Relaterede produkter

RIO 125 MED LED-ARMATUR SORT
L: 81 X B: 36 X H: 50 CM
AKVARIESLANGE
SÆLGES METERVIS
AKVASTABIL AKVARIEGRUS
1,5 - 2,5 MM
Produktbeskrivelse
JUWEL har skabt en ny og stilren serie af akvarieskabe, som sikrer at dit akvarie nu vil komme til at fremstå med skarpe linjer og blive en smuk udsmykning i dit hjem.
 
Den glatte front på skabslågerne er med til at karakterisere designet på de nye JUWEL SBX akvariemøbler. Der er ikke håndtag på lågerne. Til gengæld er de udstyret med en smart push-to-open funktion, hvilket gør det endnu nemmere at åbne skabet - især hvis du har hænderne fulde. Denne model har to låger.
 
Skabet har to låger består af et stort rum, hvor der medfølger en hylde til opdeling af rummet.  Skillevæggene går ikke helt ind til bagbeklædningen, så det er muligt at lade slager og ledninger til at løbe bagved skillevæggene. Bagbeklædningen er udelukkende på den midterste del af bagsiden, så ledninger ganske let kan trækkes ud til en stikkontakt.
 
Akvarieskabet er nemt at samle og justere, så lågerne bliver helt lige.
Husk, at både lågerne skal justeres og overfladen på skabet skal være fuldstændigt i vatter, inden akvariet placeres ovenpå.
 
Dette akvarieskab passer perfekt til akvariet JUWEL Rio 125, hvor akvariets bund passer perfekt med skabets topplade.
Rammen på borden er med til at skabe en jævn fordeling af akvariets vægt på hele bordet. Det sikrer, at dit akvarium står stabilt uden form af yderligere hjælpemidler.
 
Teknisk data:
Maksimal bæreevne: 500 kg
Mål (L x B x H): 81 x 36 x 73 cm
Vægt: 18,6 kg
 

OBS! Akvarieskabet leveres usamlet. 

Specifikationer
Varenummer 4022573501032
Vægt 18,60 kg
Længde 81
Bredde 36
Højde 73
Mærke juwel
Dyr akvarie
Funktion akvariebord
Farve sort
Ingredienser
}