Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
MICROFIBER-TANDBØRSTE
PÅFØRES FINGEREN
Produktbeskrivelse

Det er en rigtig god idé at børste din hunds tænder på daglig basis. Ved at børste din hunds tænder modvirker du dårlige ånde hos din hund, dannelsen af plak og tandsten og hvad, der ellers kan lægge sig på dens tænder. 

Kw hundetandpasta har en skøn smag af lever, som med garanti vil være et sikkert hit hos din firbenede ven. Med Kw hundetandpasta får du tandbørstning og godbidssmag i én, hvilket gør tandbørstningen til en leg for jer begge. 

Når du skal børste din hunds tænder, er der lige nogle simple forholdsregler. Hvis din hund ikke er vant til at få børstet tænder, så anbefaler vi ikke, at du bruger tandpasta de første par gange. Når din hund har vænnet sig til, at du børster dens tænder, kan du begynde at introducere den for tandpastaen ved at smøre en lille smule tandpasta på din finger og lade din hund snuse til/slikke på tandpastaen. På tredjedagen kan så smøre lidt hundetandpasta på din finger og køre det rundt på din hunds gummer. Bliver dette også vel modtaget, kan du så begynde at børste din hunds tænder med tandpasta fremadrettet.

Brugsanvisning:

  • Børst hundens tænder dagligt (eller efter behov) med små cirkelbevægelser (gerne med en fingertandbørste),
  • skyl evt. efter med rent vand,
  • husk at Kw hundetandpasta skal opbevares utilgængeligt for børn.

 

Specifikationer
Varenummer 5705574026047
Vægt 80 g
Mærke kw
Dyr hund
Type pasta-creme
Ingredienser

Calciumcarbonat, vand, sorbitol, glycerol, carrageenan, kaliumsorbat, chlorhexidindigluconat, amylase, amyloglucosidase, aroma.

}