Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kvalitet fra Belgien

Verden over er AVEVE hobbyavleres foretrukne mærke. Årsagen hertil er ganske simpel, da AVEVE er kendt for at levere høj kvalitet til en god pris. AVEVE bliver produceret i Belgien ud fra mange års forskning og i samarbejde med forbrugeren. Derfor ved AVEVE, hvilke produkter der er behov for blandt kæledyrsejere.

Så om du har hest, høns eller blot elsker at have haven fyldt med fugle, så har Lavprisdyrehandel.dk en række af de produkter, som du skal bruge og tilmed til en billig pris.

Havens fugle skal fodres året rundt

Det er fredfyldt at iagttage havens fugle. For at lokke dem til din have, kan du fodre dem. Heldigvis har forskning vist, at det er nyttigt at fodre fugle i din have hele året. Fuglenes behov for fødevarer afviger fra sæson til sæson. For eksempel er fuglene om foråret i særdeleshed på udkig efter proteiner, men de kan også drage fordel af at få noget med højt fedtindhold, som traditionelt hører vinteren til såsom jordnødder eller mejsekugler.

Forår: Fra april til juni er småfuglenes energiniveau allerhøjest, og de har brug for protein- og kalciumrigt foder. Her er melorme og knuste æggeskaller ideelle. Fuglene har brug for de næringsstoffer for at kunne lægge æg samt have energi til at udruge dem. Der er endnu ikke meget mad at finde i naturen, så det er en stor hjælp at fodre fuglene på denne årstid.

Sommer: I løbet af juli og august finder fuglene mere og mere mad i naturen. Du kan fortsat fodre for at holde fuglene i haven. Om sommeren er der flere arter end om vinteren, så hvis du sørger for at fodre varieret, vil du få mange faste besøgende ved foderhuset. Foder med proteiner og gode olier, som hampfrø er et sikkert hit. Vand er en mangelvare på de varme sommerdage, så sørg for at have fyldt fuglebadet.

Efterår: September og oktober er tiden, hvor trækfuglene tanker op til deres lange flyvetur. Derfor har de gavn af de hurtige sukkerarter. Hjælp trækfuglene ved at fodre med frugter og bær. Du kan sikre dig, at foderet har et højt indhold af energi som blandt andet solsikkekerner.

Vinter: I de kolde vintermåneder har havens fugle især brug for fedt. Således holder de varmen. Sørg for at fuglene altid har mejsebolde, fedtstave og jordnødder. Husk, i vintermånederne er fuglene mest aktive om morgenen. Om vinteren er det også vanskeligt for vores små venner at finde vand. Det er muligt for dig at holde vandet frostfrit med et dertil produceret varmelegeme.

Dekorativt tilbehør til vildtfugle

Blandt foderdispenserne fra AVEVE vil der helt sikkert være en, som passer til din stil. Her fylder du en masse foder i en beholder, så det kommer ud i små mængder til fuglene.

Foruden at foderautomater pynter i haven, så er de forskellige fodersiloer og foderdispensere produceret for at passe til bestemte typer af vildtfuglefoder. Om du fodrer med mejsekugler, hele jordnødder eller en frøblanding, så har AVEVE en dispenser, som gør det let og sikkert for fuglene at spise. Derfor er det smart at have forskellige foderdispensere, til forskellige typer af vildtfuglefoder, når du fodrer havens småfugle. Det er en god idé at fodre flere forskellige steder i haven, så fuglene ikke kommer op at toppes.

Småfugle har ofte brug for et godt udsyn og skal kunne komme hurtigt til og fra foderet. En høj kant forhindrer, at foderet kan blæse væk. Hvis du fodrer med jordnødder, skal det ikke være muligt for småfuglene at trække for store stykker nød ud. Foderstationerne, som er velegnet til jordnødder, kan også bruges til små æbler, som fuglene elsker i løbet af efteråret. Det skal være nemt at genopfylde sin foderautomat. Alle disse ting, har AVEVE sikret sig, er overholdt ved deres foderdispensere.

AVEVE har foderet til enhver hest

AVEVE har altid haft meget fokus på at udvikle og producere hestefoder. Der er stor forskel på, hvilket foder en hest har brug for. Derfor har AVEVE altid samarbejdet med hesteavlere og rideskoler for at kunne skabe en række forskelligt hestefoder af særdeles god kvalitet.

Gennem dette samarbejde og dedikerede medarbejdere ved AVEVE, at der er stor forskel på, hvilke behov heste har for energi, vitaminer og mineraler. En nervøs hest kan med fordel få et foder med et lavt indhold af sukker og uden korn. Konkurrenceheste har brug for et foder med et højt indhold af vitaminer, mineraler og elektrolytter, som hesten mister gennem sved. Samtidig skal heste, som træner meget, tilføres ekstra næring uden, at det belaster deres fordøjelseskanal. Heste, som er eller har risiko for at blive overvægtige, skal naturligvis have fedtreduceret foder med et lavt indhold af kalorier. Drægtige eller diegivende hopper skal derimod have den helt rette blanding af aminosyrer, protein og masser af fibre, så hoppen sikres de bedste vilkår i forbindelse med drægtighed, foling og produktion af mælk til føllet.

Vi anbefaler, at du blander kraftfoder med grovfoder, som hø eller wrap af god kvalitet. Det ideelle forhold af grovfoder til kraftfoder er 70 til 30%

At have høns i haven

Hønsehold er ikke længere forbeholdt bondegårde. Villaejere er i stigende grad begyndt at få øjnene op for de mange fordele, som der er ved at have høns. AVEVE har udviklet en del produkter til hobbybrug af høns. Høns spiser stort set alt og skal nok gå på rov i haven, hvis de får lov til det. Du kan fodre dine høns med haveaffald, men rester fra madlavningen går an. Her skal du blot sikre dig, at resterne af grøntsagerne ikke har været i kontakt med kødsaft, da dette kan være føre til sygdomme blandt hønsene. Det er også muligt at fodre med færdigproducerede kornblandinger. Her kan du vælge mellem fuldfoder eller tilskudsfoder. Fuldfoder skal kun gives, hvis det er det eneste foder, som hønsene får. Hvis du skal forkæle dine høns, så giv dem en portion solsikkekerner.

Giv gerne dine høns noget grit eller knuste strandskaller, så de kan få tilført kalk. Samtidig sørger det for, at hønsene er i stand til at male foderet. Fugle har ikke tænder og sluger frø og korn hele med skal. Kornene knuses i hønens mave, så næringen kan optages i kroppen.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk