Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Am-Top til alle akvarieejere

Am-Top er et alsidigt produktmærke, som stammer fra det innovative land Kina. Kina er et af de førende lande inden for produktion af akvariefiltre og akvariepumper samt tilbehør dertil. Am-Top er et kvalitetsprodukt, som giver mange positive sideeffekter i akvariet. Først og fremmest har Am-Tops holdbarhed vist sig at være fyldestgørende for mange professionelle akvarieejere. Derudover er Am-Top pumperne kendetegnet ved at være nogle kraftige akvariepumper, som dog stadig giver et støjfrit miljø for dig og dine akvariebeboere. Udover Am-Top akvariepumper har vi her hos Lavprisdyrehandel.dk også et bredt udvalg af forskelligt akvarietilbehør fra Am-Top, så du netop kan finde det, du står og skal bruge. Om du er nybegynder eller professionel akvarist betyder intet i forhold til brug af Am-Top. Am-Top er for alle og kan let tages i brug, da der medfølger en god manual til hvert Am-Top produkt.

Pumper, pumper og flere pumper

Am-Top sætter en stor ære i at udvikle pumper i forskellige størrelser, designs og typer. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde alt fra luftpumper til indvendige pumper til de store spand-pumper, som tilkobles uden for akvariet. Du finder hurtigt ud af, hvad dit akvarie behøver for at være i balance. Det er for det første vigtigt at skabe en god strøm af gennemgående oxygen i vandet, dette tilføjer du med Am-Tops luftpumper. Har du mange fisk? Så er det vigtigt at få filtreret rigtig godt i akvariet, og dette kan de velfungerende Am-Top pumper også klare! På den måde undgår du, at alle de giftige affaldsstoffer, som fisk og planter producerer på naturlig vis, ikke bare bliver liggende i vandet. Filtrere vandet i akvariet ikke, vil du hurtigt opdage, at affaldsstofferne vil skabe alger og yderligere bakterier i vandet, som kan skade dine fisk og planter. Ud over at Am-Top er et yderst velfungerende produkt, så findes Am-Top også til meget favorable priser. På den måde kan alle være med på professionelt niveau.

Filtermaterialer i topklasse fra Am-Top

Et sundt miljø skabes først og fremmest i vandet. Hvis du er på udkig efter de nødvendige filtermaterialer til din Am-Top pumpe, så har vi også dem her på vores hjemmeside. Vi har et overskueligt sidelayout, så du nemt og hurtigt kan finde lige netop det filtermateriale, som du skal bruge til din pumpe. Det er vigtigt, at du har det helt rigtige filtermateriale til dit specifikke akvarie for på den måde at sikre, at du har klart vand med en sund bakterieflora i dit akvarie. Permanent filtrering af dit akvarievand er alfa og omega. Ved hjælp af de bakterier som koloniserer filtermassen, bliver de skadelige affaldsstoffer fra fiskene nedbrudt biologisk. Filtret opfanger nemlig de forurenede stoffer og holder akvarievandet klart.

Tilbehør til Am-Top

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et stort udvalg af tilbehør til Am-Top. Vi sælger eksempelvis rotorer og aksler, som er noget af det vigtigste tilbehør at have for, at din pumpe fungerer på topniveau. Larmer din pumpe? Så kan det være, at rotoren eller akslen er gået i stykker. Mangler du sugekopper eller gummiringe, har vi også sådanne småprodukter, da der jo også her er tale om essentielle reservedele.

Du vil som akvarist formentlig også komme ud i en situation, hvor du skal bruge diverse slanger og klemmer, og sådan noget forhandler vi selvfølgelig også her hos Lavprisdyrehandel.dk. Vi vil gøre vores for, at du aldrig skal stå og mangle noget. Vi køber stort ind til vores lager, så vi har ofte mange produkter til rådighed og kan derfor også sende ud i et raskt tempo. Når du bestiller hos os, leverer vi typisk inden for fire arbejdsdage.

Akvarier er ikke raketvidenskab

Det kan virke meget skræmmende men samtidig spændende at gå i gang med et helt nyt akvarie. Der er mange komponenter, der skal til for at få et velfungerende og balanceret akvariemiljø. På Lavprisdyrehandel.dk har vi et bredt udvalg af akvarieudstyr og tilbehør, så vi på den måde sikrer, at du altid kan finde det, du skal bruge. Vi har alt lige fra lys og planter til akvarier, akvarieborde, pumper, dekorationer m.m. Vores produkter kommer med tilhørende vejledninger og manualer, så du hurtigt og nemt kan opsætte dit nye akvarie. Vi synes ikke her hos Lavprisdyrehandel.dk, at det skal være besværligt at opsætte et nyt akvarie og tilbyder derfor også gerne råd og vejledning. Vi har erfarent kundeservicepersonale, som altid er klar på at besvare dine spørgsmål, ligegyldigt hvor dumme du end måtte synes, de er.

Vi går op i din købsoplevelse

Hos Lavprisdyrehandel.dk er det meget vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds med dine varer men også med den generelle købsoplevelse, du får hos os. Hos Lavprisdyrehandel.dk bestræber vi os altid på at være billigst, og derfor kan du spare helt op til 50 % på alle de varer, vi har i sortiment. Vi sætter en stor ære i at være med på moden med de nyeste produkter i den allerhøjeste kvalitet. Derudover synes vi også, at det er vigtigt, at vores viden er i tip top form, så vi altid kan være behjælpelige ved spørgsmål omkring vores produkter. Hvis det skulle ske, at du kommer med så fantastisk et spørgsmål, at vi desværre ikke kan svare på det omgående, så gør vi selvfølgelig alt det, vi kan for at tilegne os den pågældende viden, hvorefter du vil få svar fra os.

Am-Top til markedets skarpeste priser

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid skarpe priser på Am-Top. Har du mod forventning fundet Am-Top til en lavere pris hos en konkurrent men vil hellere handle hos os, så fortvivl ikke! Hos Lavprisdyrehandel.dk kan vi nemlig prismatche alle varer. For at kunne prismatche er der nogle enkelte vilkår, der skal følges, men det er så simpelt og overskueligt at få gøre. Du kan læse mere om prismatch her på siden. Kontakt os endelig for mere information, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk