Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om folkene bag det succesfulde firma: Antos

Antos er et hollandsk firma, som efterhånden har en del år på bagen. Firmaet Antos blev etableret tilbage i 1989 og har specialiseret sig i naturlige, velsmagende, sunde og ikke mindst tandrensende hundegodbidder. Antos hundegodbidder kommer i et væld af størrelser og smagsvarianter, så der er noget for alle hunde, men fælles for alle hundegodbidderne er, at de er lavet af ekstrem høj kvalitet. Antos er i dag et internationalt kendt mærke, men de har stadig deres base i Zaltbommel, hvor deres produkter opbevares, pakkes og forberedes til distribution.

Tid til lidt forkælelse? Så giv din hund en lækker Antos hundegodbid

Hvad enten din hund skal belønnes efter at have gjort en god indsats eller bare trænger til lidt lækkert efter gåturen, kan du roligt give den en naturlig og sprød hundegodbid fra Antos. Det er et kendt faktum, at alle hunde har brug for en hundegodbid i ny og næ, men i forbindelse med hundetræning og generel aktivering er hundegodbidder faktisk helt uundværlige, når du skal motivere din hund. Derfor et det vigtigt, at du altid har et spændende og varieret udvalg af hundegodbidder med dig på din færd. Undersøgelser har tilmed også vist, at du ved at give din hund hundegodbidder styrker det specielle forhold mellem hund og ejer. Hos Lavprisdyrehandel har vi naturligvis altid et velassorteret udvalg af de lækreste hundegodbidder, der findes, men vi har også en masse praktiske og smarte godbidstasker i et væld af farver og størrelser. Med en godbidstaske undgår du nemlig at få fedtede og beskidte bukselommer. Det er da smart. Vores godbidstasker kan desuden nemt hægtes på eksempelvis bæltestroppen i dine bukser eller en strop i din jakke.

Naturlige hundegodbidder gør din hund sund og glad i låget. Intet mindre. Antos hundegodbidder er kendetegnet ved, at der her er tale om naturlige hundegodbidder, der nænsomt er blevet tørret ved 90 grader for at bevare flest mulige næringsstoffer. Det er da sund fornuft.

Antos hundegodbidder er således kendt for at være rige på vitaminer, mineraler, kalcium og fosfor, som er med til at styrke din hunds knogler og tænder. Derudover indeholder Antos naturlige hundegodbidder også biotin, som hjælper med at sikre, at din hund får en blank og ikke mindst skinnende pels. Antos hundegodbidder indeholder absolut ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Desuden er Antos naturlige hundegodbidder letfordøjelige. Med Antos naturlige hundegodbidder ved du således altid, hvad du fodrer din hund med. Med vores store udvalg af Antos naturlige hundegodbidder, er der ingen grund til at fylde din hund med hundegodbidder, der er kunstigt fremstillet. Find din hunds nye favorit hundegodbid hos Lavprisdyrehandel.

Antos naturlige hundegodbidder til små og store hunde

Antos har naturlige, sunde og sprøde hundegodbidder til såvel store som små hunde. Her er der ingen hunde, der bliver snydt for en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Naturlige hundegodbidder er generelt kendetegnet ved, at de hverken indeholder gluten, korn, farve- eller konserveringsmidler. Antos hundegodbidder indeholder derimod en masse naturlige proteiner, vitaminer og mineraler. Din hund vil ikke mindre end elske at sætte tænderne i en naturlig hundesnack fra Antos.

Derudover har Antos hundegodbidder generelt en lang tyggetid, hvilket er med til at stimulere tyggeevnen, rense din hunds tænder og dermed mindske risikoen for tandsten og plak. Antos hundegodbidder er derfor oplagte at give til hunde, som sjældent får børstet tænder (ja, du bør faktisk børste din hunds tænder – tro det eller ej!). Tand- og tandkødsproblemer ses desværre alt for ofte hos hunde, og det er derfor vigtigt at beskytte din hunds tænder, eksempelvis ved hjælp af daglig tandbørstning og tandrensende hundegodbidder. Derudover bliver disse sygdomme meget sjældent opdaget rettidigt, da hunde som bekendt ikke er gode til at vise deres smerte. Det betyder desværre ofte, at det ender med et dyrt besøg hos den nærmeste dyrlæge.

Antos hundegodbidder findes som tidligere nævnt i mange forskellige varianter og fås endda også med fyld. Disse hundegodbidder er rigtig gode til aktivering af din hund, da din hund vil elske at bruge lang tid på at grave og gnave fyldet ud. En hov med fyld er således ikke en dum idé, når din hund skal være alene hjemme. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid hundegodbidder fra Antos i et væld af smagsvarianter. Vi har eksempelvis et spændende udvalg af oksehove, fårehove, lammeører og oksespiserør. Oksespiserørene har den fordel, at de er særligt fedtfattige og derfor velegnet til hunde med tendens til overvægt. Derudover har vi selvfølgelig også kyllingesticks i mange forskellige størrelser. Antos hundegodbidder er med andre ord lig med timevis af tyggesjov.

Køb dine hundegodbidder fra Antos her

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et spændende udvalg af hundegodbidder fra Antos. Når du har valgt, hvilke hundegodbidder du skal forkæle din hund med, så leverer vi dem direkte hjem til dig inden for 1-4 hverdage. Når du køber hundegodbidder hos os, kan du også være vis på, at du får dem til markedets skarpeste priser. Hos Lavprisdyrehandel tilstræber vi nemlig at give op til 50 procent på vejledende markedspris. Det kan vi kun gøre, fordi vi køber stort ind. Rabatten giver vi så videre til vores kunder. Hvis du mod forventning finder en af vores varer til billigere penge hos en af vores konkurrenter, så vil vi lige gøre opmærksom på, at vi har prismatch. Derfor kan du trygt handle ind til dine dyrevenner hos os. Er du i tvivl om, hvilke hundegodbidder du skal vælge til din hvalp eller seniorhund, så er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne kundeservicemedarbejdere på: kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Så giver vi dig gerne et råd eller to med på vejen. Det kan også være, at du har en hund med meget følsom mave eller allergier, som du også er nødt til at tage hensyn til, når du skal udvælge hundegodbidderne.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk