Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / LÆKKER LAMMESNACK
Produktbeskrivelse

Denne Julius K9 Sporline er en line, du kan anvende til hundetræning eller spor såvel som lange gåture i hverdagen. Denne line fra Julius K9 er fremstillet af luksus webbing i nylon med indvævet gummi, som er slidstærkt og yderst behageligt at holde ved. Da linen har indvævet gummi, sikrer det et bedre hold på linen, da dette gør linen skridsikker - også selvom det regner. 

I den ene ende af linen, er der en karabinhage, så du nemt og sikkert kan sætte den fast i halsbåndet. Der er intet 'håndtag' at holde i, i den anden ende af linen, men med det indvævede gummi på indersiden af sporlinen, bliver det mere komfortabelt for dig at holde på linen. Det gode greb sikrer kontrol over din hund under træning.

Hvad er sportræning?

Med sportræning kan du få en rigtig god aktivitet med hunden. Hundens evne til at koncentrere sig bliver bedre og din hund lærer at arbejde selvstændigt - dog under din kontrol. Det er en god idé at få en medhjælper til at udlægge sporet, så du heller ikke ved, hvor det er. På den måde, er det altså kun op til din hund at finde sporet, så din hund bliver mere selvstændig.

Specifikationer
Varenummer 5999053601775
Vægt 207 g
Mærke julius k9
Dyr hund
Materiale nylon
Farve sort
Størrelse større end 26 kg
Funktion liner
Ingredienser}