Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
SPRØD PREMIO HUNDESNACK MED KYLLING
SUKKER- OG GLUTENFRI
VOKSEN-HUNDEMAD RACER < 40 KG
ARION ADULT LIGHT HUNDEFODER 12 KG Pris pr. kg DKK 34,16
ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR (GLUTENFRI)
Produktbeskrivelse

Denne smarte Hurtta Worker hundejakke er det oplagte valg til dig, der tager på jagt med din hund eller laver andre aktiviteter udenfor med din hund. 

Jakken/vesten er lavet i en skrigende orange farve, med et nøje designet mønster. Dette gør, at din hund er til at få øje på, når I er på tur og den vil skille sig ud i landskabet, hvis din hund har jakken på ude i skoven. 

Jakken er lavet i et åndbart og elastisk materiale, der på rygstykket er softshell og på brystet samt maven er lavet af cordura-stof. Dette gør jakken komfortabel for din hund at have på, men det gør også, at jakken på bryst- og mavestykket er mere slidstærk, så den er klar til at blive udsat for det terræn, din hund skal igennem. Materialet gør også, at jakken er vandtæt samt afvisende over for snavs.Jakken er derved egnet til alt slags vejr. 

Da jakken er lavet i et blødt materiale, vil jakken ikke larme, når din hund bevæger sig, hvilket er en fordel, hvis din hund skal have den på ved jagt. Det bløde materiale gør også, at din hun kan få lov til at bevæge sig uhindret.

Når du skal give din hund jakken på, lyner du den bare op, så du nemt kan komme til at få jakken på forbenene af din hund. På indersiden af lynlåsen er der en knap, der hjælper med at holde jakken lukket og gør, at den er behagelig at have på for din hund. 

Herefter lyner du blot jakken og fastgør selve lynlåsen i knappen i bunden af lynlåsen. På den måde er du sikker på, at den ikke lynes op, når din hund bevæger sig. På halsstykket er der nogle løkker, der gør at du nemt kan fastgøre et halsbånd. Ønsker du ikke at anvende løkkerne, kan de nemt afmonteres. På ryggen er der også plads til at du kan fastgøre en Hurtta-lygte, så din hund kan lyse op i mørket. 

Langs rygstykket samt på bryststykket er jakken udstyret med reflekser, der lyser op, når bilernes lygter lyser på dem. 

Jakken er behandlet med Permethrin, der beskytter mod insekter så som, myg, hestebremser og tæger. Jakken er dermatologisk testet, hvilket betyder, at den er testet for at se om det anvendte Permethrin er skadelig for din hund. Jakken er 100% sikker at bruge på din hund, men den kan dog forårsage en allergisk reaktion, såfremt din hund har sart hud. 

Jakken må under ingen omstændigheder anvendes af katte. 

Størrelsesvejledning: 

Størrelsen er angivet efter hundens kropsmål omkring hals, bryst og talje.

S

(Gravhund)

Halsmål: 35 cm

Brystmål: 52 cm

Taljemål: 42 cm 


M

(Beagle, Drever, Breton,)

Halsmål: 40 cm

Brystmål: 66 cm

Taljemål: 50 cm(Welsh Springer spaniel, Nova Scotia retriever, Kleiner münsterländer )

Halsmål: 42 cm

Brystmål: 68 cm

Taljemål: 56 cm


XL

(Ruhåret hønsehund, Labrador retriever, Irsk setter, Golden retriever)

Halsmål: 47 cm

Brystmål: 80 cm

Taljemål: 62 cm


De angivne hunderacer er blot for at give dig som køber en idé om størrelsen af jakken. Størrelsen på hundende kan varierer. 

Specifikationer
Varenummer 6410329332456
Vægt 990 g
Mærke hurtta
Dyr hund
Funktion vest
Størrelse medium 11 - 25 kg
Farve orange
Materiale softshell
Ingredienser
}