Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvor stammer Bozita hundefoder og kattemad egentlig fra?

Bozita kattemad og hundefoder produceres i Vårgårda i Sverige, som er kendt for at have Europas bedste veterinær- og fødevarekontrol. Dette er din garanti for smagfuldt hundefoder og kattemad af allerhøjeste kvalitet. Desuden er Sverige kendt for at bruge langt færre kemikalier i fremstillingen af hundefoder og kattemad end andre steder i verden. Alle de ingredienser, der bruges, er således fri for vækstfremmende hormoner, antibiotika og diverse syntetiske tilsætningsstoffer. Derudover udføres alle led i produktionen af Bozita hundefoder og kattemad med stor respekt for mennesker, dyr og miljø. Bozita er således lig med bæredygtigt foder, som smager rigtig godt og fremmer dit kæledyrs sundhed.

Vælg Bozita hundefoder eller kattemad til dit kæledyr

Der er indtil flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge Bozita hundefoder eller kattemad til dit kæledyr. En af de vigtigste grunde er, at Bozita kattemad og hundefoder udelukkende er lavet af naturlige, sunde ingredienser og hverken indeholder soya, sukker, korn eller diverse farvestoffer. Bozita hundefoder og kattemad er således også yderst velegnet til ernæringssensible hunde og katte samt kæledyr med intolerance overfor korn.

Kort fortalt om Bozita Naturals hundefoder

Bozita Naturals hundefoder indeholder udelukkende naturlige og sunde ingredienser fra bæredygtigt svensk landbrug, som har en helt speciel frisk og ikke mindst kraftig smag. Selv de mest kræsne hunde vil uden tvivl elske Bozita Naturals hundefoder. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af Bozita Naturals Bidder i Gele. Dette vådfoder til hunde er kendetegnet ved, at det indeholder ekstra meget kød og såkaldt MacroGard, som fremmer et stærkt immunforsvar. Hundemaden indeholder desuden alle de nødvendige vitaminer og mineralstoffer, som din hund behøver for at få dækket dens ernæringsmæssige behov. Bozita Naturals Bidder kan gives både som fuldfoder og tilskudsfoder. Bozita Naturals Bidder leveres i en praktisk og miljøvenlig Tetrapak, som beskytter hundemaden optimalt og er let at åbne. Tetrapakken lukkes nemt og enkelt ved at bøje hjørnerne ind igen og sørger på den måde for at holde hundemaden frisk i op til to dage i køleskabet. Bozita Naturals fås også som paté på dåse, hvis ikke din hund synes om bidder i gele. Find din hunds næste yndlingsfoder hos os.

Hvad kendetegner Bozita Feline kattemad?

Hos Lavprisdyrehandel har vi naturligvis også et spændende udvalg af kattemad fra Bozita. Bozita Feline Bidder i gele eller sovs er et serveringsklart fuldfoder til katte uanset alder. Kattemaden er lavet af de bedste svenske råvarer, der findes og indeholder hverken soya, sukker, korn eller diverse farvestoffer. Bozita Feline Bidder i gele eller sovs leveres ligesom hundefoderet også i den praktiske Tetrapak. Bidderne fås i mange forskellige smagsvarianter, eksempelvis oksekød, kylling, fisk og vildt. Find det bedste til din kat her hos Lavprisdyrehandel.

Hvorfor skal du vælge kornfrit hundefoder og kattemad?

Kundeservicemedarbejderne hos Lavprisdyrehandel bliver ofte spurgt om forskellen på hunde-og kattefoder med eller uden korn.
Bozita hundefoder og kattemad er som tidligere nævnt kornfrit, og der er da også rigtig mange gode grunde til at vælge kornfrit foder til sit kæledyr. Faktisk anbefaler langt de fleste dyrlæger i dag, at korn og kulhydrater kun skal udgøre en lille del af din hunds kost. Reelt set bør din hunds kost bestå af 50 % grønsager, 40 % kød eller andre proteiner og max 10 % korn.
En af de største fordele ved kornfrit hundefoder og kattemad er helt klart, at kæledyret har lettere ved at fordøje foderet grundet det høje indhold af protein og animalsk fedt. En af de andre fordele er, at hunden forbliver mæt i længere tid og samtidig får langt mere energi til at komme igennem dagen. Kornfrit hundefoder og kattemad anbefales primært til aktive hunde og katte, der har brug for ekstra energirig mad. Aldrende hunde og katte eller kæledyr med begrænset mobilitet bør dog ikke få for meget kornfrit hundefoder eller kattemad, da det kan få dem til at tage væsentligt på i vægt.

Derudover er der jo også nogle hunde og katte, som lider af en form for intolerance overfor korn. Hvis dit kæledyr er intolerant overfor korn ses det typisk ved, at dit kæledyr bliver meget oppustet, kaster op eller døjer med diverse maveproblemer. Til disse dyr er kornfrit foder jo helt ideelt.

En anden fordel ved kornfrit hundefoder og kattemad er, at det grundet det høje indhold af kød og andre proteiner, hjælper med at fremme såvel sund hud som pels hos dit kæledyr. Derudover anbefales kornfrit hundefoder og kattemad også ofte til gravide og diegivende hunde og katte for at give den fornødne energi til at producere sunde hvalpe og kattekillinger og sikre, at de får de næringsstoffer, de behøver. Desuden er kornfrit hundefoder og kattefoder også med til at sikre, at dit kæledyr får en bedre ånde, og at det besørger væsentligt mindre og færre gange om dagen.

Køb Bozita kornfrit hundefoder og kattemad hos Lavprisdyrehandel.dk

Når du køber Bozita hundefoder og kattemad hos os, så får du det til markedets absolut skarpeste pris. Vi køber nemlig stort ind og giver gladelig rabatten videre til vores kunder. Hos Lavprisdyrehandel samler vi på trofaste og ikke mindst glade kunder. Derfor bestræber vi os også på, at give op til 50 procent i rabat på de vejledende markedspriser. Du kan derfor roligt købe stort ind hos os. Hvis du er bange for at få hold i ryggen af at slæbe de tunge pakker hjem, så fortvivl ikke: Når du bestiller hos Lavprisdyrehandel.dk, leverer vi dine varer direkte hjem til din adresse. Du får fragtfri levering, hvis du køber for over 699 kr. Forventer du ikke at være hjemme ved leveringen, så kan du også bestille ordren til afhentning hos din nærmeste pakkeshop.
Er du i tvivl om, hvilken type foder du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle og dygtige kundeservicemedarbejdere på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk