Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Giv dit kæledyr Arion - det bedste til din hund og kat

Hvis du vil sikre dig, at du kun fodrer din hund eller kat med 100% naturlige ingredienser, så skal du fodre med Arion. Det er et simpelt valg, hvis du vil det bedste for din hund eller kat. Foderet er fremstillet, så dit kæledyr får det absolut bedste at spise. Igennem et meget tæt samarbejde med råvareleverandørerne, sørger Arion for, at det kun er de bedste råvarer, der bliver udvalgt og anvendt. Arion hundefoder og kattemad indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kunstige farve- og smagsstoffer. Ved at råvarerne er naturlige og lette at fordøje mindskes risikoen for allergier. Arions ernæringseksperter har nøje udvalgt den rette balance af animalske råvarer, vitaminer og mineraler til foderet. Samtidig indeholder foderet en høj andel af kød fra udelukkende lam, laks, hjort og kylling, idet disse typer kød har en høj fordøjelighed.


Find lige netop det hundefoder fra Arion, der passer til din hund

Arion har en bred vifte af hundefoder, så du kan finde det helt rigtige hundefoder til lige netop din hund, uanset hvilken race eller størrelse hund, du har. Et af kendetegnene ved Arions hundefoder er, at alt Arion Original er glutenfrit.

Arion Original Puppy findes til små, mellem og store racer. De forskellige smagsvarianter er lavet med den helt rigtige sammensætning af næringsstoffer for at sikre, at din hvalp udvikler sig, som den skal. Arions hvalpefoder er eksempelvis beriget med omega-3 fedtsyrer, som er med til at udvikle hjernen og indlæringsevnen. Derudover er hvalpefoderet beriget med omega-6 fedtsyrer, E- og C-vitamin, betacaroten og naturlig citrus for at styrke hvalpens immunforsvar.

Arion Original Adult til små, mellem og store racer findes i 3 forskellige smagsvarianter: Kylling og ris, laks og ris samt lam og ris. Alle varianter indeholder de rette næringsstoffer i form af udvalgte højkvalitets animalske proteiner og masser af fibre for at skabe den rette tarmflora og optimale fordøjelse. Desuden indeholder de den perfekte balance af vitaminer og sporstoffer, så organfunktionerne bliver korrekt understøttet.

Arion Original Adult Active er til den aktive hund og fås med kylling og ris. Dette hundefoder indeholder meget animalsk protein og L-carnitin, som opretholder den store muskelmasse hos hunden, der har et højt aktivitetsniveau. Hundefoderet er særligt velegnet til arbejds-, jagt- og sporhunden. Desuden gør sammensætningen af det høje indhold af de animalske proteiner og fedt, at iltmetabolismen bliver understøttet. Det høje indhold af vitamin E, C og betacaroten i hundefoderet beskytter din hund mod skader, når den er aktiv.

Arion Original Adult Light med kylling og ris er til hunden, der kan have problemer med at holde vægten. Hundefoderet er fuld af naturlige fibre, så sulten bliver stillet hurtigere, og appetitten mellem måltiderne bliver nedsat. Vægten bliver kontrolleret på den sunde måde ved kalorielet indhold og L-cartinin for stimulering af fedtstofskiftet. Desuden er balancen med omega-3 og omega-6 fedtsyrer med til at reducere ledbetændelsen hos den overvægtige hund.

Arion Original Adult Senior findes med kylling og ris til den lille eller mellemstore hund. Dette senior hundefoder understøtter blandt andet hjertet ved hjælp af det ekstratilførte taurin og L-carnitin. Samtidig er hundefoderet produceret med mange fibre og et lavt kalorieindhold, så du sikrer, at din hund ikke bliver overvægtig på sine gamle dage.

Arion Health & Care produkterne er til hunde med særlige behov. Digestive Sensibility er specielt god til hunden, der har fordøjelsesproblemer. Alle ingredienser minimerer belastningen af tarmen, idet de er letfordøjelige. Når hunden har et sundt mave- og tarmsystem fremmes immunforsvaret. Døjer din hund med hud- og pelsproblemer, er Hypoallergenic det korrekte hundefoder. Den eneste proteinkilde, der bruges i dette produkt, er laks, og alle ingredienser, der kan være medvirkende til allergiske reaktioner som hudirritation og kløe er undgået. Joint & Mobility hjælper din hund, hvis den har problemer med led, brusk og bevægelighed. Ved hjælp af den rette ingredienssammenhæng, der indeholder omega-3 og glucosamin bliver ledstress og infektioner reduceret. Har din hund tendens til overvægt er Sterilized-hundefoderet løsningen. Dette hundefoder indeholder den perfekte sammenhæng af fibre og proteiner, der sørger for hundens mæthed hurtigere end det normale hundefoder.

