Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Find de billigste kattetransportkasser her
Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et stort og bredt udvalg af transportkasser til katte. Vi har alt fra hårde plast transportkasser til bløde nylon transportere. Alle vores transportkasser er i bedste kvalitet og til fordelagtige priser. Er du det mindste i tvivl omkring hvilken type transportkasse du bør vælge, er du naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores kundeservice, og vi vil hurtigst muligt svare tilbage.


Transportkasser i plast – til billige priser
Den mest kendte type af transportkasser er nok den klassiske transportkasse i hårdt plast. Denne type transportkasse er nem at samle og nem at sætte fast i f.eks. bilen. Når du skal transportere katten i bil er det meget vigtigt, at du spænder transportkassen fast, så denne ikke kan flyve rundt. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du plast transportkasser i et væld af forskellige farver og størrelser. Du har derfor altid muligheden for at finde lige præcis den transportkasse, der passer bedst til dine og din kats behov. Rejser du meget i tog eller bus, kan vi ligeledes anbefale dig at vælge en transportkasse i plast.


Transportkasser i nylon
Er du ikke til de hårde plast transportkasser, men vil hellere have en transportkasse, der nemt kan pakkes væk når den ikke er i brug? Så skal du måske overveje en transportkasse i nylon. En transportkasse af nylon kan være en god måde at transportere katten på over kortere afstande, f.eks. hvis du skal have katten til dyrlæge. Her hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et væld af transportkasser i nylon eller tasker i nylon. Alle vores nylontasker og nylon transportkasser er fremstillet i slidstærk nylon og fås i et bredt udvalg af farver og størrelser. Du bør dog være opmærksom på, at kattens klør kan være meget skarpe, og bliver katten bange under transporten kan du risikere, at den kan rive hul i nylonen. Vi anbefaler derfor, at du kun vælger en transportkasse / transporttaske i nylon, hvis din kat er vant til at blive transporteret.


Transportkasser eller cykelkurve i pileflet
Vil du gerne have en transportkasse, der både kan fungere som transportkasse, men som også ser pæn ud som kurv i stuen? En transportkasse i pileflet ville muligvis være det, du har ledt efter. Transportkasserne er lavet af slidstærk naturligt pileflet og er af holdbar kvalitet. Transportkasserne i pileflet er udstyret med håndtag, så de nemt kan løftes og bæres. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du forskellige typer af pileflet transportkasser i flere størrelser. Det er derfor altid muligt at finde en transportkasse, der matcher dine og din kats behov.
Cykler du meget og vil du gerne tage din kat med på tur? Så er en cykelkurv i pileflet måske en god investering. Cykelkurve fra Lavprisdyrehandel.dk er nemme at montere på cyklen og da alle vores cykelkurve er med metalgitter på toppen, undgår du at din kat hopper ud under turen. Cykelkurven kan ligeledes fungere som kattens kurv indendørs - herved bliver katten mere tryg ved cykelkurven. Vi anbefaler, at du langsomt vænner din kat til cykelture og først tager på lange ture, når katten er helt tryg ved cyklen.

Flyrejser og kattetransport
Står du i den situation, at du skal ud og rejse og din kat skal med? I denne situation er det vigtigt at undersøge med det pågældende flyselskab, hvad deres regler er for flyvning med kat. Det er vigtigt, at du får afklaret om katten må flyve som håndbagage eller ej, og om flyselskabet har særlige krav til transportkassens størrelse og materiale. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du plast transportkasser i hårdt plast, som er godkendt til flytransport. Det er vigtigt, når du vælger din transportkasse, at denne er stor nok til at katten kan vende sig og at katten kan stå oprejst i transportkassen. Dog bør transportkassen heller ikke være for stor, da det kan stresse katten. Er du i tvivl omkring valg af transportkasse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med svar.


Det er vigtigt med en god kattetransporter fordi…..

Når du transporterer din kat er det naturligvis alfa og omega, at dette gøres forsvarligt og med kattens komfort i tankerne. Det er derfor meget vigtigt at vælge en transportkasse / transporttaske / transportbur, der er egnet til formålet. Du skal derfor have i tankerne hvilket formål transportkassen skal benyttes til og hvilken type temperament din kat har. Har du f.eks. en meget nervøs kat, er en åben transporttaske måske ikke lige det bedste valg. Her vil vi i stedet anbefale en lukket plast transporter, da denne kan være med til at give katten følelsen af mere tryghed under transporten. Det er naturligvis vigtigt, at transportkassen / transporttasken eller transportburet har lufthuller til ventilation, så katten kan få tilstrækkeligt med luft under transporten for at undgå overophedning. Har du mere end en kat, anbefaler vi, at du har en transportkasse til hver. Selvom kattene er de bedste venner, kan en rejse stresse selv den bedste. For at undgå eventuelle skader og at kattene ender som uvenner, er det derfor bedst, at de rejser i hver deres transportkasse. Når bare kattene kan se og høre hinanden under rejsen, kan de berolige hinanden under turen.
Vi hjælper dig gerne med at finde præcis den transportkasse / transporttaske eller det transportbur, der passer bedst til dig og din kat. Blot send os en mail, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage.

Min kat kan ikke lide transportkassen
Det er et kendt problem blandt mange katteejere, at katten associerer transportkassen med et besøg ved dyrlægen, og derfor ikke synes, at den er det bedste opholdssted. Du kan dog undgå dette ved at lade katten undersøge transportkassen i god tid før en eventuel rejse. Ligeledes kan du gøre transportkassen til et hyggeligt og rart sted for katten ved at indrette denne med kattens ynglings tæppe. Derudover kan du rose katten, når den viser interesse for transportkassen og belønne den med kattegodbidder, når den går ind i kassen eller lægger sig i denne.

Find din nye transportkasse lige her!
Når du kigger efter transportkasser til din kat eller kattekilling, går du ikke forgæves hos Lavprisdyrehandel.dk. Vi har et stort udvalg af forskellige typer transportkasser / transporttasker og transportbure, der passer til ethvert behov og situation. Hos os finder du transportkasser i forskellige materialer, farver og størrelser. Kort sagt - Vi har noget for enhver smag. 
Når du bestiller din nye kattetransporter her hos Lavprisdyrehandel.dk kan du forvente levering inden for 2 – 4 hverdage. Vi leverer direkte til din dør og har derfor gjort det nemt og hurtigt for dig at bestille nyt katteudstyr.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk