Relaterede produkter

VOKSEN-KATTEFODER VÅD
BOZITA INDOOR OG STERILISED KATTEMAD 190 G Pris pr. 100 gr DKK 4,45
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Der er ingen tvivl om, at Henne Pet Mønch Lakseguf er en velsmagende og sund kattegodbid.  Henne Pet Mønch Lakseguf er sprængfyldt med lækre ingredienser og er baseret på 100% friske laks. 

Al laks i Henne Pet Mønch Lakseguf anvendes i produktionen senest 48 timer efter, at de er fanget.  Derudover bearbejdes laksen så nænsomt, at de sunde egenskaber fra både lakseolien og lakseproteinerne bevares bedst muligt.

Henne Pet Mønch Lakseguf er kendetegnet ved, at de har et højt og naturligt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer, der som bekendt har en positiv effekt på din kats hud og pels. 

Laks indeholder mange proteiner, som er letfordøjelige og fremmer sunde og stærke muskler hos din kat. Sammenlignet med andre proteinkilder har lakseprotein en meget høj biologisk værdi. Hele 93% af lakseproteinet kan kroppen bruge direkte til forbrænding og frigivelse af energi.

Henne Pet Mønch Lakseguf er derudover en kornfri kattegodbid. Så hvis du synes, at din kat ikke reagerer hensigtsmæssigt på kornholdige produkter, så er dette en oplagt kattegodbid til din kat.

Vigtige fordele

  • Letfordøjelig kattegodbid baseret på frisk laks
  • Højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer der fremmer en sund hud og pels
  • Kornfri snack til din kat

 

Specifikationer
Varenummer 5709707002076
Vægt 175 g
Mærke henne pet food
Dyr kat
Konsistens hård
Smag fisk
Ingredienser

Sammensætnig: 100% frisk laks.

Analytiske bestanddele:

Råprotein: 39,8 % 

Råfedt: 44,9 %

Råaske: 10,3 %

Vand: 7,0 %

Omega 3-og-6 fedtsyrer.

Fodreanvisning: Udgør 20% af din kats normale føde. 

}