antioxidanter, som er med til styrke din hunds immunforsvar. Brit hundefoder indeholder også lakseolie, der jo som bekendt forsyner din hund med de omega-3 og omega-6 fedtsyrer, den skal bruge for at holde sin pels sund og for at holde sig mentalt stærk. Derudover indeholder Brit voksenfoder også kalcium og fosfor, der hjælper med at holde din hunds tænder sunde og ikke mindst stærke. Et af de mest populære produkter er Brit Premium Adult til mellemstore hunderacer, og det er ikke helt uden grund. Hundefoderet indeholder velsmagende økologiske ingredienser, er rigt på protein (indeholder 41 % kylling) og giver din hund den energimængde, som den behøver. Derudover er hundefoderet letfordøjeligt og styrker din hunds immunforsvar gennem en særlig blanding af urter, grøntsager og frugter.

Brit Premium seniorfoder er eksempelvis kendetegnet ved, at det indeholder organisk selen, som forhindrer den aldrende hund i at tage unødigt på i vægt.

Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du altid et udvalg af spændende smagsvarianter fra Brit, så du kan finde det helt rigtige hundefoder til din hvalp, voksenhund eller seniorhund.

Brit Premium kattemad

Ligesom ved hunde ændrer kattenes ernæringsmæssige behov sig også i takt med alderen. Vælger du Brit Premium kattemad, er du sikker på, at din kat får sine ernæringsmæssige behov dækket til fulde. Brit Premium kattemad er kendetegnet ved at være allergivenlig kattemad, som er lavet af naturlige ingredienser. Brit Premium findes til både killinger, voksne katte og steriliserede katte. Et af de mest populære produkter til katte er Brit Premium Sterilised med kylling til steriliserede eller kastrerede katte. Kattemaden indeholder ingredienser af høj kvalitet og balancerede PH-værdier, som sikrer din kat sunde urinveje. Brit Premium Sterilised er hvedefrit, hvilket er med til at sikre en høj fordøjelighed og fremme din kats stofskifte.

Brit Care hundefoder

Brit Care hundefoder er premium hundefoder, der er kendetegnet ved, at det er sammensat af 100 % allergivenlige og letfordøjelige ingredienser såsom lam, laks, ris og kartofler. Brit Care hundefoder er kornfrit hundefoder. Den omhyggelige udvælgelse af ingredienser garanterer en høj tolerance overfor fødevarer og beskytter din hund mod allergiske reaktioner. Brit Care hundefoder er særligt velegnet til sensitive hunde.

Brit Care kattemad

Brit Care kattemad er kendetegnet ved, at det er kattemad, der indeholder næringsstoffer, som styrker kattens immunforsvar, bidrager til kattens generelle sundhed og derigennem mindsker risikoen for alvorlige sygdomme. I Brit Care-serien findes der et udvalg af kornfri, soyafri og hvedefrie foderprodukter med laks, lam, kylling, kalkun og vildt. De hvedefrie produkter er særligt velegnet til de katte, der har sensitive maver. Der findes også kattemad med ekstra meget protein til de katte, som er meget aktive og færdes meget udendørs. I Brit Care-serien findes der også specielt udviklet kattemad til de katte, der er overvægtige eller døjer med pelsproblemer. Der findes også helt særligt kattemad til indendørskatte.

Hvilket Brit-produkt er det rigtige for min hund eller kat?

Hos Lavrpsidyrehandel.dk har vi altid et stort udvalg af Brit hundefoder og kattemad. Hvis du er i tvivl om, hvilket hundefoder eller hvilken kattemad du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte vores erfarne kundeservicemedarbejdere på: Kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Vi rådgiver dig gerne og besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

Køb Brit hundefoder og kattemad hos Lavprisdyrehandel.dk og spar mange penge!

Hos Lavprisdyrehandel.dk køber vi stort ind. Det betyder, at vi har skarpe priser på rigtig mange varer – også mærkevarer. Hos os kan du spare helt op til 50 procent på udvalgte produkter. Derudover har vi også en meget favorabel stempelkortordning, hvor vi medsender 1 gratis sæk Brit foder, kattemad eller hundefoder, når du har købt x-antal poser Brit. Køb dit hundefoder eller din kattemad hos os og få det tilmed leveret direkte hjem til din dør. Foretrækker du derimod selv at hente pakken, kan dette også lade sig gøre i en af vores mange pakkeshops. Vi leverer inden for 1 – 4 hverdage.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk