Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Atelier - Bøger af viden

Alle har en interesse – det kan være madlavning eller det kan være dyr. Som når man anskaffer sig et nyt dyr eller allerede har et, man bare gerne vil vide lidt mere om. Atelier har et bredt udvalg af faglitterære bøger med videnskab, øvelser og observationer. Bøgerne giver en god basal viden om det at have dyr, men du kan også bygge videre på den viden, du allerede har, da der også er bøger fra Atelier, som er velegnet til dette.

Bøger for enhver!

Bøgerne kan købes med enten paperback eller hardback. De er let forståelige og kan sågar fungere som godnat-læsning for de mindre, da bøgerne har fine illustrationer. Man kan derfor nemt inddrage hele familien. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af bøger fra Atelier, som kan omhandle alt lige fra fisken i akvariet, edderkoppen i terrariet, skildpadden i sit skjold, hamsteren i sit bur til katten med dens instinkter og menneskets bedste ven, hunden.

Bøgernes indhold

Bøgerne fra Atelier giver den basale viden om, hvad det vil sige at have et kæledyr, og hvilket ansvar det indebærer. Det kan for eksempel være, hvordan det er at være hundeejer eller hvalpeejer. Bøgerne fra Atelier kan indeholde viden om lydighedstræning, pottetræning, hvordan du opbygger et godt forhold til din hund eller hvalp og mange andre ting.

De pelsede venner

Bøgerne kan omhandle, hvordan du sørger for, at din hund eller hvalp bliver aktiveret bedst muligt. Det kan for eksempel være gennem leg eller andre aktiviteter for både kæledyr og ejer. Bøgerne fra Atelier indeholder viden om, hvordan man som ejer kan styrke kæledyrets selvtillid og velbefindende. Bøgerne kan også være mere specifikke og fokusere på et bestemt emne eller race.
Hvis man allerede har et kæledyr eller overvejer at anskaffe sig et men ikke lige ved, hvad det skal være, eller hvilken race, det måske skal være, så kan bøgerne fra Atelier være en god hjælp. Med en bog fra Atelier kan du eksempelvis få et godt indblik i, hvordan en bestemt race er at holde som kæledyr. De kan fortælle om, hvordan racen skal plejes samt hvilke ulemper og fordele, der er ved at have denne race under sit tag. Den kan give et indblik i, hvordan racens sindstilstand kan være, samt hvad man skal være opmærksom på ved den bestemte race bogen omhandler. De er gode til at hjælpe den enkelte til at finde ud af, hvilken race der er bedst egnet til den enkeltes hjem og livsstil.

Dyret bag glasset

Det kan også være, at du bare er mere til de mindre dyr som for eksempel en fisk eller et dyr i et terrarie. Hvis det er tilfældet, så har vi naturligvis også bøger til dig. Med disse bøger kan man få viden om, hvordan dyrene lever i deres naturlige omgivelser, hvordan de lever i fangeskab, hvordan de forplanter sig og hvordan de skal passes. Man kan også læse om, hvordan eksperter mener, at et terrarie er bedst indrettet for, at dyret får mest ud af sit hjem eller for, at det minder mest muligt om dyrets naturlige omgivelser. De kan også indeholde viden om, hvilke materialer der er bedst for dit dyr. Bøgerne fortæller om, hvordan du holder enten akvariet eller terrariet rent, og hvordan du rengør det bedst muligt.

Hvad betyder det med det rigtige kæledyr?

At have det rigtige kæledyr eller bare at vælge det rigtige fra starten af er meget vigtigt. Ikke bare for dyret, men også for ejeren. Vælger man det rigtige kæledyr fra starten af, har man nemmere ved at knytte et bånd mellem kæledyret og sig selv. Man har som ejer lettere ved at sætte sig i dyrets sted, hvilket skaber en forståelse for, hvorfor dyret er, som det nu engang er. Det skaber en selvtillid – ikke bare for dyret, men også for ejeren. Ejeren får en følelse af ro og overskud, fordi vedkommende ved, hvad man gør, og dyret får herved selvtillid og ikke mindst tillid til ejeren. Er der ro over ejeren, vil der også være det over kæledyret. Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvad det er for et dyr, man anskaffer sig, da det i sidste ende kommer til at gå ud over dyret, hvis ikke man fra starten af ved, hvad det er, man går ind til. Det er dyrets velfærd, der er på spil, når man ikke ved noget om dyret. Det er os mennesker, der vælger, hvilket dyr vi anskaffer os – ikke dyret.

Hvorfor skal du købe en bog fra Atelier?

Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi Atelier, da du som kunde er sikker på at få en bog med meget viden bag sig. Man er sikker på, at det er eksperter inden for områderne, der har skrevet dem eller udtalt sig i bøgerne. De er mere pålidelige i forhold til mange hjemmesider, da enhver kan skrive, om de forskellige dyr på nettet. Hos Atelier er det 100 % sikkert en fagperson, der har været inde over.

Deres bøger er gode, fordi de er skrevet og illustreret på en sådan måde, at alle kan være med og forstå, hvad der bliver skrevet i bøgerne. Til bogormen er der en god informativ tekst, til den mindre bogorm er der tekst, som kan være opsat i punktform, samt skrevet i et forståeligt sprog. Til de mindste eller dem med læsebesvær kan der være informative billeder, der for eksempel viser, hvordan en ekspert har tænkt sig at illustrere noget – det kan for eksempel være en øvelse eller håndtering af dyret.

Når man får fat i en af Ateliers bøger, er man ikke i tvivl om, at bogen er af kvalitet. Siderne er ikke bare lavet af noget tyndt og sart papir. Det er nogle bøger, der kan holde til, at man tager dem ned af hylden eller ud af skabet og rent faktisk læser i dem. Det er bøger, hvor man ikke skal være bange for at lade sit barn bladre i dem. Det er kvalitet til en god pris.

På Lavprisdyrehandel.dk går vi meget op i service og at levere dine varer inden for en rimelig tid. Når du køber din nøje udvalgte vare på vores hjemmeside, bestræber vi os på at afsende din ordre indenfor 4 hverdage. Vi går også op i, at du føler dig sikker, når du handler hos os, så derfor modtager du en ”track & trace”-mail, så du kan se, hvor din pakke er.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk