Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Dansk kvalitet

ALL DOGS og de andre produkter i ALL-serien er dansk kvalitetsfoder med fokus på kvalitet og på hundens eller kattens helbred og velvære. ALL DOGS ved, at vi som hundeejer går op i, at vores hund får det bedste foder, man kan tilbyde dem. De ved, vi lægger vægt på, om foderet er af kvalitet, og om det gavner vores kæledyr. Alle ALL DOGS fabrikker, der er placeret i hhv. Danmark og Rusland, er derfor ISO 22000 certificeret, hvilket betyder, at der bliver ført skarpt tilsyn af virksomhedens fødevaresikkerhed, som med de fødevarer, vi mennesker selv spiser.

ALL DOGS – Kvalitetsfoder til din hund

ALL DOGS hundefoder er et komplet foder til din hund. ALL DOGS benytter kun nøje udvalgte råvarer i deres foder for, at du som hundeejer kan forsikre dig om, at du køber noget af højeste kvalitet. En vigtig ingrediens i hundes foder er kød, men ud over kød indeholder foderet også friske ingredienser som korn, grøntsager, fedt, olie, fisk samt vitaminer og mineraler.

ALL DOGS har udtalt, at kun det bedste er godt nok til din hund, og de forsikrer derfor om, at ingredienserne er valgt med henblik på deres ernæringsmæssige gavn. De garanterer, at deres kvalitetsmedarbejdere arbejder tæt sammen med ernæringseksperter for at sikre, at deres produkter lever op til deres egne standarder og er det bedst mulige produkt. Alle ALL DOGS produkter fremstilles af råprodukter uden genetisk modificerede organismer (GMO). Det vil sige, at de planter og det kød, der benyttes, ikke er blevet ”designet”. De har ikke fået ændret deres DNA for at have en specifik funktion. Foderet indeholder heller ingen unødvendige eller kunstige tilsætningsstoffer.

Hunde i alle størrelser og farver

Foderet er egnet til alle hunde uanset race, størrelse eller aktivitetsniveau. Alt, du behøver at gøre, er, at tilpasse mængden af foder i forhold til, hvor stor din hund er, og hvor aktiv den er.

Alt foder fra ALL DOGS har bagrund i den nyeste forskning og de standarder for indholdet af nærringstoffer, der er sat på internationalt plan. Foderet indeholder mange af de vigtige vitaminer og mineraler. Det er derfor ideelt som fuldfoder, da det dækker alle hundens daglige ernæringsmæssige behov.

Foderets kantede form og størrelsen på hver af de enkelte sprøde foderpiller gør, at foderet også fungerer som god tandpleje, da hunden ikke kan lade være med at tygge foderet, hvilket er med til at forebygge tandsten.

Principperne bag ALL DOGS

Når ALL DOGS skal producere deres foder, følger de en masse internationale regler men også deres egne principper, som bl.a. er:

1. Der er forskel på mennesker og hunde. Det, mennesket ofte anser som ulækkert, er det rene guf for hunden samt det mest ernæringsrige.

2. ALL DOGS laver et ensartet produkt i høj kvalitet.

3. De sikrer fuld sporbarhed af råvarer såvel som færdigvarer – præcis som fødevarevirksomheder gør det.

Derudover har ALL DOGS også nogle principper for selve anvendelsen af kød i deres foder:

1. Kødet skal bestå af dyr, der er slagtet og som også kan indgå i eller fra menneskemad.

2. Kødet kan bestå af slagtede dyr, der ifølge fødevaremyndigheders regler er uegnet til menneskeføde, men som ikke har vist nogen som helst tegn på sygdom.

3. Kødet kan komme fra rester, der stammer fra produktionen af menneskemad.

Alt det kød, der bliver anvendt i ALL DOGS foder er næringsrigtigt og sundt for hunden – også selvom det med menneskeøjne ikke ser så lækkert ud.

Hos ALL DOGS går de også op i, at det skal være nemt for den almindelige forbruger at finde ud af, hvad de forskellige ingredienser gør gavn for og ikke bare er fyld i foderet. De oplyser derfor, hvad de forskellige ingredienser gavner hos hunden. De har ydermere tilføjet informationer om, hvordan de nøjagtigt følger de anbefalede deklarationer.

Kød på dyret

Når ALL DOGS skriver, at de anvender kød i deres produkter, kan det godt være svært som forbruger at forstå, hvad de helt nøjagtigt mener med det.

De benytter bl.a. rent muskelkød, som er det, vi mennesker foretrækker, men hundefoderet indeholder også lever, hjerte, tarme etc. Kød og de mineraler disse indeholder, er vigtige for vores hunde. Bughulen og herunder tarmene er et af de steder i et dyr, som indeholder flest næringsstoffer. Organer indeholder også flere næringsstoffer end det muskelkød, vi mennesker foretrækker. Kigger man på et vilkårligt rovdyr, der har nedlagt et bytte, vil man se, at det første de spiser er byttets tarme for efterfølgende at fortære de andre organer og til sidst kødet. Det er derfor ALL DOGS kan love høj kvalitet af deres foder. De har decideret forsket i dyrenes vilde instinkter og næringsindhold i vilde dyrs føde.

Hvordan er det gavnligt for din hund?

Deres foder gavner på flere måder ved brug af sammensætningen af kød og grønt. Man kan derfor hovedsageligt sige, at hundefoderet fra ALL DOGS har en gavnlig effekt på følgende:

- Muskler: Deres brug af nøje udvalgte råvare giver hunden den rigtige mængde råprotein, aske, natrium og jern.

- Pels og Skind: Hunden får de rigtige mængder af råfedt, vitamin A, vitamin B1, biotin, jern, Omega 3 og 6.

- Tænder og knogler: Aske, kalcium, fosfor, magnesium, vitamin D3, vitamin B1 og kobber er også nogle vigtige vitaminer og mineraler for din hund.

- Nerver: Magnesium, Vitamin B2, niacin og mangan er ikke bare vigtige for os mennesker, men også for vores hunde.

- Lever: Vitamin B12 og klorid.

Og ikke mindst sørger foderet for, at din hund er mæt og glad.

Hvorfor vælge ALL DOGS hundefoder?

Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi ALL DOGS hundefoder, hvis du vil have et foder af god kvalitet, og ikke mindst et foder, hvor producenten går op i, hvad der er bedst ernæringsmæssigt for din hund. Dette foder er ikke kun til at stille hundens sult. Det er designet til at være mere brugbart end det. Så hvis du gerne vil have et foder, der også hjælper din hund til en god mundhygiejne mm., så er ALL DOGS en klar kandidat. Køb ALL DOGS hundefoder hos os til en utrolig skarp pris.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk