Relaterede produkter

RIO 240 MED LED-ARMATUR SORT
L: 121 X B: 41 X H: 55 CM
Produktbeskrivelse
Flot og praktisk akvarieskab fra JUWEL, hvor funktionaliteten er helt i top. 
Designet er rene linjer, som skaber en helhed, hvilket får dit akvarie til at stå skarpt og og blive et komplet møbel i dit hjem.
 
Den glatte front på skabslågerne er med til at karakterisere designet på de nye JUWEL SBX akvariemøbler. Der er ikke håndtag på lågerne. Til gengæld er de udstyret med en smart push-to-open funktion, hvilket gør det endnu nemmere at åbne skabet - især hvis du har hænderne fulde.
 
Skabet har tre låger og består af tre lodrette rum, hvor der medfølger en hylde til det midterste rum. Skillevæggene går ikke helt ind til bagbeklædningen, så det er muligt at lade slager og ledninger til at løbe bagved skillevæggene. Bagbeklædningen er udelukkende på den midterste del af bagsiden, så det er let at trække ledningerne hen til en stikkontakt.

Akvarieskabet er nemt at samle og justere, så lågerne bliver lige.
Husk, at både lågerne skal justeres og overfladen på akvariemøblet skal stå fuldstændigt i vatter inden akvariet sættes ovenpå.
 
Dette skab passer perfekt til Rio 240 akvarier.
Rammen på bordet er med til at skabe en jævn fordeling af akvariets vægt på hele bordet. Det sikrer, at dit akvarium står stabilt uden form af yderligere hjælpemidler.
 
Teknisk data:
Maksimal bæreevne: 600 kg
Mål (L x B x H): 121 x 41 x 73 cm
Vægt: 32,3 kg
 

OBS! Akvarieskabet leveres usamlet. 

Specifikationer
Varenummer 4022573501230
Vægt 32,30 kg
Længde 121
Bredde 41
Højde 73
Mærke juwel
Dyr akvarie
Funktion akvariebord
Farve sort
Ingredienser
}