Relaterede produkter

VOKSEN-KATTEFODER
VÅDFODER
Produktbeskrivelse

Kattovit Renal Kylling er et diætetisk vådfoder til katte, som lever med en dårlig nyrefunktion. Dette problem er særlig udbredt blandt ældre katte, fra 10 års alderen og opefter. Ved nedsat nyrefunktion er det vigtigt at katten får et foder som kun indeholder lige nøjagtig den mængde proteiner, som den har brug for. Dette specialfoder fra Kattovit er udformet til netop dette behov, samtidig som at NIERE/RENAL formelen gør, at kun halvdelen af energien, stammer fra proteiner.

Kattovit Renal hjælper den nyresvage kat på to fronter, da både særlige proteiner og særlige mineraler i foderet, er med til at understøtte kattens særlige behov. Vådfoderet som bl.a. indeholder kød og indmad fra kylling, giver naturligvis også dit kæledyr alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, det har brug for til en god og sund hverdag.

Nyrerne bliver overbelastet hvis katten igennem længere tid får et foder, hvor proteinindholdet er så højt, at urinvejene ikke kan klare at nedbryde alle affaldsstofferne. Det er også derfor at problemet er mest udbredt hos ældre katte, som naturligt har indtaget langt flere proteiner i sit liv, end en ung kat. Denne nyrediæt fra Kattovit har et reduceret indhold af proteiner, i forhold til konventionelt kattefoder. De anvendte proteiner er af høj biologisk kvalitet, hvilket vil sige at de er meget nedbrydelige og dermed resulterer i en lav mængde affaldsstoffer i urinen. Kattovit Renal foderet er desuden beriget med kaliumcitrat, som er et mineral der hjælper katten til at producere en mindre sur urin.

Oprindeligt er katte ørkendyr, og derfor generelt småtdrikkende. Dette er ikke gavnligt for deres urinveje, da de risikerer ophobning af urinkrystaller. Af den grund er det en god idé at give katten et saftigt vådfoder, så den kan få et tiltrængt væsketilskud. 

 

Vigtige fordele

  • Letomsættelige proteiner fra kylling
  • Forbedrer ph-værdien for bedre urinudskillelse
  • Opfylder specielle foderbehov hos katte med nyreproblemer
  • Lækkert og appetitvækkende vådfoder

Kattovit Renal Kylling er udviklet til voksne og ældre katte som har dårligt fungerende nyrer. Det anbefales at konsultere dyrlæge før brug, eller før forlængelse af brugsperioden.

Specifikationer
Varenummer 4000158770271
Vægt 100 g
Mærke kattovit
Dyr kat
Problem nyre
Alder voksen
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens våd
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter (heraf 12 % kylling), korn, vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler (0,2 % kaliumcitrat).

Proteinkilder: 12% kylling, 12,5% lever, 4% kyllingelever, 0,8% ris.

Analytisk sammensætning
Protein 6 %
Fedt 5,5 %
Fugtighed 80 %
Fibre 1 %
Aske 1,8 %
Kalcium 0,18 %
Fosfor 0,12 %
Kalium 0,25 %
Natrium 0,15 %
Magnesium 0,02 %
Chlorider 0,1 %
Svovl 0,13 %
Hydroxyprolin 0,1 %

Tilsætningsstoffer/kg: Vitamin A 1040 IU, Vitamin D3 125 IU, Vitamin E 20 mg, jern 40 mg, zink 28 mg, kobber 1,2 mg, mangan 1 mg, jod 0,6 mg, taurin 720 mg.

Fodringsvejledning (poser/dag)

Kattens vægt Antal poser pr. dag
3 kg Ca. 2-3 poser
5 kg Ca. 3-4 poser

Ovenstående er vejledende og afhænger af kattens alder, race og aktivitetsniveau. 

Sørg altid for at din kat har adgang til rent drikkevand. 

Anbefalet fodertid: Op til 6 måneder. Ved akut nyresvigt: 2-4 uger. Sørg altid for at rådføre dig med en dyrlæge, før du starter eller forlænger foderperioden.

 

}