Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Bayvantic

Bayvantic produceres, som nogle sikkert ved, af firmaet Bayer, der er en anerkendt forskningsbaseret virksomhed. Bayer har mere end 150 års erfaring indenfor sundhed og landbrug. Firmaet findes i dag over hele verden og har ikke mindre end 307 virksomheder i 77 lande. Bayers internationale hovedkontor ligger i Leverkusen i Tyskland. Firmaet udvikler hele tiden nye molekyler, som kan være med til at forbedre menneskers, dyrs og planters sundhed gennem innovative produkter. Bayers mission er da også i fin tråd hermed og udtrykkes ganske simpelt gennem sætningen: ”Science for a better life”.
Hvorfor skal du vælge Bayvantic spot-on flåt- og loppebehandling?
Bayvantic er et meget effektivt og anerkendt lægemiddel, som primært bruges til forebyggelse og behandling af angreb fra flåter, lopper, myg, sandfluer og stikfluer på hunde. Derudover kan Bayvantic også bruges til behandling af pelslus på hunde. Bayvantic er bedst kendt for at have både en afvisende, det vil sige anti-blodsugende, og dræbende effekt på flåter, myg, sandfluer og stikfluer.

Bayvantic flåt- og loppebehandling er super nem at bruge, da der her er tale om et spot-on lægemiddel. Det betyder kort sagt, at Bayvantic doseres direkte på huden i nakken og på ryggen af din hund. Produktet er kendt for hurtigt at fordele sig på hudens overflade uden at gå i blodet. Du vil opleve en fuld effekt allerede indenfor 24 timer. Så snart insekterne forsøger at angribe og kommer i kontakt med din hunds pels eller hud, bliver de enten frastødt og falder af, inden de får sat sig fast, eller også dør de, hvis det lykkes dem at sætte sig fast. Dermed er din hund beskyttet mod eksempelvis borreliose, leishmaniose og TBE - flåtoverført hjernebetændelse. Hver pakke Bayvantic spot-on flåt og loppebehandling indeholder 4 behandlinger.

Hvorfor skal du være særligt OBS på, om der er flåter på din hund?

Det skal du kort sagt, fordi flåter kan være ekstremt farlige for din hunds helbred. Bliver din hund bidt af en flåt, kan den risikere at få diverse sygdomme, eksempelvis borreliose. Denne sygdom kan vise sig på mange forskellige måder, men der er oftest tale om symptomer fra hud, hjerte, led og nervesystemet. Flåter er desværre meget almindelige, og især i Danmark er vi ofte plaget af skovflåter. Flåter er kendetegnet ved, at de lever af blod fra fugle, mus og andre pattedyr. Gennem blodet risikerer flåten at blive smittet med diverse alvorlige sygdomme, som den så kan overføre til andre dyr eller mennesker. Med en månedlig behandling med Bayvantic er din hund godt beskyttet. På den måde behøver du ikke bekymre dig, når I er på gåtur i eksempelvis skoven eller på marken i højt græs.

Slip af med lopperne - giv Bayvantic spot-on flåt- og loppemiddel

Udover angreb fra flåter så beskytter Bayvantic også din hund mod lopper. Lopper er en af de mest almindelige plager i Danmark og deres bid kan desværre have farlige konsekvenser for din hund. Eksempelvis kan din hund efter loppebid udvikle loppeallergi-hudbetændelse, også kaldet: FAD. Dette er en af de hyppigste årsager til, at kæledyrsejere i tide og utide må en tur forbi dyrlægen. Som tidligere nævnt danner Bayvantic et beskyttende lag på din hunds hud og begrænser derved loppebid. Sandsynligheden, for at din hund udvikler FAD, minimeres således væsentlig. Derudover kan din hund også risikere at få bændelorm ved at blive bidt af lopper, men det undgår du ligeledes ved at behandle med Bayvantic. Din hund er beskyttet, så længe du giver den en månedlig behandling med Bayvantic.

Hvis din hund er hårdt ramt af lopper, så er lopperne desværre ikke kun på din hund, men helt sikkert også i resten af dit hjem. Der kan derfor gå en rum tid, før du er loppefri, når først din hund er blevet inficeret. Der er derfor ikke så meget andet at gøre end at være ekstra grundig med rengøringen de efterfølgende måneder og regelmæssigt behandle alle dyrene i husstanden med loppemiddel, eksempelvis Bayvantic.

Hvad indeholder Bayvantic egentlig?

Det kan være, at du spørger dig selv, om hvad Bayvantic spot-on flåt- og loppemiddel egentlig indeholder. Det kan være lidt langhåret, men vi vil alligevel forsøge at forklare det. Det er en helt særlig kombination af aktive stoffer, der gør Bayvantic så effektiv mod lopper, flåter og myg. Stofferne hedder: Imidacloprid og permethrin. Imidacloprid er et insecticid, der er særligt virksomt over for voksne lopper og loppelarver. Det betyder også, at diverse loppelarver i hundens nærmeste omgivelser dør, når de kommer i kontakt med den behandlede hund. Det er da effektivt. Permethrin tilhører pyrethroide acaricider og insecticider og virker anti-blodsugende på eksempelvis flåter og myg. Permethrin medvirker således til at risikoen for diverse overførselssygdomme nedsættes. Bayvantic loppemiddel kan benyttes til hunde, som er ældre end 7 uger og vejer fra 1,5 kg og opefter. Når først du har prøvet Bayvantic spot-on flåt- og loppemiddel, er du ikke i tvivl om, at det er det rigtige for din hund.

Køb Bayvantic spot-on flåt- og loppemiddel hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et bredt udvalg af effektivt loppemiddel til hunde, herunder naturligvis også det anerkendte mærke: Bayvantic. Vi har Bayvantic loppe-og flåtmiddel til såvel store som små hunderacer. Når du køber Bayvantic hos os, er du sikker på at få loppemiddel af høj kvalitet til markedets absolut skarpeste pris. Bestil dit loppemiddel hos os i dag og få det leveret direkte hjem til din dør inden for 1-4 hverdage. Vær dog OBS på, at loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Er du i tvivl om, hvilket loppemiddel du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på mailen: kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Så hjælper vi dig gerne. På den måde undgår du også at få købt det forkerte.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk