Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Anibio er en tysk virksomhed, som har stor fokus på at fremstille giftfrie og miljøvenlige produkter. Dette skaber også et mere organisk og naturligt forbrug af produkterne. Anibio producerer dyreartikler til hunde, katte og heste. Deres produktsortiment omfatter eksempelvis shampoo, foder, godbidder, de populære tic-clips og adskillige BARF-produkter. Mange kæledyr reagerer dårligt på kemikalie fyldte produkter, da de har en meget sensitiv hud. Hvis du ejer sådan et kæledyr, så kan du skåne det ved at købe et af Anibios produkter. Anibios produkter er kendetegnet ved at være naturlige produkter, som er fyldt med friske urter, krydderier m.m. , der hjælper med at skabe en god balance i dit kæledyrs tarme og mave. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere Anibio-mærket hos os her på Lavprisdyrehandel.dk.

Produkter af høj kvalitet

Hos Anibio har de arbejdet i mere end 20 år på at forbedre deres produkter og opnå det kvalitetsniveau, som de har i dag. Med Anibios produkter opnår du et sundt og naturligt resultat. Anibio har tæt kontakt med dyrlæger ved nye idéer, da de kun ønsker det bedste for vores kæledyr. Udover dyrlægerne har Anibio også et tæt samarbejde med flere forskellige ernæringseksperter. På den måde sikrer Anibio sig, at deres produkter altid er sikre, brugbare og af høj kvalitet.
Anibio fokuserer på at fremstille organiske produkter af høj kvalitet uden hverken kemikalier eller tilsætningsstoffer væk. Alt det som i sidste ende kan være til fare for dit kæledyr, ønsker Anibio ikke at tilføje, da de ved, hvor megen skade forskellige kemiske produkter kan forvolde. Anibio har derfor nogle helt konkrete retningslinjer, som de følger, når de sætter en produktion i gang:

• Ingredienserne skal være organiske
• Produkterne skal være fri for konserveringsmidler og aromaer, alkohol, kemikalier og tilsætningsstoffer
• Produkterne skal være dermatologisk testet
• Der skal altid være en fuld indholdsfortegnelse på produkterne

Populære tic-clips

Anibios tic-clips er beregnet til at frastøde loppe og flåter. Det er et innovativt produkt til både kat som hund. Produktet er effektivt op til 2 år og er 100% fri for insekticider. Produktet er vandtæt og helt ufarligt for dyr og mennesker at berøre. Anibio tic-clips har ingen lugt, så det vil ikke komme til at genere dit kæledyr, selvom det hænger rundt om halsen. Tic-clips kan bruges til dyr af alle aldre, selv hvalpe må bruge produktet. Herudover er Anibios tic-clips udviklet på en sådan vis, at den kan bruges til alle pelstyper, så man ikke udelukker nogen typer eller racer.

Anibios tic-clips virker således, at den er klar til brug, så snart du tager den ud af pakken. Den er bio-energisk ladet og har en speciel belægning, som beskytter kæledyret mod ubudne gæster. Dit kæledyr får fuld glæde af produktet efter ca. fem dage. Det er omkring den tid, det tager for produktet at sætte sig på dyret og dermed frastøde lopperne og flåterne. Der er sjældne tilfælde, hvor produktet har en mindre effekt på lopper og flåter end normalt. Dette kan eksempelvis skyldes, at kæledyrets immunforsvar er forringet eller reduceret af den ene eller anden grund. Det kan også skyldes, at kæledyret opholder sig på et meget varmt sted eller et sted med høj luftfugtighed. Endelig kan det skyldes, at kæledyret nyligt er blevet vaccineret. Ringene, som følger med Anibio tic-clips, er også blevet behandlet, så det er derfor vigtigt, at du bruger ringene sammen med selve clipsen. Fra det øjeblik hvor ringen sættes igennem mærket, er tic-clipsen effektiv i op til 2 år. Derefter skal den udskiftes.

Tandpleje, øje- og ørerens fra Anibio

Anibio tilbyder et bredt sortiment af organiske produkter. Anibios shampooer er meget neutrale i deres pH-værdi og vil have en positiv effekt på problemhud. Anibios shampooer er således et velegnet valg til kæledyr med sart og irriteret hud. Herudover har Anibio også udviklet en neutral serie af tandplejeprodukter. Det er langt fra alle kæledyr, der bryder sig om at få børstet tænder. Derfor er det vigtigt, at du går til opgaven på meget forsigtig vis. Anibio har også et udvalg af neutrale plejeprodukter til rensning af øre og øjne hos dit kæledyr.

Lækre godbidder fra Anibio

Anibio producerer desuden også lækre og smagfulde godbidder, så dit kæledyr kan nyde tilværelsen med en dejlig snack. Anibios lækkerier er primært håndlavede og kan sagtens ligge til tørre i flere uger for at få den helt perfekte smag. Godbidder fra Anibio er lavet af 100 procent naturlige ingredienser, og de fleste snacks indeholder op til 80 procent naturligt kød. Det resterende er grøntsager og forskellige slags mel og olieprodukter.

BARF fra Anibio

Anibio går også op i råfodring af dyr, hvilket for mange anses naturligt for deres kæledyr. Deres BARF-tilskud hjælper nemlig på at opretholde en sund tilgang til BARF-fodring. Anibio ønsker at sikre, at selv om man ønsker at tage en mere naturlig tilgang til fodringen, skal man stadig være observant på, at ens kæledyr får alle de vitaminer og mineraler, det skal bruge. Herved sikrer du, at dit kæledyr kan komme igennem en hel dag fyldt godt op med energi og overskud. BARF-tilskuddene kan derfor vælges med forskellige eller specifikke virkemåder, som kan sikre, at dit kæledyr er godt dækket ind. Produkterne kommer som pulver, piller eller i olieform, da alle dyr er forskellige og har forskellige præferencer i forhold til deres fødevareindtag. På den her måde kan du også bedre sikre dig, at BARF-tilskuddet rent faktisk bliver spist, når du på den ene eller anden måde blander det i dit kæledyrs daglige foder.

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du altid være sikker på, at vi har skarpe lave priser og kvalitet i fokus! Vi har et bredt sortiment med mange forskellige dyreartikler, så du altid kan finde det, du behøver. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du spare helt op til 50 procent på mange populære produkter. Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig på mail til kundeservice, og vi besvarer din forespørgsel i løbet af 24 timer.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk