Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag mærket: Adaptil

Adaptil produceres af firmaet Ceva, som er blandt et af de hurtigst voksende virksomheder indenfor dyresundhed og dyrevelfærd. Ceva fokuserer i deres arbejde på løbende at finde løsninger til såvel eksisterende som nye sygdomme med henblik på at forbedre dyrs sundhed og ikke mindst øge deres produktivitet. Cevas vision: ”Together, beyond animal health” bunder i tre grundlæggende principper: At brødføde verden, at bekæmpe zoonoser og at drage omsorg for kæledyr. Ved at passe på vores dyr og miljø, mener Ceva, at vi bedst sikrer vores egen sundhed og fremtid.

Få en rolig og ikke mindst glad hund med Adaptil

Adaptil er et meget populært og velrenommeret produkt blandt ejere til hunde, som har en tendens til at blive stressede eller bange i særlige situationer. Det kan eksempelvis være, at du har en hund, som er bange for at være alene hjemme, at komme til dyrlægen, at køre i bil eller som er bange for tordenvejr. Adaptil er kendt for at indeholde en helt speciel sammensætning af stoffer, der virker såvel afslappende som beroligende på hunde. Adaptil forebygger og modvirker således angst, nervøsitet, stress og aggressiv adfærd. Det er særligt feromonerne i Adaptil, der har en positiv effekt på hundene. Når hunde får hvalpe, udskiller de nemlig de samme feromoner fra mælkekirtlerne og området omkring disse. Feromonerne, som udskilles, er med til at gøre hvalpene trygge og give dem mod på at udforske verden omkring sig. Feromonerne er desuden med til at sikre hvalpenes følelsesmæssige tilknytning til deres mor. Det kan ikke understreges nok: Adaptil er rigtig godt at bruge til såvel at forebygge som at mindske alle typer stressrelaterede tilstande hos hunde og hvalpe. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du altid et udvalg af Adaptil. Vi har Adaptil som halsbånd, spray og diffusor.
Hvad er tegnene på stress og angst hos hunde?

Lad os bare sige det helt enkelt: Du er ikke det mindste i tvivl, hvis du har en hund, der lider af stress eller angst! Tegn på stress og angst kan eksempelvis vise sig ved, at din hund dirrer, skælver eller kryber sammen. Dette kan komme tydeligt til udtryk, når den leger eller blot er sammen med andre hunde. Stress eller angst kan også helt generelt vise sig ved, at din hund ikke har lyst til at lege med sit hundelegetøj mere eller mister lysten til at spise. Stressrelateret adfærd kan også vise sig ved, at din hund begynder at bide i ting såsom møbler og tapet eller, at den begynder at gø og hyle mere end normalt. Det kan også være, at din hund begynder at slikke sig helt vildt på poterne. I sådanne tilfælde kan Adaptil være en rigtig god løsning. Husk desuden på at Adaptil er et middel, som er fuldstændig ufarligt at bruge.

Adaptil er også velegnet som hjælpemiddel til seniorhunde

I takt med at din hund aldres vil den ofte begynde at udvise tegn på det, som vi mennesker kalder: Alzheimers. Din hund vil med alderen blive mere desorienteret, virke forvirret og generelt opføre sig anderledes overfor dens nærmeste. Ældre hunde vil ofte også få problemer med at sove om natten. De kommer til et punkt, hvor de får svært ved at finde ro og derfor typiske vil vandre rasteløse omkring. Seniorhunde kan også helt glemme, hvor de bor, sover og spiser. Ældre hunde vil ofte føle, at selv hverdagsting bliver mere uoverskuelige og udfordrende; særligt hvis de hører og ser dårligt. Derfor er det også vigtigt, at du ikke ændrer de faste rutiner eller flytter for meget rundt på tingene i dit hus. Alt dette kan nemlig have stor betydning for, hvor tryg din hund i sidste ende føler sig. Ved at give din ældre hund Adaptil kan du hjælpe den med lettere at komme igennem hverdagen og atter føle sig tryg.
Adaptil fås både som halsbånd, spray og diffusor.

Vælger du at købe Adaptil som halsbånd, er der lige nogle småting, som du bør være opmærksom på. Når du sætte halsbåndet på din hund, skal du justere størrelsen, så det passer til lige netop din hund. Derefter klipper du så den overskydende del af halsbåndet af. Din hund vil typisk have glæde af den beroligende effekt fra halsbåndet i fire uger. Hvis din hund skal i bad, er det vigtigt, at du fjerner halsbåndet og først giver din hund det på igen, når pelsen er helt tør. Grunden hertil er, at feromonerne ikke kan frigives, hvis halsbåndet bliver vådt. Derudover må du af sundhedsmæssige årsager ikke bruge Adaptils halsbånd, hvis din hund har sår på halsen.
Adaptil spray har den samme beroligende virkning som halsbåndet men bruges i modsætning til halsbåndet ikke direkte på hunden. Adaptil spray sprøjtes i stedet på de steder, hvor hunden typisk opholder sig og søger hen, når den har brug for at føle sig tryg. Det kan eksempelvis være hundekurven. Adaptil spray kan med fordel også bruges på de steder eller ting, som hunden ikke bryder sig så meget om. Det kan eksempelvis være transportburet eller bilen.

Adaptil fås også som diffusor. Diffusoren sættes i stikkontakten i et af de rum, hvor din hund opholder sig mest. På den måde vil feromoner løbende blive frigivet, hvilket vil få din hund til at føle sig rolig og afslappet. En diffusor er særligt effektiv, hvis du har en hund, som ikke bryder sig om at være alene hjemme. Hver diffusor dækker et areal på mellem 50-70 m2. Har du diffusoren tændt hele tiden, vil du formentlig skulle udskifte refillen hver måned til hveranden.

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et udvalg af Adaptil til hunde. Hvad enten du vil have Adaptils halsbånd, spray eller diffusor, så finder du det her hos os. Køb Adaptil hos os og få det til markedets absolut skarpeste priser.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk