Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af kattebøger
Her hos Lavprisdyrehandel.dk ved vi, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige kat, når familien skal udvides. Ligeledes ved vi hvor vigtigt det er, at sætte sig godt ind i kattens adfærd og hvad det præcis kraver at holde kat. Du kan derfor hos os finde et udvalg af spændene kattebøger omhandlende katte generelt, eller finde kattebøger om specifikke katteracer.
Alle vores bøger er nemme at læse og indeholder et vælg af flotte billeder af katte. Alle bøgerne er skrevet af forfattere der kender til emnet at holde kat, og du får derfor kattebøger indeholdende mange gode råd og inspiration til netop dette. Bøgerne skal dog ikke betragtes som fuldendte opslagsværker, men som en inspiration og kilde til gode råd og vejledning omkring det at have kat i hjemmet.
Kattebøgerne er derfor en oplagt gaveidé til den nye katteejer.

Katten
Med bogen ”Katten” får du en vejledende bog, der kan hjælpe med at udvælge den rigtige kat. Overvejer du at anskaffe dig en lille ny kattekilling eller en voksen kat, bør du overveje om en kat vil passe ind i din hverdag og ind i din familie. Her er det en god idé at overveje hvordan din hverdag ser ud. Rejser du meget? Har du uregelmæssige arbejdstider? Hvem skal passe katten, hvis du er på ferie? Katten kan blive op til 15 år gammel, så det er mange år i vil få sammen, derfor er det utroligt vigtigt at være sikker i sit valg af kat inden denne anskaffes.
Inden katten anskaffes er det vigtigt at sætte sig godt ind i kattens adfærd. Hvad har katten brug for, for at kunne trives i hjemmet og sammen med familien? I bogen ”Katten” kan du finde gode råd til hvilke basis ting du bør anskaffe dig inden du henter katten hjem. Ligeledes finder du gode råd til pasning og pleje af katten.
Når du har taget beslutningen omkring valget af kat og har afhentet denne, er det for katten et stresset øjeblik at ankomme til sit nye hjem. I bogen ”Katten” kan du finde vejledning til, hvordan du bedst muligt byder din nye kat velkommen til sit nye hjem. Det er fx en god idé at holde katten på et lille område lige når den ankommer. Et lille værelse hvor katten har mad, vand, kradsetræ og sin kattebakke vil være det mest optimale. Derudover bør man vælge et værelse hvor katten kan få ro og ikke bliver alt for forstyrret af lyde. Når katten er faldet til i sit lille værelse og føler sig tryg, kan du gradvist introducere den til resten af hjemmet. Dette bør foretages i et roligt tempo og det bør være katten der bestemmer farten.

Maine Coon
Maine Coon katten er en af de mest populære katteracer og med god grund. Denne dejlige, robuste og store katterace stammer oprindeligt fra Amerika. Oprindeligt var racen gårdkat, hvor den var med til at holde muse – og rottebestanden nede. Grundet sin oprindelse findes Maine Coon katten i et væld af farver og størrelsen inden for racen kan ligeledes variere.
En af de ting Maine Coon katten især er kendt for, ud over sin imponerende størrelse, er sit gode temperament. Maine Coon katten er en intelligent katterace og knytter sig meget til sin familie. Den holder af, at være med i familiens dagligdag og følger gerne med i alt hvad du foretager dig. Dette er også grunden til, at en Maine Coon kat muligvis ikke er en kat for alle, da den stiller høje krav til sin ejer. Det er vigtigt for maine Coon katten at den dagligt stimuleres, så den får brugt sin intelligens og bliver motioneret. En Maine Coon der keder sig kan hurtigt finde på ting at lave, som ikke altid falder i god jord hos ejeren.
I bogen ”Maine Coon” kan du finde mange flere fantastiske facts omkring Maine Coon racen og dennes oprindelse. Derudover får du med denne bog et lille opslagsværk omhandlende denne dejlige katterace og hvordan du passer og plejer denne. Er du interesseret i udstilling, finder du i ”Maine Coon” bogen oplysninger omkring diverse klubber og meget mere.
Overvejer du at anskaffe dig en Maine Coon kat, kan vi her hos Lavprisdyrehandel.dk anbefale at du finder så meget viden og information omkring denne race inden du anskaffer den. Det kan jo være, ved nærmere undersøgelse, at der var en anden dejlig katterace der passede bedre ind i netop din familie og livsstil end Maine Coon katten.

Norsk skovkat
Går du med ønsket om at anskaffe dig en Norsk skovkat? Så kan du her hos Lavprisdyrehandel.dk finde et udvalg af bøger, omhandlende denne fantastiske katterace. Den Norske skovkat er blevet en populær katterace, grundet dens dejlige temperament. Den Norske skovkat hører også til de store katteracer ligesom Maine Coon og Sibirisk skovkat og er ligesom disse en robust naturkat. Den Norske skovkat er en livlig, modig og yderst intelligent kat. Den stiller derfor visse krav til sin ejer med hensyn til aktivering, og passer derfor ikke ind i en travl familie. Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi altid, at du sætter dig godt ind i den ønskede katteraces adfærd og særlige behov inden du anskaffer katten.

Perser og Exotic
Perserkatten er en dejlig og venlig katterace. Exotic er kort sagt en korthåret perserkat. Perserkatten er en meget populær katterace og regnes for at være en af de mest udbredte racer i verden. Perseren er især kendetegnet på sin utrolig dejlige, fine og bløde lange pels. Både den almindelige perserkat og exotic perserkatten er begge kendetegnet på at have et dejligt, roligt og hengivent temperament.
Det siges, at perserkatten og exotic katten stammer fra området omkring Persien og Iran og kom med vest på via karavanerne. Perserkatten blev hurtigt populær grundet sin flotte lange pels og sit gode temperament. Nutidens perserkat stammer fra England og USA. Exotic perseren er en korthåret variant af perseren og kom frem i 60’erne, da man her ønskede en korthåret perserkat. Man ønskede at bevare perserkattens kropsform og temperament, men ønskede en pels der var nemmere at holde. Siden den første exotic perserkat kom frem, er denne blevet mere og mere populær. Exotic perserkatten kom til Danmark i løbet af midten af 80’erne og har siden steget i popularitet.
Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et udvalg af spændene bøger omhandlende alt fra pasning og pleje af perserkatten til dennes oprindelse. Med bogen ”Perser og Exotic” får du et lille opslagsværk, hvor du nemt og hurtigt kan slå op, og få svar på dine spørgsmål, omkring fx pelspleje af den langhårede perserkat.

Få leveret direkte til din hjemmeadresse
Når du bestiller ved Lavprisdyrehandel.dk leverer vi direkte til din dør inden for 2 – 4 hverdage. Ønsker du leveret til en anden adresse, er dette naturligvis også muligt – Så bliver det ikke meget nemmere at bestille en god bog til en kær katteven.

Er du i tvivl omkring valg af kattebøger eller har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage med svar på dine spørgsmål.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk