Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling er en velsmagende suppe til katte med små møre stykker af kylling. Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling indeholder derudover tapiokastivelse, der er lavet af tørrede tapiokarødder. Tapiokastivelse er helt uden smag og er tilsat suppen som en alternativ glutenfri kulhydratkilde.

Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling adskiller sig desuden fra andre kattegodbidder ved, at den er 100% kornfri og hverken indeholder sukker, konserveringsmidler, kunstige aromastoffer eller farvestoffer. At Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling er kornfri gør den særdeles velegnet til ernæringsmæssigt sensible katte. 

Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling er en flydende snack, som bidrager til en øget mæthedsfornemmelse hos din kat. Hvis du derfor har en kat med en glubende appetit, kan du med fordel give din kat en Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling.

Eftersom Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling er en suppe, er den også en god kilde til ekstra væske. Det er derfor en rigtig god idé at spæde din kats daglige kost op med en Vitakraft Souprise kattegodbid, hvis du har en kat, som ikke drikker tilstrækkeligt med vand i løbet af dagen.

Vigtige fordele

  • Suppe med mør kyllingefilet
  • Letfordøjelig og velsmagende
  • Med tapiokastivelse som alternativ og glutenfri kulhydratkilde,
  • Uden tilsat sukker, konserveringsmidler, aroma- og farvestoffer
  • 100% kornfri snack


I æsken med Vitakraft Souprise kattegodbid med kylling finder du fire små pakker á 20 gram, som du kan forkæle din kat med.

Specifikationer
Varenummer 4008239366009
Vægt 80 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Smag fjerkræ
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens blød
Egenskab sukkerfri
Ingredienser

Sammensætning: 20 % kyllingfilet, kartoffelstivelse, mineraler, gulerod.

Analytiske bestanddele: 

Vand 90 %

Protein 7 %

Fedtstoffer 0,2 %

Råfibre 0,5 %

Råaske 0,5 % 

Sukker- og-  kornfrit. 
 
Ingen kunstige farvestoffer og smagsstoffer.

 

 

 

}