Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hundelemme for enhver smag

En hundelem giver din hund stor frihed med mulighed for at komme ud eller ind når den ønsker det, uden at involvere ejeren. Det kan være praktisk hvis hunden færdes i for eksempel hundegård når den er alene hjemme og skal have adgang til en garage eller hundehus. Det kan også være at du ønsker at hunden skal have adgang til haven, selvom du ikke selv er hjemme.  Hos Lavprisdyrehandel finder du et stort udvalg af hundelemme i aluminium og plastik som passer til alle størrelser og racer af hunde. Hundelemme i aluminium er ofte mere solide end hundedøre i plast. Det kan også være en praktisk løsning at have en hundelem mellem forskellige rum indendørs, så hunden frit kan færdes, uden at ejere skal hjælpe med at åben og lukke døre.  Hos lavprisdyrehandel har vi hundelemme og døre, som kan monteres i næsten alle former for materialer.   


Hunden skal lære at bruge en hundelem? 

De fleste hunde lærer hurtigt at bruge en hundelem, men du kan med fordel hjælpe den lidt på vej. Når din hund skal lære at bruge sin hundelem første gang kan du hjælpe den lidt på vej ved at holde lågen åben og lokke hunden igennem med en godbid nogle gange. Gradvist lader du så lemmen hænge lidt ned, så hunden finder ud af at det okay at skubbe til den. Ligeledes kan det hjælpe i nogle dag at tape lågen op, så hunden frit kan gå igennem. 


Passer hundelemmen til min dør? 

 På grund af de mange forskellige størrelser og tilhørende udbygningsmoduler, kan du altid finde en hundelem, som passer til din dør. Du bør selvfølgelig altid undersøge hvilket materiale din dør består af. Er den af metal, massivt træ eller belagt med finér. Ellers passer vores hundelemme til stort set alle døre. Hvis du har behov for at placere hundelemmen gennem for eksempel en væg, er dette som regel også muligt. Du skal blot sikre dig at det er muligt at udskære et passende hul i den væg du ønsker. 


Find den rigtige hundelem

Kvalitet, holdbarhed og god isolering er hver at tage op til overvejelse i din vurdering af hundelem. En støjsvag hundelem kan også være en fordel, så at hunden ikke bliver bange for at benytte hundelemmen og den ikke larmer unødvendigt, hver gang hunden benytter sig af den. Hvis du både har en hund og en kat der skal benytte samme hundelem bør du vælge en hundelem med bløde flapper, så katten lettere kan skubbe døren op. Når du skal vælge den korrekte størrelse hundelem, skal du tage udgangspunkt i hundens størrelse, nærmere bestemt omkredsen af dens brystkasse. Dette mål skal du sammenholde med hundelemmens indvendige mål. Der skal være god plads omkring, så hunden også kan få sine poter igennem og ikke ødelægger døren ved at mase sig igennem. Det kan være en god ide at tegne de indvendige mål op på et stykke pap og se om det giver en størrelse din hund vil kunne komme igennem. Vi har hos lavprisdyrehandel stor erfaring med rådgivning – også omkring hvilken hundelem, der lige passer til dig og din hund, så du er altid velkommen til at skrive til os på mail for at få vejledning. 


Montering af hundelem? 

En hundelem kan monteres i næsten alt materiale. Vi anbefaler dog ikke at hundelemme monteres i glasdøre, da en hund bruger lemmen med betydelig kraft. Med til vores hundelemme følger en monteringsvejledning. Det er ofte en god ide at vurdere hvilke vejrpåvirkning hundelemmen vil blive udsat for på dens placering. Det kan have betydning for holdbarhed og træk. Udsættes hundelemmen for stor vejrpåvirkning, kan det være en fordel at vælge en hundelem i aluminium, da disse ofte er mere vejrbestandige.

Trixie hundelemme

Vi forhandler de meget populære hundelemme fra Trixie i 3 størrelser. Det er en hundelem i metal og plastik med en lydsvag plastiklåge. Hundelemmen kan låses med et aftageligt bagpanel, der samtidig beskytter mod uvedkommende gæster og dårligt vejr. Hundelemmene kan udvides med tunnelelementer så de kan passe til de fleste døre og vægge.


Staywell hundelemme

Med en hundelem fra Staywell i aluminium kan selv den lidt ivrige hund, få en hundelem der kan holde til at den bruges flittigt.  Hundelemmene kan låses og fås i forskellige størrelser, så du kan få en der passer til lige din hund. Aluminiumslemmene har en støjsvag plastiklåge mens plastiklemmene til gengæld kan udvides med et tunnelelement.


Hundelåger og trapper

En hundelåge er en praktisk foranstaltning, der kan sikre at din hund ikke kommer ind i bestemte rum i din bolig. Hvis man for eksempel ikke ønsker hunden i køkkenet eller soveværelset er det en let måde at sikre dette på, hvor hunden stadig har mulighed for at se hvor man befinder sig. På denne måde kan en hundelåge også være en stor hjælp til at vende en hund til at være alene hjemme, da afstanden til ejeren på den måde gradvist kan øges. Hos lavprisdyrehandel kan du købe to forskellige hundelåger til din hund. Vores hundelåge i metal kan sammenlignes med en børnelåge og kan let stilles i klemme i en døråbning. Det fastgøres med 4 skruetvinger, så du undgår borehuller i din dørkarm.  Gitteret er nem at åbne og lukke med én hånd og kan gå begge veje. Den kan udvides med ekstra elementer, men standard lågen passer til de fleste almindelige døre. Hundelågen i træ er en praktisk løsning til den lidt større døråbning, da denne kan justeres fra 68 og hel op til 108 cm. Til gengæld er denne låge ikke så høj som den i metal, hvilket naturligvis skal tages med i betragtning, hvis du har en hund der er god til at springe.
Hos lavprisdyrehandel kan du ligeledes købe en trappe til din hund, hvis den på grund af alder eller skavanker i ryg eller bentøj, har svært ved at komme op i for eksempel en sofa. Dette kan være med til at sikre at din hund ikke kommer til at lave uhensigtsmæssige hop og spring, der eventuelt kan skade den. 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk