Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Stort udvalgt af hundetransportere til en god pris!

Vi har et stort udvalgt af transportmuligheder for din hund! Vi har hundebure og tasker fra de meste populære mærker, såsom Trixie, Ferplast, Topline og Eldorado. Vi har både cykelkurve til hunde, transportbure til bilen og helt almindelige tasker til transport af hunden over skulderen i for eksempel bus eller tog. En hundetransporter letter transportering af din hund. Vi har både hundebure i stål og transportbure i nylon eller plast. Vi har billige, solide og komfortable hundetransportere. Hvad enten du skal på ferie, rejse eller en tur i parken har vi det helt rigtige til din hund. Flere af vores bure leveres helt gratis!


Hvorfor bruge et hundebur?

Det er dejligt at have sin hund med på køretur., men det er vigtigt at tænke på sikkerheden. En hund der sidder løst i bilen kan være til gene for kørslen og den sviner også meget i bilen efter en tur i skoven. Hvis du derimod har et fornuftigt og sikkert hundebur, så ved du hvor din hund er under kørslen, hvilket er mere sikkert for både hund og mennesker i bilen. Det er yderligere et plus, at din hund kan komme våd og beskidt ind i sit bur uden at gøre bilen beskidt. En hundebur kan derud over bruges som en tryg hule til din hund i hjemmet. Hvis du stiller buret et roligt sted med et tæppe over, vil mange hunde elske at trække sig tilbage der til, når de trænger til ro. 


Hvilket transportbur skal jeg vælge? 

Når du skal vælge et hundebur til transport af din hund er der flere faktorer at tænke på. Skal det være et bur i metal, der er holdbart og stabilt eller skal det være et nylonbur der er meget let at pakke sammen når det ikke bruges, men mindre udbrydersikkert overfor en ivrig hund? Eller måske skal du bruge en transportkasse til en flyrejse og så er der kun én type der er godkendt! Dernæst skal du finde den rigtige størrelse til din hund. Det må hverken være for stort eller for lille. Et hundebur eller transportkasse skal kun være så stort, at din hund kan vende sig og ligge i en komfortabel stilling. Det skal ikke være så stort at hunden rutsjer rundt under kørsel. Og dit bur skal have en facon, der passer ind i din bil, da vi for eksempel har bure med en skrå side, for bedre at kunne passe ind bag et bagsæde. Eller måske skal du have et bur, der kan have plads til to hunde på en gang med skillerum imellem? Du finder det hele hos lavprisdyrehandel.dk.


Hundetasker til praktisk transport. 

Hvis du skal have din lille hund med bus eller tog er det ofte tilladt hvis den fragtes i en taske. Hos lavprisdyrehandel.dk finder du et stort udvalg af hundetransporttasker i alle størrelser og mange design. Vi har transporttasker med en enkelt skulderstrop eller tasker der kan bæres som en rygsæk. Vi har endda hundetransporttasker med hjul, så du ikke behøver at bære den. Du kan få hundetasker der er åbne, når hunden kan stikker hovedet ud og følge med eller tasker som kan lukkes helt hvis din hund er mere livlig. 


Transportkasser til flytransport. 

Hvis du skal have din hund med ud at flyve skal den være i en transportboks eller kasse der er godkendt til dette formål. Dette er specielt vigtigt hvis hunden skal transporteres i lastrummet, da den så bliver flyttet rundt af flypersonale inden afgang og efter landing. Når du skal vælge en transporttaske til fly transport skal du derfor sikre dig at den lever op til de internationale retningslinjer for flytransport af kæledyr. Hos lavprisdyrehandel har vi sikre transportkasser til en god pris, der i tillæg er flygodkendt!


Cykelkurve til hunde 

Hos lavprisdyrehandel kan du finde cykelkurve til hundetransport i både praktisk nylon, der er slidstærkt og robust og i en flot pileflet, der måske lige passer til din cykel og stil. Der findes cykel kurve der kan placeres på styret og cykelkurve der kan sidde bag på cyklen. Når din hund kan komme med i en cykelkurv, kan den sikkert, trygt og hurtigt blive fragtet for eksempel til en skov, for at gå en dejlig tur. Vores cykelkurve er enten forsynet med et gitter eller med en snor indeni, så din hund ikke kan springe ud undervejs. 


Tilvænning til at brug af hundebur eller hundetaske 

Når din hund skal prøve at være i bur eller taske for første gang, er det en rigtig god ide at bruge lidt tid og tålmodighed på tilvænning. For at hunden skal nyde køreturen, skal den synes at det er rart at være i buret eller tasken. Og synes din hund at buret/tasken er hyggeligt at være i, så er den også afslappet og rolig undervejs. Selvom du regner med at skulle bruge din nye hundetransporter i for eksempel bilen, kan det være en rigtig god ide at starte med at lade det stå indenfor et par dage. Slå det op og indret med en blød hundemadras eller dejligt tæppe. Lad lågen stå åben. Læg et par lækre godbidder ind i bunden af buret og giv hunden plads til selv stille og roligt at gå ind og hente dem og komme ud igen. Gentag dette flere gange dagligt i et par dage og nu skulle din hund gerne elske, at gå ind i sit nye bur eller taske. Et lækkert kødben kan også bruges til at gøre buret til et hyggeligt sted at være. 


Madrasser og tæpper til hundebure og transportkasser

Nogle bure bliver leveret med en tynd tæppebund, men de fleste bure kræver, at du tilkøber en madras eller tæppe der passer til. Disse finder du i kategorien for hundesenge og madrasser. Vi kan anbefale et såkaldt WET- Bed, som er et tykt tæppe med skridsikker bund og stærkt absorberende materiale. Dette er let at klippe til i den helt rigtige størrelse til lige præcis dit bur.

Få dit hundebur leveret gratis lige til døren!

Hos lavprisdyrehandel har vi gratis fragt på de fleste køb over 699 kr! Så du kan trygt bestille et større hundebur til din hund og få det leveret lige til døren, uden at du skal til at slæbe det hjem!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk