Relaterede produkter

TIL INDVENDIGT FILTER 400 L/T
CIRKULATIONSPUMPE
KAN ANVENDES TIL ALLE T8 ARMATURER
PASSER TIL: 54 L STARTERAKVARIER
INDVENDIGT FILTER 220 - 500 L/T
AKVARIER <160 L
Produktbeskrivelse

Juwel BioBoost er et populært filtermedie, der bruges sammen med nyt filtermateriale, for på den måde at fremme filtreringsydelsen.

Juwel BioBoost kan bruges i alle akvarier, der kan rumme under 500 liter vand. Juwel BioBoost virker i helt op til 4 uger, men så skal det også udskiftes for at opretholde et ideelt vandforhold i dit akvarium.

Juwel BioBoost placeres meget nemt under dit Juwel BioPad-filter, hvor det så vil frigøre mere end en million filterbakterier. Det betyder, at du inden for ganske kort tid vil opleve krystalklart vand i dit akvarium. Med Juwel BioBoost filtermedie kan du kun blive tilfreds med filtreringen af dit akvarium.

Igennem efterhånden mange år har Juwel været synonym for kvalitet og innovation indenfor akvarieproduktion og har således været med til at sætte nye standarder inden for design og teknologi. Når du køber et Juwel-produkt, går du derfor sjældent galt i byen.

Hos Lavprisdyrehandel er vi blandt andet kendt for vores store udvalg af filtermaterialer til akvariepumper, som sikkert og effektivt hjælper med at fange snavspartikler.

Specifikationer
Varenummer 4022573880007
Vægt 20 g
Mærke juwel
Funktion indv. filtermat.
Type filtermateriale
Ingredienser
}