Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kom tættere på naturen - vælg Alpha Spirit til din hund

Alpha Spirit er et spansk familiefirma, som har eksisteret siden år 1920. Firmaet er kendetegnet ved igennem deres produkter at gøre et anderledes og ikke mindst innovativt forsøg på igen at give hunden den type mad, som dens forfædre, ulvene, fandt og levede af ude i naturen. Dette må ifølge Alpha Spirit alt andet lige være det reneste og dermed bedste måltid, som en hund kan få. Et måltid uden alle mulige former for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Alpha Spirits produkter er højtelskede af hunde og sælges over hele verden.

Alpha Spirit er lig med allergivenlige hundegodbidder

Alle Alpha Spirits produkter er allergivenlige, da de hverken indeholder gluten eller korn. Alpha Spirit siger selv, at hemmeligheden bag deres produkter er alt det, som de ikke indeholder. Alpha Spirits produkter adskiller sig fra øvrige produkter på markedet ved, at de indeholder 85 procent kød og 15 procent tofu. Du kan derfor trygt forkæle din hund med hundegodbidder fra Alpha Spirit, selvom du har en hund med allergi.

100 % naturlige hundegodbidder fra Alpha Spirit

Når du køber hundegodbidder fra Alpha Spirit, kan du vide dig sikker på, at de er lavet af 100 procent naturlige råvarer. Den mængde kød, der anvendes i hundegodbidderne, er desuden lavet af højeste kvalitet. Alle de råvarer, der anvendes til hundegodbidderne, er ligeledes egnet til mennesker. Dette er din garanti for hundegodbidder med masser af velsmag og næringsstoffer. Alpha Spirit kontrollerer desuden sporingen af råvarerne, som anvendes, for at passe ekstra godt på din hund og sikre dens sundhed. Med Alpha Spirit ved du altid, hvad du får.

Alpha Spirit hundegodbidder er kendt for at være ekstra møre

I produktionen af hundegodbidderne anvender Alpha Spirit en helt særlig teknik, som efterligner fordøjelsesprocessen i din hunds mave og dermed sikrer ekstra møre og semi-moist hundegodbidder. Din hund vil elske at sætte tænderne i disse letfordøjelige hundegodbidder fra Alpha Spirit. Den helt specielle teknik gør nemlig, at næringsstofferne bedre kan optages og omsættes. Den halvfugtige konsistens appellerer til rigtig mange hunde. Hundegodbidderne er desuden rige på omega-3 og -6, som beskytter din hunds hud og sikrer den en glansfuld pels. Det høje indhold af omega-3 og -6 er derudover med til at styrke din hunds immunforsvar. Udover hundegodbidder producerer Alpha Spirit også de populære Beef-Sticks. Såvel hundegodbidder som Beef-Sticks fra Alpha Spirit findes i mange forskellige smagsvarianter, så du let kan finde en favorit til din hund. Beef-Sticksene indeholder eksempelvis tang, som er kendt for at have en god effekt på din hunds kredsløb. Derudover indeholder Beef-Sticksene også ølgær, som styrker din hunds immunforsvar og fremmer stofskiftet i hjernen. Beef-Sticksene indeholder også chondroitinsulfat, som hjælper med dannelsen af ledbrusk. Endelig indeholder Beef-Sticksene også ekstra zink, som fremmer en sund hud og glansfuld pels hos din hund. Den specielle emballage til Alpha Spirit hundegodbidder og Beef-Sticks sikrer utrolig velsmagende, halv-fugtige og ikke mindst bløde godbidder til din hund. Efter åbning af pakken så kan din hunds godbidder holde sig friske i op til 30 dage.

Brug Alpha Spirit hundegodbidder og Beef-Sticks under træningen

Som hundeejer ved du også at det er enormt vigtigt at stimulere din hund såvel fysisk som mentalt. Derfor kan du med fordel tage din hund med ud til et velegnet område, hvor den kan få lov til at løbe frit omkring. For samtidig at stimulere din hund mentalt kan du tage den med ud på en nærliggende agilitybane, hvor den rigtig kan blive udfordret på alle dens sanser. Kniber det imidlertid med din hunds motivation, kan lidt lækre hundegodbidder altså gøre underværker. Husk derfor at pakke rigeligt af Alpha Spirits hundegodbidder og Beef-Sticks til turen. Såvel hundegodbidderne som Beef-Sticksene er lette at fjerne fra indpakningen og fedter ikke i hænderne. Beef-Sticksene er desuden lette at dele i mundrette stykker, hvorfor de er helt perfekte, hvis I møder nogle af din hunds venner på jeres tur.

Giv din hund et Ham Bone fra Alpha Spirit

Bare tanken om et 100% spansk serrano skinkeben vil få din hund til at slikke sig om munden. Smagen er helt fantastisk. Med et Ham Bone vil din hunds tænder blive vedligeholdt samtidig med at du sikrer, at din hund fået et naturligt indtag af kalcium. Skinkebenet er pakket på en sådan måde, at det vil vedblive med at være saftigt lige indtil, at det skal fortæres. Med et Ham Bone vil din hund kunne være beskæftiget i timevis. Vi anbefaler dog, at din hund spiser benet indendørs, hvor du lige kan holde øje med den. Det skyldes, at naturlige ben som dette desværre kan splintre under fortæringen.

Køb hundegodbidder fra Alpha Spirit hos Lavprisdyrehandel

Hos os finder du altid et bredt udvalg af de lækre og ikke mindst halvfugtige hundegodbidder. Vi har altid hundegodbidder til skarpe priser, så du rigtig kan forkæle din bedste ven. Når du køber dine hundegodbidder hos os på Lavprisdyrehandel.dk, kan du altid være sikker på at få dem til en rigtig god pris. Vi bestræber os nemlig på at give op til 50 procent i rabat på de vejledende markedspriser, som nogle af de konkurrerende butikker tilbyder varerne til. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi køber stort ind og derfor begrænser vores omkostninger. Det betyder også, at vi kan sælge de kendte mærkevarer markant billigere end vores konkurrenter. Derfor er vi også vældigt interesserede i at høre fra dig, hvis du skulle falde over et af vores produkter billigere et andet sted. Så vil vi naturligvis matche prisen. Vores meget favorable priser er imidlertid ikke vores eneste fordel. Når du bestiller hundegodbidder og andet tilbehør til din hund online hos os, så leverer vi tingene direkte hjem til dig inden for 1 til 4 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at forkæle din bedste ven.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk