Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Når du køber Vitakraft Liquid Snack med laks og omega-3, får du en utrolig smagfuld kattegodbid. Vitakraft Liquid Snack med laks og omega-3 kan gives som både belønning i forbindelse med træning eller som forkælelse mellem de faste måltider. Vitakraft Liquid Snack med laks og omega-3 er, som navnet siger, en flydende kattegodbid, og det betyder, at du nemt kan give den direkte i din kats mund. Du kan også bruge denne kattegodbid som lidt ekstra variation oven på din kats daglige portion tørkost.

I pakken med Vitakraft Liquid Snack med laks og omega-3 er der 6 stk. flydende kattegodbidder. Det betyder, at din kat næsten kan få lækker snack hver dag. Udover konsistensen adskiller Vitakraft Liquid Snack med laks og omega-3 sig også fra andre kattegodbidder ved, at den er kaloriefattig og hverken indeholder farvestoffer eller konserveringsmidler. Derudover indeholder denne kattegodbid fra Vitakraft også essentielle omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at sikre din kat en sund hud og pels. 

Vigtige fordele

  • Med en skøn smag af laks
  • Flydende kattegodbid
  • Uden farvestoffer og konserveringsmidler
  • Indeholder kun få kalorier
  • Rig på omega-3 fedtsyrer som fremmer sund hud og pels

 

Specifikationer
Varenummer 7610376164232
Vægt 100 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Smag fisk
Konsistens blød
Egenskab fedtreduceret
Ingredienser

Ingredienser: Kød og animalske biprodukter, fisk og fiskebiprodukter (4% laks), vegetabilske biprodukter, olie og fedt, mælk og

mejeriprodukter.

Analytiske bestanddele:

Råprotein: 3.5 %

Råfedt: 3.5 %

Råfibre: 0.5 %

Råaske: 1.0 %

Fugtighed: 88.5 % 

Omega-3: 200,0 mg/kg

 

Husk! at disse Liquid Snask er et tilskudsfoder og må derfor ikke gå i stedet for et måltid.

 

}