Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Når du åbner denne smagfulde Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin, vil du se din kat komme ilende. For langt de fleste katte er Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin nemlig en helt igennem uimodståelig kattegodbid. Det er der flere årsager til. For det første har Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin en utrolig, blød og svampet konsistens. For det andet indeholder Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin hele 95% kød, hvilket er med til at sikre en enestående smag. For det tredje er der hverken sukker eller korn i Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin.

Grundet den bløde konsistens kan Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin nemt knækkes over og bruges i forbindelse med enten leg, hygge eller træning.

Når du køber Vitakraft Cat Stick Classic med and og kanin får du 3 sticks, som er individuelt pakket ind, så du nemt kan tage én stick ad gangen uden at skulle frygte for, at resten af kattegodbidderne bliver tørre og kedelige.

Vigtige fordele

  • Indeholder 95% kød
  • Ingen kunstige farvestoffer
  • Sukkerfri og kornfri
  • Med and og kanin
  • Pakket individuelt for den mest optimale friskhed
Specifikationer
Varenummer 4008239241900
Vægt 18 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Egenskab sukkerfri
Smag fjerkræ
Konsistens blød
Ingredienser

Sammensætning: Kød og animalske biprodukter fra oksekød, fjerkræ, svinekød og kanin (95%, heraf 6% and og 6% kanin), gær,

mineralstoffer.

Analytiske bestanddele:

Råprotein: 33.5 %

Råfedt: 20.0 %

Råfibre: 2.0 %

Råaske: 10.0 %

Fugtighed: 28.0 %

Fodervejledning: 

På 24 timer: 1-2 stk 

Husk! at disse Cat Sticks er et tilskudsfoder/godbid og må derfor ikke gå i stedet for et måltid.

}