Relaterede produkter

KATTESNACK MED KYLLING
SPRØD OG LÆKKER
KATTESNACK MED LAKS
SPRØD OG LÆKKER
Produktbeskrivelse

Denne super smarte Huebii kattehule er fra Kattens No.1. 

Ved at købe denne kattehule, får din kat en hyggelig lille hule, hvor den kan ligge og putte eller gemme sig og du får en kattehule, der ligner et almindeligt møbel, hvilket gør, at hulen vil passe perfekt ind i ethvert hjem. 

Denne hule har ikke en kedelig farve som så mange andre kattehuler. Denne hule har en orange farve, der også har noget rødt i sig, og jo mere du kigger, jo flere farver kan du se. Ved at hulen ikke blot har én farve, er det som at kigge på den smukke solnedgang, da du får et flot farvespil, der giver hulen sit flotte look. 

Inde i hulen har din kat en tyk og blød pude, der gør det yderst behageligt for den at ligge derinde. Derved kan den ligge dejlig blødt, mens den holder øje med, hvad der sker i dens omgivelser. 

Da hulen ikke er hævet ret meget over jorden, er denne hule perfekt til killinger og små katte, da de kan komme ind og ud af hulen uden at sætte kløerne i stoffet. 

Hvis din kat ikke ønsker at ligge i hulen mere, kan den hoppe op på toppen og ligge eller sidde dejlig blødt på den polstrede top. 

Benene på hulen er betrukket med plys og har filt på undersiden, så den ikke kommer til at ridse dit trægulv. 

Der medfølger skruer og en unbraconøgle, så det er nemt at samle hulen.

 

Specifikationer
Varenummer 5701698012355
Vægt 4,00 kg
Højde 36
Diameter 34
Mærke kattens no. 1
Dyr kat
Funktion hule
Farve orange
Størrelse small 0 - 10 kg
Materiale polyester
Type rund
Ingredienser
}