Relaterede produkter

RØD DRESSURLINE
KW GO DRESSURLINE 220 CM / 15 MM
JUSTERBAR OG FLEKSIBEL
GRÅT HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE 150 X 100 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
STÅL NAVNETEGN
INKL. GRAVERING/RING
Produktbeskrivelse

 

Har du en hund, der skal have et nyt halsbånd, så vil dette KW GO halsbånd være et godt køb. Det lækre halsbånd er fremstillet af kvalitetsrigtigt bomuldswebbing, der gør halsbåndet blødt og komfortabelt at have på for din hund. Selvom halsbåndet er blødt, er det stadig meget slidstærkt, så det kan holde til at din hund klør sig, leger i krat eller har det på ude at svømme. 

Halsbåndet har et meget neutralt udseende, så der er ingen nitter eller andet pynt på. På selve båndet er der syninger, der giver halsbåndet lidt detalje, mens det bliver gjort mere blødt og medgørligt at have på. 

Halsbåndet vil være et godt køb til en hund i voksealderen, da det er regulerbart. Du kan derved ændre størrelsen på halsbåndet, så det passer perfekt til din hund. 

Halsbåndet har en kraftig og holdbar snaplås, så du ikke skal være bekymret for, om halsbåndet pludselig går op, når I er på tur. I Danmark er det lovpligtigt, at hunde har et synligt hundetegn, og det er der også plads til på dette halsbånd. Den kraftige D-ring har plads til at du kan fastgøre linen og samtidig have et hundetegn på. 

 

Størrelsesvejledning: 

Størrelse Small Medium Large
Længde 34-48 cm 40-55 cm 45-65 cm
Brede 1,5 cm 2 cm 2,5 cm
       
       
     
Specifikationer
Varenummer 5705574115369
Vægt 80 g
Mærke kw
Dyr hund
Funktion halsbånd
Materiale webbing
Farve rød
Størrelse small 0 - 10 kg
Ingredienser
}