Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Luksus shampoo til din hund!

Hvis du ønsker det bedste af det bedste til din hund, kan du med fordel bruge shampoo og balsam fra Bundgaard og Bluhme – også kaldet B&B. Alle produkter er økologiske og helt uden brug af kunstige tilsætningsstoffer. Derudover er de drøje i brug og økonomiske. Lavprisdyrehandel.dk fører et bredt udvalg af B&B produkter, som dækker hvert deres specialeområde, har hver deres virkning og hver deres individuelle duft.

B&B er et danskproduceret økologisk mærke

B&B har eksisteret siden 2011 og er udviklet af Ann Bluhme og Gitte Bundgaard, hvis idé var at udvikle plejeprodukter, som var rene og uden kraftige parfumer, silicone og diverse E-numre. Som hundefrisører havde de begge oplevet at få ødelagt deres hænder efter mange års brug af diverse shampooer og plejeprodukter. For at kunne forblive i faget som professionelle hundefrisører, fik de derfor speciallavet en økologisk aloe vera shampoo, som viste sig at være særdeles skånsom mod hænderne. Og den var selvfølgelig heller ikke skadelig for hundene på nogen måde. Til trods for at Ann Bluhme og Gitte Bundgaard ikke havde en intention om at blive shampooproducenter, har de i dag udviklet et bredt udvalg af B&B økologiske plejeprodukter til alle slags hunde og til alle former for hundepelse.

Rene produkter med sunde urter

Alle B&B produkter indeholder rene ingredienser og urter, hvilket gør eksempelvis shampooen meget nem at arbejde med og efterfølgende skylle ud af pelsen. Shampooen danner et fint lag blødt skum, som er meget behageligt at arbejde med – også selvom det fortyndes med vand. Producenterne af B&B, Ann Bluhme og Gitte Bundgaard, har selv nøje udviklet, testet og forbedret produkterne i deres hundesalon gennem mindst et halvt år inden godkendelse.

Wellness for din hunds pels

B&B er ren wellness for din hunds pels. Produkterne er med til at forkæle din hund og sikre den en skinnende pels, hvor både udseende, helbred og sundhed går op i en højere enhed. Ved brug af B&B shampoo og balsam får du endvidere en lækker og hurtig måde at vaske din hunds pels på, især fordi den økologiske melisse i hundeshampooen og balsammen smidiggør og blødgør pelsen samtidig med, at den beskytter din hunds hud. B&B produkterne indeholder urter og ekstrakter, der har en god beroligende virkning på huden og en svampehæmmende effekt. Idet der ikke er tilsat nogen former for kunstige farvestoffer eller parabener, kan hunde med en sensitiv hud eller hunde med anden allergi med fordel bruge B&B produkterne.

B&B sikrer din hund en strålende sund og blank pels

B&B shampoo og balsam er så milde i brug, at alle slags hunde og racer kan benytte produkterne. Hunderacer, som pudler og bomuldshunde samt andre langhårede hunderacer, der er kendt for at have en krævende pels, har ofte en meget filtret pels. Til disse hunde kan det anbefales at bruge B&B til daglig brug – specielt produkter, der indeholder bl.a. argan olie og jojobaprotein. Argan olie og jojobaprotein er med til at holde hundepelsen fugtig, og er derfor også meget velegnet til hunde, der har en tør pels eller en statisk pels.

B&B bestsellere

En af B&B’s mest populære økologiske hundebalsammer, er Lemon balm 2-in-1, som både sikrer en blank pels og samtidig skånsomt renser huden i dybden. Dertil virker lemonduften beroligende på hunden. Det samme er gældende for hundehampooen 2-in-1 med citronmelisse. Citrussen indeholder store mængder C-vitamin, som bl.a. er med til at opretholde mængden af collagen i huden. På denne måde udtørrer huden ikke, og C-vitaminet modvirker infektioner i huden samtidig med, at den naturlige syrebalance genoprettes. Derudover modvirker C-vitaminet også ubehagelige dufte. Et andet populært produkt er Rose balsam, der giver din hund en dejlig blød og meget velduftende pels. Pelsen bliver ikke tung, som ved brug af mange andre slags hundebalsammer og shampooer, hvilket gør det nemt for dig at frisere din hund. B&B byder også på shampoo til hvalpe, der består af en mere mild sammensætning. Hvalpeshampoo er skånsom over for huden og pelsen, men efterlader stadig hvalpen ren og pelsen tilpas fugtig.

Fordele ved at bruge B&B hundeshampoo og balsam

Der er mange grunde til, at det er en god idé at bruge B&B pelsprodukter, idet de både er nemme at skylle ud af hundens pels, er allergivenlige uden diverse kunstige farvestoffer, silicone, parabener og ikke indeholder overflødige tilsætningsstoffer. B&B hundeshampoo er kendt for at udvikle et blødt skumlag ved brug, hvilket gør, at shampooen er nem at arbejde ind i pelsen. Duften er både mild, velduftende og naturlig og hjælper med at fjerne decideret ”hundelugt” fra din hunds pels. B&B hundeshampoo og balsam er også drøj i brug og vil kunne holde i lang tid. Således kan en kvart liter B&B-koncentrat bidrage til minimum to og en halv liter shampoo, som du kan rengøre din hund i.

Få dækket alle din hunds behov for pelspleje

B&B består kun af naturlige ingredienser, hvilket betyder, at shampooerne og balsammerne ikke påvirker din hunds pelsstruktur eller gør pelsen fedtet. Tværtimod vil du opleve, at det er meget nemmere at frisere og børste din hund, hvilket både er til glæde for dig som hundeejer og for din hund! Saks og trimmere er ikke altid tilstrækkelige redskaber til at udrede hundepels, der er ekstremt filtret. B&B dækker alle de behov, som din hund måtte have og tager også hensyn til hunde med allergi eller sensitiv hud samt andre former for hud – og pelsproblemer.

Hurtig levering hos Lavprisdyrehandel.dk

Når du køber B&B shampoo og balsam hos Lavprisdyrehandel.dk, leverer vi dine varer inden for 2 – 4 hverdage og sørger for, at du får en skarp pris med i købet. Vi bestræber os på at være både tidsbesparende og prisvenlige. Hos os kan du spare op til 50% på de vejledende udsalgspriser. Udover at du hos os kan spare mange penge, tilbyder vi også levering direkte til din dør. Ved køb for mere end 699 kr. tilbydes der fragtfri levering. Så er du fri for al besværet med at afhente dine varer forskellige steder. Det bliver næsten ikke nemmere at bestille og få leveret lækre plejemidler til din hund.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk