Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitakraft Emotion Beauty Selection Adult kaninfoder er et fuldfoder til alle voksne dværgkaniner, der er fyldt 6 måneder.

Foderet til dværgkaniner fra Vitakraft består af mundrette foderpiller i spændende former og farver. Det er tilsat en portion tørrede grøntsager og kornblomster, så der er dejlig variende afveksling i dværgkaninens madskål - både i smag og duft. Foderet er specielt sammensat til at hjælpe din dværgkanin til en sund pels og hud, så din dværgkanin forbliver sund, glad og blød at røre ved.

Den særlige TriVita-COMPLEX er en formel udviklet af gnavereksperter og dyrlæger, som sørger for at der er tilsat Omega-3, præbiotika og aminosyrer til Vitakraft Emotion Beauty Selection Adult kaninfoder. Den essentielle fedtsyre Omega-3 udvindes skånsomt fra superplanten havalger og er vigtigt for hjerteaktiviteten, hjernen og immunsystemet hos din dværgkanin. Præbiotisk inulin sørger for at din dværgkanin opretholder en sund tarmflora og fremmer den optimale fordøjelse hos din dværgkanin.

Vigtige fordele:

  • Omega-3 fremmer en sund hud og pels
  • Aminosyren metionin understøtter leveren
  • Råfibre hjælper til en optimal fordøjelse
  • Foderpillerne sliber de konstant voksende tænder
  • Vitaminer og mineraler sørger for optimal ernæring
  • Yucca shidigera-planten reducerer urinlugten
  • Ikke tilsat sukker, kunstige aromastoffer eller konserveringsmidler


Dværgkaniner er glade for friskt grønt, så supplér gerne det daglige tørfoder med masser af hø, friske grøntsager og f.eks. mælkebøtter fra haven. Sørg også altid for at have rent og frisk vand til ditn dværgkanin.

Vitakraft er et tysk firma, der har over 180 års erfaring i at producere foder til kæledyr af højeste kvalitet. Du er derfor sikker på at få det bedste til din dværgkanin, når du køber et produkt fra Vitakraft.

Specifikationer
Varenummer 4008239337504
Vægt 1,50 kg
Mærke vitakraft
Dyr gnaver
Alder voksen
Dyregruppe kanin
Ingredienser

Vegetabilske biprodukter, korn (20,9%), grøntsager (16,6%), inulin (2%), frø, kornblomster (1%), olier og fedtstoffer (0,91%), mineraler, alger, yucca shidigera-ekstrakt. 

Tilsætningsstoffer:
Pr. kg.: DL-methionin 3.960 mg, vitamin A 15.491 IE, vitamin D3 1.032 IE, klinoptilolit 5.670 mg.

Tilsat farvestoffer.

Sporstoffer:
Pr. kg.: Selen (E8) 0,28 mg, jern (E1) 88,35 mg, jod 0,34 mg, kobber (E4) 9,81 mg, mangan (E5) 48,26 mg, zink (E6) 50,62 mg.

Indholdsanalyse:
Råfibre: 15%.

Essentielle fedtsyrer:
DHA Omega-3: 0,06%.

Fodringsvejledning:
En dværgkanin over 6 måneder skal serveres 60-80 g foder pr. døgn. Supplér med hø og sørg altid for at din dværgkanin har adgang til friskt vand.

Posen har en smart genluksfunktion, så foderet holder sig tørt og friskt. Opbevares mørkt, tørt og køligt.

}