Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Når du køber Vitakraft Souprise kattegodbid med laks, modtager du en indbydende og portionsanrettet suppe til din kat. I suppen ligger der små, møre stykker af laksefilet. Souprise med laksefilet er en overraskende lækker kattegodbid fra Vitakraft, som er 100% kornfri og især til de katte, der ikke tåler det i deres fordøjelse. Derudover indeholder opskriften hverken sukker, kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler.

Som et bedre alternativ til kulhydrater, som er en vigtig del af kattens kost, er der tilsat tapiokastivelse fra den naturlige plante ved navn Kassava. I godbidderne her fra Vitakraft er der også tilsat mineraler og spinat, som kan give et boost til kattens immunforsvar og sundhed generelt.

Den flydende konsistens i disse små portionsanrettede godbidder, passer lige til mængden for en kat. Når du bidrager til kattens daglige indtag af foder med vådfoder, sørger du for en bedre mæthedsfornemmelse og et større væskeindtag for din kat. Derfor er Vitakraft Souprise kattegodbid med laks perfekt til din kat, hvis den bare elsker mad og godbidder.

Vigtige fordele ved Vitakraft Souprise kattegodbid med laks:

  • Suppe med mør laksefilet
  • Laksen er MSC-mærket
  • Letfordøjelig og velsmagende
  • Ingen sukker, konserveringsmidler, aroma- og farvestoffer
  • 100% kornfri snack til kat

 

Når du køber Vitakraft Souprise kattegodbid med laksefilet, får du hele fire små pakker á 20 gram, som du kan forkæle din kat med.

Specifikationer
Varenummer 4008239366016
Vægt 80 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Smag fisk
Konsistens blød
Egenskab sukkerfri
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

Sammensætning: 20% laksefilet, tapiokastivelse, mineraler, spinat.

Analytiske bestanddele:
Vand: 90%
Protein: 7%
Fedtstoffer: 0,2%
Råfibre: 0,5%
Råaske: 0,5% 

Kornfrie kattegodbidder uden tilsat sukker. 
 
Ingen kunstige farvestoffer og smagsstoffer.
Ingen konserveringsmidler.
 
}