Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om Akvastabil

Akvastabil er et dansk firma, som producerer akvarier og akvarietilbehør af højeste kvalitet. Produkterne sælges over hele verden og nyder stor anerkendelse blandt akvarister. Akvastabil holder fast i det nordiske udtryk i akvarierne og tilhørende akvarieborde. Stilen er enkel og funktionel, som sikrer et akvarie med stort udsyn til din undervandsverdenen. Det flade låg og de lige linjer er klare tegn på klassisk dansk design. Men bag det fine design ligger en stor viden om akvarieverdenen og akvaristers behov for at have et funktionelt akvarie.

Valg af akvarium

Du bør vælge et akvarie, som passer til dine behov. Akvastabil laver alt fra mindre akvarier til nybegyndere, til store akvarier, som gør det muligt for dig at specialisere din hobby. Alt efter de fisk, som du vælger at have, skal du vælge planter og dekorationer. Nogle fisk skal have høje og tætte planter, så de kan skjule sig. Derfor skal du være opmærksom på, at du vælger et akvarie, som er højt nok. Det samme gør sig gældende for dekorationer, som kan have til formål at give fiskene et lege- eller gemmested. Andre fiskearter skal have næsten helt tomme akvarier, men har brug for godt med plads og stærk strøm.

Gennemført teknik gør akvarielivet lettere

Når du køber et Akvastabil akvarie, får du samtidig de bedste rammer til at drive din hobby i. Akvarierne er designet, så det er let at komme til at rense og indrette akvariet. Låget kan åbnes helt op eller fjernes, så der er fri plads til at arbejde. Tværstiverne i toprammen er lette at tage ud, så du får uhindret arbejdsplads til blandt andet at placere større dekorative elementer. Da Akvastabil akvarier er udstyret med tværstivere i øverste ramme, er det muligt at placere lysarmaturet, hvor der er mest behov for det. Undersiden af låget er hvidlakeret, som sikrer en optimal refleksion af lyset i akvariet. Låget har mindre foderdæksler, så du ikke behøver at åbne hele låget for at fodre.

Skjult tilslutning af filterpumpe

På alle Akvastabils akvarier er der et større hul øverst på bagsiden af akvariet, som ellers er lukket med et låg, der passer ind i resten af akvariets aluminiumsramme. På den måde kan du diskret føre ledninger og akvarieslanger ud af akvariet.
MOVE-akvarierne fra Akvastabil har også forborede huller i bundglasset. Disse huller i akvarierne findes i hver sin side af akvariebunden, så udstrømningsrøret er modsat indsugningsrøret. Når der ikke løber akvarieslanger bag akvariet, er det muligt at sætte akvariet tæt op mod en væg. Der medfølger naturligvis solide propper, som lukker hullerne helt tæt, hvis du ikke ønsker at benytte dig af muligheden for at føre akvarieslangerne den vej.

Akvariet som et fuldendt møbel

En udfordring for mange er at finde et akvariemøbel, som matcher akvariet. Akvastabil har designet akvarieborde, som får akvariet til at fremstå som et komplet møbel. Ikke alene flugter kanterne med akvariets sider, men akvariebordet er også funktionelt og fungerer som et diskret sted at opbevare filterpumpe og akvarietilbehør. Eksempelvis skjules gruskanten bag en elegant aluminiumsramme, som kører langs hele akvariet. Akvastabils akvariemøbler har alle gennemføringshuller til akvarieslanger og ledninger på bagsiden. Hylderne og skillevægen kan flyttes, så der også er plads til helt store spandpumper eller en sump. Med Akvastabils akvariemøbler er der justerbare ben, på den måde er gamle og skæve gulve ikke længere en udfordring for at få et moderne akvarie i vatter.

Armaturer til et Akvastabil akvarie

Akvarierne fra Akvastabil kommer altid uden tilbehør. Med et Akvastabil akvarie har du rig mulighed for at sammensætte dit akvarie efter eget ønske. I den forbindelse har Akvastabil produceret en række forskellige lysarmaturer med de mere energibesparende LED-lys. Med LED-lysarmaturer sparer man ikke alene strøm, men der er også et højt lumen, hvilket betyder højt lysudbytte. Kombinationen af farverne i LED-lysene er nøje gennemtænkt og har betydning for forskellige elementer i akvariet. Hvis du oplever, at dit akvarievand virker gult, skal du gå efter akvarielys med en høj andel af blåt og rødt lys.
Akvastabil priser sig ved at producere fuldstændigt vandtætte armaturer. Derfor kan de trygt placeres på Akvastabil akvariernes tværstivere, da de tåler vandsprøjt. Når lysene er så tæt på vandoverfladen som muligt, er det samtidigt muligt at reducere refleksionen fra vandets overflade som muligt.

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et bredt udvalg af Akvastabils forskellige lysarmaturer, og du har mulighed for at købe dem hos os til en billig pris.

Et væld af detaljer for akvarister

De fleste akvarister vil gerne have et akvarie opbygget med speciel teknik. Derfor har Akvastabil også udviklet en stor række af koblinger og fittings. Så hvis du har akvarier som hobby, kan du med Akvastabil konstruere præcis dit favorit akvarie. En del af disse fittings er også elegante indsugningsrør og udstrømningsrør, som er holdt i en neutral grå farve, så de ikke synes tydeligt i akvariet.

For at gengive et mere naturtro lys i akvariet er det muligt at benytte dæmpbare lys. De dæmpbare lys kan styres via en computer, som kan indstilles til at dæmpe lyset automatisk. Akvastabils Sunriser er nem at indstille til at skabe en solopgang og –nedgang.

Akvariegruset – en overset men vigtig detalje

Akvastabil producerer selv grus og sand i forskellige størrelser og farver. Den store variation giver dig en ideel mulighed for at skabe det perfekte bundlag til glæde for dine fisk og planter. Samtidig er gruset utroligt smukt at se på. Alt akvariegrus og sand fra Akvastabil er forvasket og har en renhed på over 95%. Det er dog fortsat anbefalet at skylle gruset grundigt, inden det kommes i akvariet.

Når du skal købe akvariegrus og akvariesand, skal du tage med i overvejelserne, hvilke fisk du har i akvariet. Et mørkt akvariebundlag skaber et roligt udtryk og er desuden med til at skjule snavs. Hvis du overvejer at købe lyst akvariegrus skal du huske på, at nogle fiskearter kan stresse over den større mængde lys, som opstår på grund af refleksionen fra det lyse akvariebundlag. Akvariegrus kan også være flerfarvet og dermed være en form for camouflage, hvilket visse fiskearter sætter pris på. Det er også muligt at pifte akvariet op med friske farver af indfarvet grus.

Akvastabil er også til fugle

Akvastabil producerer også fuglesand af højeste kvalitet. Specielt undulater elsker at prikke i sandet og dermed få deres behov dækket for kalkskaller og andre mineralstoffer. Fuglesandet fra Akvastabil er renvasket, så det er trygt at strø ud i bunden af fugleburet.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk