Relaterede produkter

FILTERMATERIALE TIL BIOFLOW M
RIO125-240, LIDO, VISION 180, TRIGON 190
BIOLOGISK FILTERMATERIALE TIL BIOFLOW M
RIO125-240, LIDO, VISION 180, TRIGON 190
BIOLOGISK FILTERMATERIALE TIL BIOFLOW M
RIO125-240, LIDO, VISION 180, TRIGON 190
Produktbeskrivelse

Aldrig før har det være lettere, at rengøre bunden af dit akvarium eller dit indvendige akvariefilter. 

Med denne Juwel AquaClean 2.0 har du det ideelle redskab til nemt at rengøre bunden af dit akvarium. Der, hvor denne støvsuger skiller sig ud, er at den også kan bruges til at rengøre dit indvendige akvariefilter. 

Da støvsugeren kommer i flere dele, kan du samle den, så den passer perfekt til dit akvareium, så du kan få støvsuget helt inde i krogene. 

Støvsugeren kan anvendes i akvarier, der har en højde på 30-70 cm. 

Når du har samlet støvsugeren, kan du fastgøre slangen med en klips på hhv. kanten af akvariet og på spanden, hvor snavset kommer ud. På den måde er du sikker på, at du ikke får vand og snavs ud over det hele. 

Denne AquaClean 2.0 er udviklet med et EasyStart-system. Når du klemmer på den medfølgende pumpe, danner det en strøm i vandet, der hvirvler snavset op. Herefter bliver snavset suget op i slangen og videre ned i spanden. Når du er færdig med at støvsuge, kan du blot tage klipsen af spanden og skille dig af med indholdet. 

Som nævnt kan denne støvsuger også bruges til at rengøre det indvendige akvariefilter. Den specielle form og de ekstra medfølgende stykker gør, at du kan rengøre filteret selv de mest vanskelige steder. 

Specifikationer
Varenummer 4022573870220
Vægt 400 g
Mærke juwel
Dyr akvarie
Ingredienser
}