Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
HVALPEGÅRD
8 ELEMENTER HVER 61 X 91 CM
METALKOBBEL
KW KOBBEL 40 CM / 15 MM
ENKEL OG FLEKSIBELT
Produktbeskrivelse

Mange vælger i dag at tage deres kæledyr med på ferie i stedet for at placere det på et pensionat. Det stiller selvfølgelig også højere krav til det transportmiddel, man vælger, at fragte sit dyr i fra a til b.

Hvis du er en af dem, der skal på ferie med dit kæledyr, så bør du kigge lidt nærmere på denne Sherpa Original Deluxe transporttaske. Med en Sherpa Original Deluxe transporttaske kan dit kæledyr rejse både stilfuldt og komfortabelt.

Sherpa Original Deluxe transporttaske adskiller sig fra andre transporttasker ved, at den har en ramme med en patenteret fjeder, som gør, at tasken nemt kan trykkes sammen for at kunne ligge under flysædet. Derudover har tasken en aftagelig indsats lavet af blødt syntetisk lammeskind i bunden, som sikrer dit kæledyr maksimal komfort under rejsen. 

Sherpa Original Deluxe transporttaske er produceret i tre forskellige størrelser. Størrelsen her er beregnet til kæledyr, som vejer op til 3,6 kg.

Sherpa Original Deluxe transporttaske er godkendt til brug i de fleste store amerikanske flyselskaber. Der kan dog være forskellige regler hos de enkelte flyselskaber, så husk at tjekke reglerne med dit flyselskab, når du planlægger din rejse.

Vigtige fordele

  • Patenteret trådramme for stabilitet og nem tilpasning
  • Indgang fra toppen og siden
  • 3 netvinduer for ventilation
  • Låsbare lynlåse
  • Aftagelig indsats lavet af syntetisk lammeskind

 

Specifikationer
Varenummer 743723555319
Vægt 1,70 kg
Mærke sherpa
Dyr hund
Materiale polyester
Størrelse small 0 - 10 kg
Farve sort
Funktion flytransport
Ingredienser
}