Relaterede produkter

KILLINGE-KATTEFODER VÅD I GELÉ
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
KILLINGE-KATTEFODER VÅD I GELÉ
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
Produktbeskrivelse

Schmusy Nature's Menu er en serie med kattemad i dåser, som har flere smagfulde varianter. Denne er med kalvekød, fjerkræ og indmad, og er særlig designet til at opfylde ernæringsbehovet hos killinger. Vådfoderet kan gives til killinger som er afvænnet, og op til de bliver 12 måneder. Ingredienserne er af top kvalitet og sørger for at dit lille kæledyr får alle de vigtige vitaminer og mineraler som det har brug for. 

Schmusy vådfoder kan også kaldes vækstfoder. Killinger vokser 15 gange hurtigere end en nyfødt baby, og derfor har de et ekstra stort behov for at få det rigtige foder helt fra starten. Selv om en kat begynder at se udvokset ud, når den bliver 6-10 måneder gammel, så skal man huske at den stadig ikke er færdigudviklet.

Med dette kattefoder fra Schmusy får den lille kat et velafbalanceret mineralindhold med et lavt magnesiumniveau. Dette gør at der dannes færre krystaller i urinen, og dermed vil katten udvikle sunde urinveje. Sunde fedtsyrer med omega -3 gør at katten udvikler en sund og stærk hudbarriere, så den har mindre risiko for at få hudinfektioner. 

De første 4-5 uger i killingens liv, får den alt det nødvendige fra moderens mælk. Efter 8 uger vil den normalt været afvænnet, men selv fra 4-ugers alderen kan du præsentere den for dette vådfoder. Når killingen er vænnet helt fra, giver Schmusy Nature's al den næring, den skal have, for at leve et godt katteliv.

Vigtige fordele

  • Dåse med praktisk åbnefunktion
  • Lækker blød konsistens som nemt kan tygges
  • Letfordøjelige og sunde proteiner
  • Essentielle fedtstoffer, som giver sund hud og pels

Schmusy Nature's Menu med kalv og fjerkræ er et delikat vådfoder som din killing vil elske. Anbefalet daglig fodermængde afhænger af kattens alder og aktivitetsniveau.

Specifikationer
Varenummer 4000158700582
Vægt 190 g
Mærke schmusy
Dyr kat
Smag fjerkræ
Konsistens våd
Alder killing
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

Fjerkræ 20%, kalvekød 30%, lever, indmad, pasta 4%, psylliumfrø 0.2%, mineralstoffer.

Tilsætningsstoffer
Pr. Kg: Taurin 500 mg, Vitamin D3: 175 IU, E-vitamin 35 mg, kobber (kobber-(II) -sulfat, pentahydrat) (2 mg), mangan (mangan-(II)-Sulfat, monohydrat) (1,5 mg), zink (zinksulfat, monohydrat) (5 mg), jod (kaliumjodid) (0,5 mg).

Analyse
Fugt 78%, råprotein 11%, råfedt 6,5%, råfiber (træstof) 0,3%, råaske 2%.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde:

Dåse á 190 gram.

Killingens
Vådfoder 
alder

(md.)
(dåse)

  1-4
1-1+1/2
5-12 1+1/2

De første 4-5 uger i killingens liv, får den alt det nødvendige fra moderens mælk. Efter 8 uger vil den normalt været afvænnet, men selv fra 4-ugers alderen kan du præsentere vådfoderet for killingen. 
Killingen vokser hurtigt, og derfor bør du i begyndelsen fodre den 5-6 gange om dagen med jævne mellemrum. Prøv eventuelt at sprede foderet ud på en tallerken, så killingen kan slikke på det og dermed få smag for det. Ved 4-6 måneders alderen kan du fodre 3-4 gange dagligt, fra 6-måneders alderen 2-3 gange dagligt og fra 10-måneders alderen 2 gange dagligt.

Fra din kat er 12 måneder bør du fodre den med voksenfoder. Ved ændring af diæt anbefales en tilvænningsperiode på 7 dage, hvor mængden af foder tilpasses din kats behov.
Mængden af foder bør afpasses i forhold til killingens vægt, aktivitetsniveau og alder.
Serveres ved stuetemperatur.

 

Opbevares køligt og tørt.
Overskydende foder kan holde sig i 2 dage i køleskab.

 

Husk, at killingen altid har adgang til frisk vand fra en ren skål.

 
 
}