Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Aptus kvalitetsprodukter

Hos Lavprisdyrehandel sætter vi en stor ære i at kunne forhandle gode og sunde dyreartikler af høj kvalitet til exceptionelt lave priser. Det er dejligt at have dyr men endnu dejligere at have råd og overskud til dem. Det kan vi sikre dig, at du vil have, hvis du handler her hos os på Lavprisdyrehandel.dk

Kend tegnene før skaden sker

Har din kat eller hund dårlig ånde? Det kan skyldes mange ting, og lugten er ikke altid naturlig. Man skal for det første kende sit kæledyr rigtig godt men samtidig være observant på kæledyrets mundhygiejne. Dårlig mundhygiejne kan give store problemer i sidste ende i og med, at det kan komme til at påvirke din hunds eller kats lyst til at spise, lege eller endda kæle. Derfor lægger Aptus stor vægt på deres Bucadog og Bucacat produkter, og at de har maksimal virkning. Dårlig ånde kan være tegn på flere ting. For eksempel kan det være infektioner i svælget eller mave- og tarmproblemer. Det er dog mest sandsynligt, hvis dit kæledyr ellers er sundt og raskt, at den dårlige ånde skyldes plakdannelse eller tandsten. Tandhalsene og tandkødet kan blive dækket af plak, som er et organisk materiale, og som skaber en hinde af bakterier hen over den naturlige tand. Hvis dette ikke fjernes, kan der dannes tandsten, hvilket er hovedårsagen til mundhulelidelser.

Bucadog og Bucacat

Det er vigtigt regelmæssigt at tjekke, at din hund eller kat har sunde og raske tænder samt tandkød. Det er ikke altid nemt, hvis din kat eller hund er generet af berøring i dette område. Der er heldigvis indtil flere måder, hvorpå du kan sikre dig, at mundhygiejnen er i tip top hos dit kæledyr. Eksempelvis kan du finde et godt tørfoder med en god pilleform og sprødhed, eller også kan du vælge at bruge Bucadog eller Bucacat. Det kan også være en fordel at kombinere de to muligheder. Produkterne er med til at styrke kattens eller hundens naturlige rensesystem i munden. I gelen er et enzymsystem, som understøtter og forbedrer spyttet i den forstand, at bakterier mindskes. Plakbelægninger er primært det, som giver kæledyrene problemer, og kan skade tænderne i høj grad. Bucadog og Bucacat går ind og reducerer forekomsten af disse skadelige belægninger. Bucadog produceres som både pasta og tyggelapper, mens Bucacat udelukkende kommer i pastaform. Ud over at reducere plak på tænderne, går de to produkter ind og forebygger dårlig ånde og renser munden på en naturlig måde. Det gør den ved at stimulere den naturlige rensning i mundhulen.

Udgangspunktet for disse produkter er at forebygge dårlig mundhygiejne. Tænderne skal dog helst være fri for tandsten, når du starter med at bruge produkterne. Derfor er det ven rigtig god idé at tage dit kæledyr med til en tandrensning ved dyrlægen. Hvis du bruger pastaen, anvendes den på en tandbørste specifikt designet til hunde og katte. Disse tandbørster ligner meget dem ,som vi mennesker børster tænder med. Du påfører pastaen som en linje langs tandkødet, hvorefter det vil have øjeblikkelig virkning i berøring med tænderne. Hvis din hund eller kat ikke synes om at få en tandbørste ind i munden, skal dette naturligvis respekteres. Derfor findes der også andre måder, hvorpå du kan anvende produktet. Eksempelvis kan du evt. sprøjte pastaen direkte ind i munden, og så vil katten eller hunden selv fordele den. Vælge du dette, kan du med fordel sprøjte en lille klat ind i mundvigen, så du herved sikrer dig, at kæledyret ikke bare sluger pastaen.

Pastaen kan gives dagligt til dit kæledyr alt efter behov. Bucadog og Bucacat er desuden med en smag, som mange katte og hunde faktisk godt kan lide smagen af. Hvis du har en hund, som godt kan lide at tygge og tager bedre imod tyggelapperne end pastaen, er dette intet problem! Tyggelapperne er meget nemme at anvende og gives ligesom pastaen blot efter behov til din hund. Tyggelapperne kommer i to forskellige størrelser og indeholder blandt andet kollagen, som bidrager til en positiv påvirkning af tænderne.

Hvad er Aptus reconvalescent?

Aptus reconvalescent er et produkt, som er udviklet specielt både til hunde og katte. Aptus reconvalescent er et tilskud med højt energiindhold og hele tre vigtige aminosyrer. Det er et fodertilskud i meget koncentreret form, som kommer i pastaform og bruges efter behov. Pastaen er letfordøjelig og skaber ingen umiddelbare propper i mave- og tarmsystemet, da den indeholder essentielle fedtsyrer, vigtige vitaminer og energi i form af kyllingefedt. Aptus reconvalescent kan godt erstatte foder i en kortere periode, hvis dit kæledyr mangler appetit og har nedsat energioptag. Dette kan forekomme efter en operation, eller hvis dyret har dårlig mave. Der findes også katte, som er anorektikere og har store problemer med at holde deres vægt oppe på et normalt niveau. Hvis dette er tilfældet hos din kat, er Aptus reconvalescent et rigtig godt valg. Dertil er det også væsentligt at nævne, at Aptus reconvalescent findes til en rimelig og meget overskuelig pris.

Meget meget mere Aptus

Aptus koncentrerer sig om at skabe innovative produkter med en naturlig virkning. Aptus-serien indeholder alt fra ørerens til shampoo, kosttilskud og sårpleje. Aptus sikrer sig altid at skabe produkter med en neutral pH-værdi, som ikke vil irritere hunden eller katten. Aptus er et 100 procent sikkert produkt at bruge, og der medfølger altid en udførlig brugsvejledning. Det betyder også, at du ikke behøver at kigge forbi din dyrlæge, inden du tager produktet i brug. Er der alligevel en ting eller to, som du er i tvivl om, så er vi hos Lavprisdyrehandel.dk altid behjælpelige. Vi besvarer alle mails indenfor 24 timer.

Levering direkte til døren

Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi levering direkte til døren, så du slipper for noget som helst besvær ved bestilling. Ønsker du i stedet levering til pakkeshop, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi ønsker kun, at du får en så behagelig købsoplevelse som muligt hos os. Vi ses på Lavprisdyrehandel.dk.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk