Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
SORTE HØM HØM POSER
1 RULLE Á 50 STK
NATURLIG HUNDESNACK
KNASENDE SPRØD
Produktbeskrivelse

Active Canis kølemåtte er en super smart og praktisk kølemåtte, der er ideel til at køle din hund eller kat ned i sommervarmen. 

Når din firbenede ven lægger sig på kølemåtten, der har et dejligt blødt gel-fyld, vil den direkte kontakt mellem kæledyret og måtten udvikle en kølende effekt. 

Det betyder også, at du ikke behøver stresse over at huske at komme kølemåtten i fryseren eller køleskabet, før den virker. Du skal blot folde den ud, og den vil holde dit kæledyr køligt i flere timer. Når din hund eller kat så forlader måtten, "lader" den op på ny.

Måtten kan også bruges i bilen, når I skal på tur. Hvis din hund eller kat har det varmt om natten i sommerperioden, kan du også bruge den som en dejlig blød bund i kurven. På den måde vil din hund eller kat have en behagelig temperatur, mens den sover. 

Grundet måttens gel-fyld, er det vigtigt, at måtten ikke bliver udsat for skarpe genstande, der kan lave hul på måtten. Skulle det ske at der af en eller anden årsag går hul på måtten, er det vigtigt, at du fjerner den med det samme. 

Specifikationer
Varenummer 5705833116175
Vægt 1,10 kg
Mærke active canis
Dyr hund
Størrelse alle størrelser
Type firkantet
Farve blå
Materiale nylon
Funktion tæppe
Ingredienser
}