Relaterede produkter

NATURLIG HUNDESNACK
GENOPFYLDELIG / ASSORTEREDE STØRRELSER
SORT TRÆNINGSSELE MODEL IDC
STØRRELSE BABY 2 / 2 - 5 KG
Produktbeskrivelse

Denne Hurtta Extreme Warmer er den perfekte jakke til hunden, der elsker at være aktiv og gå lange ture, men som fryser, når vinteren kommer. 

Denne jakke er egnet til at holde din hund dejlig varm i alle slags vejr. Hele indersiden af jakken har Hurttas mønster, der er lavet af folie, så din hund kan holde sig dejlig varm. Foliet reflektere hundens egen kropsvarme, så din hund fungere som varmekilde. 

Jakken er åndbar, så din hund stadig kan komme af med den overskydende varme. Selvom stoffet gør, at din hund kan ånde igennem det, så er jakken både vind- og vandtæt.

Ud over at holde din hund varm, er jakken også designet til at beskytte de vigtigste muskelgrupper, hvilket mindsker krampe i kulden. Jakken er også udstyret med en høj trikothætte, der er designet til at varme din hunds hals, og kan trækkes ud, så den også kan beskytte din hunds øre. 

For at øge sikkerheden på jeres tur i mørket, er jakken udstyret med 3M-reflekser, der gør, at din hund kan blive set uanset, hvordan den lige står. Der er reflekser ned langs ryggen og printet på brystet har også en tydelig reflekterende effekt. Båndet, der spændes om maven har også en reflekterende effekt, når bilernes lys falder på jakken. 

Jakken er også yderst nem at give din hund på, og når jakken sidder rigtigt, vil den være dejlig behagelig for din hund at have på. Til bagbenene er der monteret nogle stropper, som du kan vælge at komme bagbenene igennem, for at fæstne jakken noget mere. 


Størrelsesvejledning:

Størrelsen er angivet efter hundens kropmål omkring bryst og hals og fra nakke til halerod (ryg).


 STK. 25

(Chihuahua, Toy Puddel, Malteser) 

Rygmål: 25 cm

Halsmål: 31 cm

Brystmål: 30 - 50 cm

STR. 30

(Dværgpinscher, Tibetansk Spaniel, Italiens Mynde) 

Rygmål: 30 cm

Halsmål: 39 cm

Brystmål: 36 - 62 cm

STR. 40

(Beagle, Basenji, Shetland Sheepdog,)   

Rygmål: 40 cm

Halsmål: 54 cm

Brystmål: 45 - 72 cm

STR. 45

(Cocker Spaniel, Pumi, Pembroke Welsh Corgi)

Rygmål: 45 cm

Halsmål: 60 cm

Brystmål: 50 - 82 cm


Specifikationer
Varenummer 6410329326417
Vægt 160 g
Mærke hurtta
Dyr hund
Størrelse small 0 - 10 kg
Farve grå
Funktion vinterfrakke
Materiale nylon
Ingredienser
}