Arion Grain-Free er et kornfrit hundefoder, der fås i to varianter: Kylling og kartoffel eller laks og kartoffel. Begge varianter er glutenfrie og fremstillet af allergivenlige ingredienser. De er fremstillet uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Din kat skal da have Arion kattemad

Arion har ud over hundefoder også et stort udvalg af kattemad, som passer lige netop til din kat. Alle Arion Original kattemads varianterne er sammensat af en perfekt balance af naturlige, gode og sunde ingredienser, som lige netop din kat har brug for. Idet paradentose er meget hyppig hos voksne katte, er der ved alle varianter fokuseret på, at kattemaden skal forebygge visse inflammatoriske tilstande, som udvikler paradentose. Både phosphoryleret C-vitamin og calculus dentalis reducerer plakdannelsen og forbedrer tilstanden af tandkødet. Ved hjælp af tilførsel af naturlige antioxidanter styrkes immunforsvaret, og den optimale fysiske form sikres. Desuden fremmer diverse fiberkilder en super sund og effektiv tarmsundhed, som i samme omgang reducerer hårboller.


Vælg Arion og find det perfekte kattemad til din kat

Arion Original Kitten er et rigtig godt kattefoder at give killingen de første år fra den begynder på fast føde. Det er yderst vigtigt, at din kattekilling får den helt perfekte start på livet. Med det rigtige kattemad sikrer du, at din killings fordøjelsessystem og immunforsvar udvikler sig, som det bør. Killingefoderet fra Arion indeholder derfor en helt speciel kombination af animalske proteiner, reduceret stivelse og naturlige antioxidanter.

Arion Original Sterilized passer til den steriliserede kat, eller katten med tendens til overvægt. Disse katte har et reduceret energibehov og nedsat aktivitetsniveau, men ofte en øget appetit. Gennem en afbalanceret fibre- og proteinmængde, vil sulten blive stillet hurtigere, og vægten kan derfor holdes nede, så overvægt undgås.

Arion Original Urinary forebygger urinvejsproblemer som eksempelvis urinkrystaller og urinsten. Mineralsammensætningen i kattemaden gør, at urinen fortyndes og ph-værdien i urinen reguleres, derved kan urinvejsproblemerne forebygges.

Arion Original Fit er udviklet til den voksne udekat med et normalt aktivitetsniveau. De naturlige antioxidanter og det tilpassede energiindhold styrker udekattens immunforsvar, så den er beskyttet, når den er aktiv udendørs.

Arion Original Large er specielt egnet til katte af store racer. Der er i denne kattemad tilført ekstra aminosyre i form af taurin, som er vigtig for katte. Det styrker både hjerte og øjne. Desuden er foderpillerne tilpasset kattens store kæber.

Arion Original Derma indeholder en øget mængde omega-3 fedtsyrer, der giver blank pels og sund hud. Desuden er der mange fibre i, som fremmer tarmsystemet og reducerer mængden af hårboller, som katten genererer.

Arion Original Sensible er godt til katten med et følsomt fordøjelsessystem. Kattemaden indeholder den rigtige blandingssammenhæng af forgærbare fibre og præbiotika, der giver en optimal næringsstofoptagelse og balance i tarmsystemet.

Arion Original Mature sikrer din kat en sund alderdom uden overvægt, idet der er tilsat chondrobeskyttende komponenter. Desuden forbedres mobiliteten via hydrolyserede bioaktive collagenpeptider.


Køb Arion hunde- og kattefoder billigt hos Lavprisdyrehandel

Du gør klogt i at holde øje med vores hjemmeside: Lavprisdyrehandel.dk, da vi løbende kører skarpe tilbud på Arion foder. Herudover har vi også altid en favorabel rabataftale, hvor du får 1 pose Arion foder gratis, hver gang du køber 6 poser Arion foder.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk