Relaterede produkter

RIO 240 MED LED-ARMATUR LYST TRÆ
L: 121 X B: 41 X H: 55 CM
Produktbeskrivelse
Dette akvarieskab fra JUWEL er praktisk, smart og smuk. Det sikrer, at dit akvarie vil komme til at fremstå med skarpe linjer og blive en flot udsmykning i dit hjem.

Den glatte front på skabslågerne er med til at karakterisere designet på de nye JUWEL SBX akvariemøbler. Der er ikke håndtag på lågerne. Til gengæld er de udstyret med en smart push-to-open funktion, hvilket gør det endnu nemmere at åbne skabet - især hvis du har hænderne fulde. Denne model har tre låger.

Skabet består af 3 lodrette rum, hvor der medfølger en hylde til det midterste rum. Skillevæggene går ikke helt ind til bagbeklædningen, så det er muligt at lade slager og ledninger til at løbe bagved skillevæggene. Bagbeklædningen er udelukkende på den midterste del af bagsiden, så ledninger ganske let kan trækkes ud til en stikkontakt.

Det er let at samle akvariemøblet og justere lågerne, så de er helt lige.
Husk, at både lågerne skal justeres og overfladen på skabet skal være fuldstændigt i vatter inden akvariet placeres ovenpå.
 
Dette akvarieskab passer perfekt til akvariet JUWEL Rio 240, hvor akvariets passer perfekt til toppladen på akvarieskabet.
Rammen på bordeT er med til at skabe en jævn fordeling af akvariets vægt på hele bordet. Det sikrer, at dit akvarium står stabilt uden form af yderligere hjælpemidler.
 
Teknisk data:
Maksimal bæreevne: 600 kg
Mål (L x B x H): 121 x 41 x 73 cm
Vægt: 32,3 kg
 

OBS! Akvarieskabet leveres usamlet. 

Specifikationer
Varenummer 4022573501285
Vægt 32,30 kg
Længde 121
Bredde 41
Højde 73
Mærke juwel
Dyr akvarie
Funktion akvariebord
Farve lyst træ
Ingredienser
}